CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Tambah Anak Ikut Kemampuan' - Diana Danielle

10-1-2022 03:45 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1725| Komen: 9

Description: Pelakon, Diana Danielle tampil memberikan penjelasan selepas terdapat pihak yang mahunya untuk “tambah anak” selepas anak keduanya Nur Aurora kini sudah berusia 6 tahun.
Pelakon, Diana Danielle tampil memberikan penjelasan selepas terdapat pihak yang mahunya untuk “tambah anak” selepas anak keduanya Nur Aurora kini sudah berusia 6 tahun.



Kredit foto: IG Diana

Menerusi posting di Instagram, Diana memberikan penjelasan bahawa walaupun anak keduanya, Aurora kini sudah berusia 6 tahun, mereka masih memerlukan bimbingan dan input sebelum melangkah ke fasa remaja.


Kredit foto: IG Diana



Jelasnya lagi, Diana turut menjelaskan bahawa seorang anak pun sudah menjadi amanah seumur hidup dan seharusnya bergantung kepada kemampuan masing-masing selain dari faktor wang ringgit.



Di akhir penjelasannya, Diana meberitahu bahawa dia mahu menjadi pembimbing dan tempat rujukan untuk anak-anaknya dan mengakui dirinya masih mempunyai banyak perkara keibubapaan yang perlu dilakukan walaupun dengan dirinya sendiri.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 10-1-2022 04:34 PM
Yang ko sebok bagi explanation kat orang yang ko tak kenal dah kenapa???
your fooki your womb your money
perdevilkan ajeee yang sibuk suruh tambah anak tu
semakkkkk
Quote fealefea 10-1-2022 04:55 PM
penjelasan cam laki tak function je. Mana pujian2 kat laki ko bile time mendidik membimbing semua tu. Kesian awak ni. Patut cam level Nyna Harizal tau. Perempuan cantik kene struggle is so wrongg!.
Quote nia_salina 10-1-2022 09:56 PM
kepam nya fk
Quote musangbodoh 11-1-2022 12:41 AM
maintan ajeeee
Quote dudaberhias 11-1-2022 12:47 AM
nia_salina replied at 10-1-2022 09:56 PM
kepam nya fk

Entah la, apa dah jadi dengan banduan tu. masih gigih nak berlakon at the same time takmau jaga penampilan. Tak fikir anak bini tu ker.. iols rasa nak potong rambut RM20 saja takkan tu pun tak boleh buat. Kalau tak boleh juga kira fail big time la.

Takkan DD yang kena keje sentiasan
Quote Suchi 11-1-2022 06:41 AM
Siapa yg suh tambah anak tu? Ala wat bodo je biasala org tua nak bersembang je tuh.
Quote kiah_mai_pulak 11-1-2022 07:32 AM
nia_salina replied at 10-1-2022 09:56 PM
kepam nya fk

nama pun bekas banduan sisssss
Quote TeropongThaico 11-1-2022 11:56 AM
Nampak payid dah macam qi razali lak
Quote anilanil 13-1-2022 11:25 PM
Jaga je la anak2 tu dgn baik.
Sekadar renungan, perzinaan merosakkan maruah & keturunan.

Lihat semua komen(9)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:29 AM GMT+8 , Processed in 0.085524 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top