CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Harap Aliff Aziz Dapat Lagu Tamil Atau Opera, Bella Astillah Sinis Sindir Netizen

11-1-2022 09:01 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5763| Komen: 91

Description: "Saya sangat berharap awak dapat lagu Tamil atau opera. Tapi kalau awak boleh nyanyi nanti orang kata senang juga."
"Saya sangat berharap awak dapat lagu Tamil atau opera. Tapi kalau awak boleh nyanyi nanti orang kata senang juga."

Itu pesanan isteri penyanyi Aliff Aziz iaitu Bella Astillah yang secara sinis menyindir netizen kerana tidak menyukai suaminya dalam program Gegar Vaganza musim kelapan (GV8).

Foto: IG

Terdahulu Aliff diumum menjadi peserta kedua yang layak ke peringkat separuh akhir GV8 yang bakal berlangsung Ahad ini.

"Syukur Alhamdulillah dapat rezeki untuk ke separuh akhir GV 8. Bangga sama kamu sayang. Hanya buat yang terbaik.

"Buat yang terbaik pun ada yang tak suka apatah lagi kalau ada tersilap. Lumrah kehidupan. Kita tidak boleh puaskan hati semua orang. Abaikan dan 'move on'," katanya.




Menerusi hantaran di Instagram, Bella juga pelakon berkata, suaminya sudah menyanyikan setiap lagu dengan penuh keikhlasan.

"Rezeki Allah SWT sudah susun dan tetapkan. Kita hanya menjalani. Yang penting setiap lagu yang awak dapat awak buat dengan ikhlas dan jujur ya," katanya.



Pada peringkat suku akhir kelmarin, Aliff menyanyikan lagu Rapuh nyanyian asal Nastia dengan markah keseluruhan 76.80 peratus.

Dalam pada itu, penyanyi Suki Low kembali muncul sebagai juara mingguan dengan markah 78.90 peratus menerusi lagu You Are My Everything.



Sementara itu, pasangan duo SA.YA yang dianggotai Saiful Apek dan Yassin diumum tersingkir selepas memperoleh markah terendah 58.20 peratus. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Ritacomels 11-1-2022 09:04 AM
Edited by Ritacomels at 11-1-2022 09:10 AM

:
Quote missmeornot 11-1-2022 09:10 AM
bella ni patut stay classy je. xyah la dilayan netizen ni nnt laki hang yg dpt tempiasnya
Quote Rogue98 11-1-2022 09:11 AM
Laki tengah elok dia pulak merempan...
Quote princessmiang 11-1-2022 09:13 AM
moga laki ko terkucil macam zamani
Quote MoonRise 11-1-2022 09:24 AM
Dia ja asyik bunyi komen itu ini. Tahu la sayang laki
Quote bankerpencen 11-1-2022 09:26 AM
Eh si katik lembab ni. Semaklah. Harap laki kau buat hal balik pastu tinggalkan your stupid sorry ass.
Quote tintin22 11-1-2022 09:30 AM
eh kau ni
Quote prince_marhaen 11-1-2022 09:36 AM
banyak bunyik cikki BellaBebal ni... orang bukan tak suka laki ko pun, orang dah start minat balik, tapi obviously pilihan lagu dia semua lagu selamat...tak mencabar untuk pertandingan...tapi kau pulak macam lebih-lebih merempan...apoooo!! muka lawa tapi attitude rempit bohsia...selayaknya kena kelentong banyak kali!
Quote cikatilia 11-1-2022 09:37 AM
rengsa betul aku laki bini puji2 etc dlm medsos sambil tag @ suami @ isteri..

kat luar medsos agak2 puji2 mcm tu jugak ke? ke berckp pon tidak?
Quote slyfynx 11-1-2022 09:41 AM
Pompuan ni akan menjadi punca putik jagung ni orang x sokong pasni
Quote mamajawie 11-1-2022 09:41 AM
lelebih lak si katek ni..
Quote She-Ra 11-1-2022 09:43 AM
haiyooo bella oiiiiii
cecuba duk diam.. inilah punca netizen bakalan nyampah dgn alip ajis
Quote twins 11-1-2022 09:44 AM
masa Suku akhir baru-baru ni... tak adil bila ada yg nyanyi lagu bahasa yg tak difahami ... bila tak faham tak boleh feel... penyanyi tak feel.. juri pun tak feel walaupun "macam "sedap jer dorang nyanyi.... yang top 3 semua bahasa yg juri faham... agaknya kalau yg top 3 tu aritu dapat lagu lagu iban, lagu tagalog, tamil... rasanya belum tentu boleh dapat top 3 tu....   dalam ramai2 tu aku paling suka Nikki...
Quote princessmiang 11-1-2022 10:16 AM
twins replied at 11-1-2022 09:44 AM
masa Suku akhir baru-baru ni... tak adil bila ada yg nyanyi lagu bahasa yg tak difahami ... bila tak ...

ye..penyanyi lain nikki, azan, suki, deeba even mayonis kena try hard nak hafalkan lirik je dah amek berhari2. nak fahamkan lagi, nak ubah arrangement lg. nak cari creativity lg.. ini tiap2 mgu nyanyi lagu safe zone pastu top 2 sepanjang masa... ntah apa2
Quote fido_dido 11-1-2022 10:19 AM
banyak bunyi la pempuan ni xclassy langsung..duk diam2 jelah kau
Quote nb_17 11-1-2022 10:48 AM
mencapab much ye si bella ni..over nyampah igt gv tu ko pny produksi ke asyik2 muka ko nk menempel
Quote awenda507 11-1-2022 10:50 AM
Dia yg lebih2 ni nape ek
Quote marchikobonzo 11-1-2022 10:59 AM
Punca orang tak suka alif nanti
Quote akuHavocczz 11-1-2022 11:00 AM
Bila takde bakat dan hanya mengharapkan nama laki untuk nama sentiasa di ingati

Lihat semua komen(91)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 05:46 PM GMT+8 , Processed in 0.112673 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top