CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Menghitung Hari Bahagia Bersama, Wanita Luluh Tunang Pergi Selamanya

11-1-2022 01:34 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 698| Komen: 7|Original author: Cinta Erina

Description: Begitulah ciapan yang meruntun jiwa seorang wanita di Tiktok, meluahkan kesedihannya ekoran pemergian bakal suami, sehingga membuatkan rata-rata netizen turut sama berduka.
erka

Sumber: Tiktok _ashacantikk

"Rasa macam mimpi, tolong sedarkan saya"

Begitulah ciapan yang meruntun jiwa seorang wanita di Tiktok, meluahkan kesedihannya ekoran pemergian bakal suami, sehingga membuatkan rata-rata netizen turut sama berduka. 


Perkongsian video tersebut sehingga kini meraih melebihi 187.9 ribu likes malah netizen turut juga memberikan kata-kata semangat buat wanita itu. 

Menurut video tersebut, wanita yang dikenali sebagai Asha berkata bakal suaminya, Mohamad Fauzie meninggal dunia pada hari ahad lalu, akibat kemalangan jalan raya. 

Lebih menyedihkan kata Asha, Fauzie ditimpa kecelakaan ketika dalam perjalanan pulang dari rumahnya selepas berjumpa dengan ibu dan ayah Asha untuk memberikan cincin. 

"Awak datang ke rumah saya nak jumpa dengan ummi sebab nak try cincin kahwin"

Menurut Asha, sukar untuk dia percaya khabar duka yang didengari. Tetapi ajal maut dia tangan Tuhan, dia redha dengan ketentuan Tuhan. 

Tidak menyangka perkongsiannya menjadi viral di Tiktok, Asha pada mulanya hanya membuat video tersebut sekadar satu kenangan. 

"Allauakbar, Asha minta maaf sebab tak sempat nak reply satu-satu. Keadaan Asha sendiri pun masih belum stabil. Terima kasih semua di atas doa korang"

Dilihat ramai netizen yang menyatakan ucapan takziah kepada Asha: 

Sumber: _ashacantikk

Sama-sama kita berdoa kepada arwah Mohamad Fauzie dan semoga orang yang kita sayang sentiasa dipanjang umur dan dijauhkan dari kecelakaan. Amin.  -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 11-1-2022 02:08 PM
Dah tak jodoh nak kata apa
Quote mamajawie 11-1-2022 02:34 PM
takpe la dekkk kurang2 ko belum berkahwin belum ada anak dengan arwah ni..ramai je ibu tunggal kat luar sana anak berderet tapi suami meninggal @ ditinggalkan..
Quote prettyuglybabe 11-1-2022 02:37 PM
buat kenangan memang kena letak kat socmed ye?
simpan sendiri-sendiri je tak terkenang ke?
Quote holothurian 11-1-2022 07:34 PM
orang sekarang,mmg nk kne rakam diri sendiri sedih & menangis dok kesat2 air mata.. alahai.. nampak fake nau nau
Quote xtinkerbellx 11-1-2022 09:43 PM
Mak pak dia lg sedih. Tunang bole cari ganti
Quote musangbodoh 11-1-2022 10:38 PM
auto follow...kesiannnnn
Quote Carlos7 11-1-2022 11:38 PM
Overrrracting!

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 05:09 AM GMT+8 , Processed in 0.102110 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top