CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Cepat Keluar Sian Mommy,"- Harith Zazman Tak Sabar, Dedah Jantina Anak

12-1-2022 08:21 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 708| Komen: 7

Description: Penyanyi dan Youtuber, Harith Zazman menzahirkan rasya syukur yang tidak terhingga kepada Allah SWT kerana dia dan isterinya bakal dikurniakan seorang cahaya mata lelaki tidak lama lagi.
Penyanyi dan Youtuber, Harith Zazman menzahirkan rasya syukur yang tidak terhingga kepada Allah SWT kerana dia dan isterinya bakal dikurniakan seorang cahaya mata lelaki tidak lama lagi.


Khabar gembira itu dikongsikan sendiri oleh Harith menerusi sebuah video yang dimuat naik di laman Instagram miliknya.

Video berdurasi hampir 30 saat itu memperlihatkan isterinya sedang menjalani pemeriksaan bersama pihak doktor yang turut memaparkan keputusan imbasan ultrasound.


Foto: IG

“Alhamdulillah ITS A BOYYYY!! Apa nama sesuai untuk budak comel ni?


“Cepat lah sikit keluar tak sabar and kesian dkt mommy awak ni,” tulisnya.



Malah, penyanyi lagu Cute itu turut meminta orang ramai supaya mencadangkan nama yang sesuai untuk diberikan kepada anaknya itu.

Katanya lagi, dia juga berasa amat teruja untuk menantikan detik kelahiran cahaya mata sulungnya itu.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan selebriti turut tumpang gembira selain turut menitipkan doa semoga isteri dan kandungannya itu akan sentiasa berada dalam keadaan yang baik.



“Alhamdulillah, congratulations Harith. May Allah ease everything for the both of you.

“Comel la Harith ni. Dia reveal macam tu je gender anak dia.

“Alhamdulillah, semoga dipermudahkan segalanya.

“Congratulations Harith mesti tak sabar jadi ayah tu kan,” antra komen-komen netizen di laman Instagram.





Terdahulu, Harith telah mendirikan rumag tangga bersama pilihan hati yang juga merupakan model, Nuramalina Ghakaskah pada tanggal 28 Ogos 2021.

Pada November lalu, Harith mengumumkan isterinya itu telah dilaporkan hamil tiga bulan. -CARI

Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 12-1-2022 08:42 AM
whoisyuhhhh?
kenapa nak kesian, dia kena buatan ko mehhh.
heheheh
selamat bersalin untuk minik
Quote AcikBuncit 12-1-2022 10:00 AM
Amboi bru 5bulan dh suruh cepat keluar. Ko nak bayi pramatang ke diknon.. Sabar jela tgu.jgn suruh cpt2 keluar.. Jd doa nanti
Quote dudaberhias 12-1-2022 10:04 AM
who are yussss... tiba2 je dah kahwin...
dah rhoper macam heols kahwin dengan Naqiu gegar vaganza pakai rambut palsu...
Quote slyfynx 12-1-2022 10:12 AM
Ni ialah sape?
Quote tikusmakmal10 12-1-2022 10:21 AM
senduuuuuuuuuuuu
Quote dudaberhias 12-1-2022 10:24 AM
isteri heols tu sebenarnya Naqiu kan... hello dik udah2 la berlakon... buka je la rambut palsu tu...
Quote awenda507 12-1-2022 04:34 PM
baru bape bulan ko da beriye suh kuar cpt dik uiii

Lihat semua komen(7)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 05:12 AM GMT+8 , Processed in 0.071354 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top