CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fesyen Aina Abdul Pelik Tapi Benar

12-1-2022 11:09 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 1303| Komen: 18|Original author: tatod

Description: Penyanyi, Aina Abdul bukan hanya dikenali kerana kekuatan vokalnya. Wanita itu juga mencuri perhatian dengan menggayakan busana unik namun dikatakan pelik oleh segelintir individu.

Sumber Instagram Aina Abdul

Aina Abdul bukan hanya dikenali kerana kekuatan vokalnya. Penyanyi itu juga mencuri perhatian dengan menggayakan busana unik namun dikatakan pelik oleh segelintir individu. 





Perkongsian gambar baharu di Instagram penyanyi itu memakai sepasang sut bersaiz besar, songkok serta menyarungkan sandal platform dengan tapak tebal kembali menjadi perhatian warga maya.

Menyedari gaya pakaiannya selalu menjadi bahan cerita, Aina menulis kapsyen menerangkan mood gambar itu adalah dirinya yang sedang membaca komen warga maya mengenai fesyen ditampilkan.



Pun begitu, semakin ramai yang dapat menerima pemilihan dan citarasa fesyen penyanyi itu. 





Sejak bila Aina mula berpenampilan pelik ya? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 12-1-2022 12:07 PM
dia ni memang pelik..sebab muka x boleh nak jual sangat nasib baik suara n lagu ok la..
Quote azimodin 12-1-2022 12:13 PM
Suka hati la dek.. cakap lebih2 karang orang cakap kita ni old school & xde nilai artistic. Cuma kadang2 bila baju tu excessive, orang yg menonton hilang fokus
Quote joyahglam 12-1-2022 12:20 PM
bagus jugak dia tampil lain dari yang lain. senang nak ingat
Quote twins 12-1-2022 12:34 PM
selama ni hanya mama didie jer yg berani pakai pelik2 ala2 lady gaga... tp honestly aku suka tengok bila mama didie pakai pelik2 tu sbb rasa ngam dengan karakter dia yg giler2 tu.... so aina ni aku anggap sebagai pelapis mama didie laaa.....
Quote per706 12-1-2022 12:38 PM
Behati kan..wat do u ekspek.

Suka tgok avant garde fashion.tpi behati ni..hurmmmm tah le..taste aku lom setinggi depa2 yg minat2 kot.
Quote nakkomenjugak 12-1-2022 03:13 PM
macam acik melly Goeslaw jahhhh
Quote ashilalat 12-1-2022 03:16 PM
Kalau dia ni lawa bak diana daniel atau lisa blackpink, mesti ramai yang puji dan sonok tgk.

Nasib kau la aina bendul, muka kau burok lubang2. So semua org mcm x leh  blah dgn fesyen ko yg pelik2. Hahahaha.

Ibarat kalo lelaki, alip aziz buat x apa. Jangan shuk gemok yg buat, habis dimaki 7 keturunan.
Quote dudaberhias 12-1-2022 03:20 PM
Kaka suka suara dek aina, tapi memang fesyen dia pelik2. Dah la rhoper desa nan melayu srivijaya nan minangkabau bertanduk lepastu pakai pulak fesyen2 yang moyang leluhur yindu pun tak pernah terfikir nak pakai gitu walaupun leluhur kita dulu gigih duk pakai kecopong atas kepala dengan barang kemas sarat macam ayam nak kena sembelih....

Dari habis duit ke fesyen semua tu lebih elok la dek aina simpan duit tu banyak2 untuk buat plastic surgery dekat korea, baru la meletop. Kurang2 laser kulit wajah permukaan kawah bulan tu pun cukup lah. Kulit muka macam sarang tebuan.
Quote dudaberhias 12-1-2022 03:23 PM
ashilalat replied at 12-1-2022 03:16 PM
Kalau dia ni lawa bak diana daniel atau lisa blackpink, mesti ramai yang puji dan sonok tgk.

Nasib  ...

Aliff aziz tu lain kaka, yang tu herlokkkk, curang 5x pun Bella dan acik2 semua reda dan akan maafin.

Lain la Shuk, baru dengan sorang je curang dgn si che pit layut. Habis 7 keturunan di cerca. Kalau eksiden pun orang takkan peduli dan berlalu pergi sambil hirup kucate dan jalan catwalk ala2 fara mendosa sambil buat2 tak nampam heols terklepek2 nyawa2 ikan.
Quote fizamn 12-1-2022 03:23 PM
walupun loopa suatu ketika dulu fesyen dahulu pakai pelik pelik aku okay aje mebe sebab loopa kira cun.. mina nie nampak try hard sgt sgt.. hehehe
Quote cmf_premierleag 12-1-2022 03:26 PM
Acah2 high fashion tp muka desa sket.kalo muka eksotik sket, maybe nmpk ok
Quote ashilalat 12-1-2022 03:36 PM
dudaberhias replied at 12-1-2022 03:23 PM
Aliff aziz tu lain kaka, yang tu herlokkkk, curang 5x pun Bella dan acik2 semua reda dan akan maaf ...

Gitu aku dgn kau biased pada yg muka huduh gumuk dan kepam
Quote Parit.Hilton 12-1-2022 03:40 PM
syle by bu tu bukan stylist jahlop ke
Quote Parit.Hilton 12-1-2022 03:41 PM
terima kasih jugak kat aina. klu tak kerana fesyen pelik sheols, iols tak tau ada semi final muzik muzik
Quote Suchi 12-1-2022 06:55 PM
Dahla cuaca panas skrg ni tgk pesyen dia nih terus rasa berkuap lencun semua ada
Quote BarbiePink 12-1-2022 08:05 PM
Siapa2 ambik abu jdi stylish
Maka akan jdi malapertaka
Memhuduhkan retis tuh
Tengok ler binik punai
Delulu sebelum jdi rider
Quote KamikuP 13-1-2022 03:36 PM
Dah muka banyak bopeng mujur suara can do. Jadi solusinya pakai yg pelik2 yaach bakalan jadi buah mulut dan juga bahan cercaan
Quote AnnaSendin 14-1-2022 09:19 PM
Selayaknya sheols tonjolkan pesen pelik2 kerna ropa sheols cant go melainkan sheols buat rawatan lazer, sedut lemak bawah dagu. Sore dah sedap ibarat christian aguilera walaupun kekadang kedengaran overr terpaling.

Lihat semua komen(18)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 02:57 AM GMT+8 , Processed in 0.081705 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top