CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lebih 40 Tahun Bercinta, Wanita Akhirnya Kahwin Dengan Warna Merah Jambu

10-1-2022 05:38 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1060| Komen: 26

Description: Seorang wanita di Amerika Syarikat mencipta sejarah baru apabila berkahwin dengan warna merah jambu.
Seorang wanita di Amerika Syarikat mencipta sejarah baru apabila berkahwin dengan warna merah jambu.

Perkahwinan tersebut berlaku dalam upacara pelik dan aneh selepas ‘kedua-duanya’ dikatakan ‘bercinta’ selama lebih 40 tahun.


Kredit foto: IG Kitten Kay Sera

Menurut Mirror, Kitten Kay Sera, dikenali sebagai orang paling merah jambu di dunia.

Sebelum ini, dia pernah menjadi tajuk utama pada tahun 2018 kerana diketahui telah membelanjakan lebih 1 juta Pound Sterling (kira-kira RM5,712,878.50) untuk rumah dan almari pakaian monokromatiknya.


Kini, dia kembali menjadi berita hangat selepas berkahwin dengan warna merah jambu.

Dalam majlis itu, Kitten memakai pakaian warna merah jambu, tiba dengan Chevrolet merah jambu, dan menghadiahkan dirinya dengan cincin merah jambu.



Dalam sebuah posting di Instagram, Kitten berkongsi hari terbesar dalam hidupnya kepada peminat.

Dia turut menunjukkan gambar kek perkahwinannya, yang dihiasi dengan aksesori angsa merah jambu.

Kitten turut mengatakan bahawa dia telah ‘bercinta’ dengan warna merah jambu selama empat dekad dan berfikir sekarang adalah waktu yang tepat untuk merealisasikan hubungannya.

Hubungan ‘cinta’ Kitten bermula secara tidak sengaja pada hari jadinya yang ke-20, ketika dia cuba memikirkan apa yang hendak dipakai ke majlisnya.



Dia memakai pakaian berwarna merah jambu dan skirt kembang merah jambu, kasut merah jambu dan aksesori merah jambu.

“Saya rasa luar biasa. Saya fikir, jika memakai merah jambu sebanyak itu boleh membuatkan saya berasa hebat, mengapa tidak memakai merah jambu setiap hari?” katanya.


Sumber: Suara Merdeka

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 10-1-2022 05:43 PM
Tak lama ler tu.  Seperti kes2 sebelumnya bila dah dapat pasangan sebenar bye bye ler pinknya tu.
Quote Rogue98 10-1-2022 05:45 PM
Omg ....hahaha... mcm2 lah manusia skrg...
Quote nurul_akmar 10-1-2022 05:49 PM
Jgn jd mcm mamat yg kawen ngan periuk nasi. Last2 bwrcerai jua..
Quote cmf_almondpecan 10-1-2022 06:01 PM
Not bad. Tercapai dek akalnya berkahwin dengan warna. Sebelum ni orang cuma kahwin dengan objek.
Quote ninja9 10-1-2022 06:10 PM
... nampaknya kalau dah kawin dengan warna pink terpaksalah berkongsi suami dengan jutaan wanita di atas muka bumi... tambah tak best yg lain semuanya kira cuma skandal jer sbb mereka yg lain tak nak kahwin. .. .....ini benar-benar suatu pilihan yang buruk!
Quote Belibis 10-1-2022 10:59 PM
Cerdik la sikit dari betina kawin dengan pokok..
Quote cmf_premierleag 10-1-2022 11:00 PM
Bangang gak ye bangsa kokesen pujaan ummah meleis berkerak nih
Quote tumpanglalu74 10-1-2022 11:34 PM
pjimage-2022-01-10t161203-1641811353.jpg
Quote intan244 12-1-2022 12:06 AM
kayanya 5juta
Quote any42 12-1-2022 01:57 AM
pape je la aslkn ko happy la kak xkcau somi org ke kn.huhu. semoga bbhagia kekal hingga ke alam sana
Quote keane.somewhere 12-1-2022 02:01 AM
Mulianya hati bangsa Caucasian.....mesti diorg tak hamil anak bodoh2 mcm ummah Nusantara...dh bodoh pun nak beranak pinak
Quote dudaberhias 12-1-2022 03:54 AM
Sooo dah boleh hagak dah kan sheolsss punya dildo warna apa? Hakak syak sheols beli design collector edition ciknek Majin Buu dalam dragonball tu... Takpun pakai action figure patrick stars jah guna kepala dia...

Kahwin, kahwin jugak, che pit tetap kena servis malam2 macam acik jutawe nate beruk tersia vida tu.
Quote Dwdrum 12-1-2022 08:55 AM
keane.somewhere replied at 11-1-2022 10:01 AM
Mulianya hati bangsa Caucasian.....mesti diorg tak hamil anak bodoh2 mcm ummah Nusantara...dh bodoh  ...


Sebab itu akak support saja lgbt or weirdos marriage ini... At least depa tidak kacau hidup orang... True color...so far akak tidak jumpa lagi gay yang kahwin curang... Open marriage ada... Gang jumud depa mahu kita terima polygamy sama saja concept weirdo boleh sharing penis...
Quote keane.somewhere 12-1-2022 08:58 AM
Dwdrum replied at 12-1-2022 08:55 AM
Sebab itu akak support saja lgbt or weirdos marriage ini... At least depa tidak kacau hidup orang. ...

Poligami akan membawa masalah bila si bapa mati...

Even lain parti politik pun boleh gaduh...ini kan pulak lain Ibu.
Quote Dwdrum 12-1-2022 09:53 AM
keane.somewhere replied at 11-1-2022 04:58 PM
Poligami akan membawa masalah bila si bapa mati...

Even lain parti politik pun boleh gaduh...ini  ...

Selalu baca hujah pro polygamy akan dengar 1 side (bini muda) theory cantik tetapi tidak practical no such fair and square.. Tetapi sudah di brainwash dan dapat candy pahala... Perlu hadap... Mental.. Emotion di kaki kan...
Quote kelip2_07 12-1-2022 10:10 AM
giler
Quote keane.somewhere 12-1-2022 11:33 AM
Dwdrum replied at 12-1-2022 09:53 AM
Selalu baca hujah pro polygamy akan dengar 1 side (bini muda) theory cantik tetapi tidak practical ...

Kahwin cerai mati pun problem...kahwin cerai hidup pun problem...inikan pulak Poligami.

Poligami akan beri kesan mental pada pasangan walaupun pasangan tu tak mampu lahirkan zuriat.

The only solution is adoption yang boleh memberikan hak Perwarisan kepada anak angkat itu. (Undang2 Malaysia lemah Bab ini)

Ataupun boleh buat satu marriage just utk dapatkan anak.

Tapi agama tak peduli pasal ni ...agama tak peduli pasal perasaan dalam sesuatu perkahwinan. Sebab tu meols prefer jadi LGBT. Sebab kitorg je tahu macam mana kesakitan kaum straight....korang hidup dlm satu undang2 yang tak menghargai nilai perasaan/jiwa yg wujud dlm perkahwinan.

zakir-naik-2.jpg
Quote buragazz 12-1-2022 11:55 AM
Pelik pelik diorang ni.. kawin ngan pokok la.. periuk nasi la..
Quote supernaturalee 12-1-2022 12:13 PM
buragazz replied at 12-1-2022 11:55 AM
Pelik pelik diorang ni.. kawin ngan pokok la.. periuk nasi la..

asal kawen katanya



Lihat semua komen(26)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 02:31 AM GMT+8 , Processed in 0.081870 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top