CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Teringin Sebelum Berpantang,"-Neelofa Mengidam Nasi Dagang, Terus Dihantar Depan Rumah

11-1-2022 01:55 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 3361| Komen: 21|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kalau dah namanya artis popular, makan sarapan pagi apa pun menjadi tumpuan.
Kalau dah namanya artis popular, makan sarapan pagi apa pun menjadi tumpuan.

Macam Neelofa, dengarnya dia mengidam nak makan nasi dagang sebelum bersalin.


Foto: IG


Di TikTok, penjual nasi dagang tersebut sempat berkongsi perbualannya dengan Neelofa.

Isteri Haris ini teringin sangat nak makan sebelum menjalani proses berpantang katanya.



Dalam rakaman tersebut, mereka membuat penghantaran nasi dagang yang dipesan terus ke rumah Neelofa.

Bukan itu sahaja Neelofa sempat memberi feedback dengan mengatakan baby dalam perut dah kenyang makan nasi dagang.



Begitu, mencanak naiklah jualan nasi dagang lepas Neelofa makan! -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote akies 11-1-2022 02:24 PM
Takde org komen
Quote SherryZass 11-1-2022 03:10 PM
makan nasi dagang = gossip??
Quote Lily_Elizabeth_ 11-1-2022 03:16 PM
mengadanya.....
Quote Kancilkering 11-1-2022 03:19 PM
# trending ke idok?

mkn le…org kata x dpt makan masa mengidam air. liur baby meleleh…..macam mitos je…
Quote 3chanceno 11-1-2022 03:57 PM
Gosipnya apa eh Sepol?

Takde pemantauan ke benang2 yang dibukak oleh reporter cari nie? Asal ciduk dari ig retis crita yang bukan gosip, bukak benang
Quote iluma 11-1-2022 04:02 PM
Pu bird post kt ig acah2 nk jadi muka superman tu x nk wat thread ke?TIBERRR
Quote patiya 11-1-2022 04:21 PM
kalau aku mengidam pon ada je org dtg hantar depan rumah

#futbanda
Quote madamms1 11-1-2022 05:08 PM
ex gf husband dia tu pandai buat nasi dagang. Pernah nampak share kat ig.
Quote che-cikL 11-1-2022 05:51 PM
3chanceno replied at 11-1-2022 03:57 PM
Gosipnya apa eh Sepol?

Takde pemantauan ke benang2 yang dibukak oleh reporter cari nie? Asal ciduk ...

Tak de uols, moderators kata diorang kerja santai2 je, boleh buat sukahati. Kalu complain, diorang suruh uols apply jadi moderators karang.
Quote 3chanceno 11-1-2022 05:56 PM
che-cikL replied at 11-1-2022 05:51 PM
Tak de uols, moderators kata diorang kerja santai2 je, boleh buat sukahati. Kalu complain, diorang ...

Ah ok & tenkiu untuk pencerahan

Quote 3chanceno 11-1-2022 05:57 PM
Edited by 3chanceno at 11-1-2022 05:58 PM
patiya replied at 11-1-2022 04:21 PM
kalau aku mengidam pon ada je org dtg hantar depan rumah  

#futbanda


Hahahaha.....komen nie lawak tapi betul
Quote Cekla 11-1-2022 06:38 PM
Mamatin kan teror buat nasi dage..takkan takleh buat anak mengidam
Setiap kali raya, nasi dage dah jd juadah wajib mamatin.
Quote MatDeghem 11-1-2022 06:49 PM
Korang tahu kenape org mengandung mengidam? Tak semua org Mengandung mengidam.  Hanya org yg badan nya kurang vitamin akan mengidam. Masaalah kita tak tahu vitamin ape yg kurang...
Badan kamu mengeluarkan pentanda kamu ingin makan Itu makan ini.
Kalau badan kamu cukup vitamin kamu tak akan mengidam sampai Curi nangka sultan
Quote Orix 11-1-2022 06:56 PM
patiya replied at 11-1-2022 04:21 PM
kalau aku mengidam pon ada je org dtg hantar depan rumah  

#futbanda

entahnya
Quote Fettybombom 11-1-2022 07:44 PM
Sedap ke grannies. Teringin plak makan nasik dagang gulai kawah,, sedapnyeee
Quote JalaEmas 11-1-2022 07:46 PM
Lamenye tak makan nasi daganggg.. gulai kuning ikan tongkol.. shoshedap..
Quote Note8687 11-1-2022 07:55 PM
Fettybombom replied at 11-1-2022 07:44 PM
Sedap ke grannies. Teringin plak makan nasik dagang gulai kawah,, sedapnyeee

Oot jap..
Nasi dagang yg tgh viral kat puncak alam tu nampak shedap je.
Quote slyfynx 11-1-2022 08:22 PM
Ale uto.
Mende ni pun bukak thread
Kang dah beranak bukak ak thread jari kaki anak kelopak sepuluh. Cukup sifat
Quote Fei.z 12-1-2022 07:25 PM
slyfynx replied at 11-1-2022 08:22 PM
Ale uto.
Mende ni pun bukak thread
Kang dah beranak bukak ak thread jari kaki anak kelopak sepuluh.  ...

hahahaha

Lihat semua komen(21)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 09:58 AM GMT+8 , Processed in 3.877248 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top