CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Patutla Aku Perati Kasut Nabil Cantik Semacam Rupanya Harga Dia.... - Netizen

10-1-2022 05:09 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 6741| Komen: 52

Description: Pelawak dan juga pengacara Gegar Vaganza (GV8) Nabil Ahmad menjadi perhatian netizen apabila ada yang perasan kasut yang dipakai olehnya ketika mengacara konsert suku akhir GV8 bukan kasut "biasa-bias ...




Pelawak dan juga pengacara Gegar Vaganza (GV8) Nabil Ahmad menjadi perhatian netizen apabila ada yang perasan kasut yang dipakai olehnya ketika mengacara konsert suku akhir GV8 bukan kasut "biasa-biasa".

Menurut seorang pengguna Twitter, kasut berwarna merah jenama Air Jordan 1 Retro High OG Chicago yang dipakai oleh Nabil Ahmad berharga RM11,919,85 bersamaan USD 28333.

"Patutla aku perati kasut Nabil kat #gegarvaganza2021 ni cantik semacam je. Rupanya harga dia RM11,919.85 (USD2833)" kata Harman Harison di akaun Twitternya.



Sekadar info, Nabil sememangnya seorang yang gemar mengumpul koleksi kasut, helmet dan juga barang-barang "rare".

Jadi kalau dah "rare", tidak hairanlah kasut yang dipakai olehnya mencecah ribuan Ringgit kan! 

Korang pula gemar kumpul kasut jenama apa dan paling mahal pernah beli?. - CARI






Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nham22 10-1-2022 05:12 PM
Die kaya... Pmt jd pengacara gv pon masyukkkkkkkkk
Quote Rogue98 10-1-2022 05:14 PM
Ni lagi sorang penunggang agama ...
Quote jajahoney 10-1-2022 05:15 PM
kasut sis paling mahal pun RM300 lebih je tapi syukur rezeki masing2 dah ditetapkan. rajin usaha banyaklah masuk.huhu
Quote suka2 10-1-2022 05:20 PM
Dia pun berduit mampu apa salahnya. Brand bagus harga mahal tentu2 la selesa pakai. Benda pakai kat kaki kena selesa kalau tak potong mood sepanjang hari. Kalau netijen sangkak misekin cheapskate sibuk nak compare asalkan berkasut dan compare pulak dgn kasut jual longgok kat mydin mmg sedehh dekk...
Quote sikatkutu 10-1-2022 05:22 PM
Rogue98: Ni lagi sorang penunggang agama ...


kenapa pulak penunggang agama? orang kaya belajar hal agama terus label penunggang disebabkan dia mampu beli kasut ribuan ringgit?
Quote kbyne 10-1-2022 05:23 PM
Edited by kbyne at 10-1-2022 05:25 PM

NIKE ni nama tuhan orang Greek,Goddess of Victory.Swoosh logo tu sayap berhala goddess tu la.
Quote dudaberhias 10-1-2022 05:26 PM
Wah wah, tapi memang dia banyak koleksi kasut dekat rumah, rasa macam semak pun ada. Iols jenis tak minat kasut2 sneakers jadi tak berapa tahu la value kasut2 tu
Quote ezacbee 10-1-2022 05:27 PM
Gred AAA ada jual tak
Quote cmf_ctrl 10-1-2022 05:32 PM
tengok kat youtube dia lu fikirla sendiri ke tak silap dia ada tunjuk koleksi kasut ngn barang2 lain.. duit berkepok apa nak hairan. tapi aku berkenan merc G63 belakang tu weh...gila smart harga pun smart nak ninggal

[ig]https://www.instagram.com/p/CWILjTOBgMT/[/ig]

[ig]https://www.instagram.com/p/CVfT6UFByzG/[/ig]

Quote nakkomenjugak 10-1-2022 06:05 PM
Kat hood USA tu, kalau bambil pakai kasut Jordans, Nike, Ye ni, balik rumah tak berkasut kooo hahaha  
Quote QueenCaramel 10-1-2022 06:58 PM
Dah die mampu..biorler
Quote lasagnaklcc 10-1-2022 07:22 PM
Ada golongan b40 sanggup beli kasut deadstock harga ribu2, apetah lagi nabil yg duit melimpah.
Quote Cintakapuri 10-1-2022 07:26 PM
nakkomenjugak replied at 10-1-2022 06:05 PM
Kat hood USA tu, kalau bambil pakai kasut Jordans, Nike, Ye ni, balik rumah tak berkasut kooo hahaha ...

Nape eh? Diorang x suka jenama tu ke
Quote nakkomenjugak 10-1-2022 07:45 PM
Cintakapuri replied at 10-1-2022 07:26 PM
Nape eh? Diorang x suka jenama tu ke

Itu laa brand kasut yang diorang aim
Diorang pun macam kita jugak
Kasut brand2 tu terlalu mahal untuk diorang
Terutama kat belah2 ghetto tu
Kalau diorang nampak, memang kena curi
Quote Samerosie 10-1-2022 07:51 PM
La 11 ribu, TT atas tulis tak de decimal point terkejut baca 11 juta.  
Quote Normabaru 10-1-2022 08:03 PM
Edited by Normabaru at 10-1-2022 10:05 PM

Masalahnya ni majlis siap ada juri bukan event family gathering casual ko..penah tgk MC oversea pakai Nike masa conduct event x?#batakshowoff

Ps:byk je retis kantoi brand tipu2.. ada ig manantah tunjuk fufu kaka lupa da

Quote Tinot7 10-1-2022 08:06 PM
Menurut seorang pengguna Twitter, kasut berwarna merah jenama Air Jordan 1 Retro High OG Chicago yang dipakai oleh Nabil Ahmad berharga RM11,919,85 bersamaan USD 28333.


"atutla aku perati kasut Nabil kat #gegarvaganza2021 ni cantik semacam je. Rupanya harga dia RM11,919.85 (USD2833)" kata Harman Harison di akaun Twitternya.


TT pun voley salah titik perpuluhan ka?
Quote Cintakapuri 10-1-2022 08:13 PM
nakkomenjugak replied at 10-1-2022 07:45 PM
Itu laa brand kasut yang diorang aim
Diorang pun macam kita jugak
Kasut brand2 tu terlalu mahal u ...

Ooo macamtu. Tapikan nowadays kita kne kaya baru boleh dpt barangan brand femes secara percuma, kalau mesekin or so-so tu kne beli sendiri. Pelik kan
Quote dudaberhias 10-1-2022 08:20 PM
Cintakapuri replied at 10-1-2022 08:13 PM
Ooo macamtu. Tapikan nowadays kita kne kaya baru boleh dpt barangan brand femes secara percuma, ka ...

Tapi mostly memang beli sendiri pun kaka... yang kekonon dapat percuma tu pun sebab dah jadi loyal customer so dapat la free PR, invitation, gift card etc.

Ada juga fefeeling.
Macam lelemak tu pakai branded secondhand kak dia punya lepastu photoshoot siap tag2 brand tu si janna nick plak photoshoot siap background berkedut. Tapi dua2 tak pernah di featured oleh brand tu

Lihat semua komen(52)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 11:36 AM GMT+8 , Processed in 0.167824 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top