CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Jangan Pertikai Penyanyi, Penari Bila Dah Masuk Roh" - Ayu Damit Jawab Isu Seluar Ketat

10-1-2022 03:18 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3329| Komen: 36

Description: Penyanyi Ayu Damit berharap netizen tidak terus mengkritik pakaian dan persembahannya ketika menyampaikan lagu Bad Romance di satu majlis pelancaran produk baru-baru ini.
Penyanyi Ayu Damit berharap netizen tidak terus mengkritik pakaian dan persembahannya ketika menyampaikan lagu Bad Romance di satu majlis pelancaran produk baru-baru ini.



Kredit foto: YouTube

Ujar Ayu atau nama sebenar Norayu Damit, 33, persembahan tersebut adalah atas permintaan penganjur dan dia sendiri sudah mendapat kebenaran suaminya.

“Kalau nak kritik pun anda kena baca dulu, kami study lirik, kami study lagu... jadi kami perlu faham apa yang kami perlu sampaikan.

“Untuk penari-penari tu, mereka dalam watak. Malah, saya pun sebagai penyanyi kalau in character memang akan all out.



Kredit foto: 

“Sebagai penyanyi dan penari, apabila dah masuk roh tu... itu yang terjadi di atas pentas, kita tidak boleh mempertikaikan mereka,” ujarnya kepada mStar.




Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 10-1-2022 03:33 PM
Ayuuu...ayuuu...masuk roh cili boh ladang cili uols ke Ayu? aiyoooo... uols dah elok-elok baru nak nampak classy terus nampak macam jelmaan Sahara Yaacob ye
Quote kiah_mai_pulak 10-1-2022 03:34 PM
ayoooo seremmmmmmmmm..
Quote idase76 10-1-2022 03:35 PM
pesal aku tengok penari depan tu macam muka ac mizal
Quote doubleA 10-1-2022 03:38 PM
Teruk sgt tu tak tengok cermin ke
Quote luvly_snow8608 10-1-2022 03:43 PM
peha besar ayam belanda pon gegeh pakai ketat

even menyanyi sedap pon, sakit mata orang tgk seluar ketat sheols.
Quote eyansss 10-1-2022 03:49 PM
bila sibuk suruh retis bertudung...  ni la hasilnya...  jawapan pun ntah hape2 ntah...
Quote woven11 10-1-2022 03:50 PM
Tacodd la tengok serammm
Quote bottombikini 10-1-2022 03:52 PM
menari tu tak kisah dekyu
tapi nampak segala lekuk VWXYZ tu apooo
Quote MadameOnion 10-1-2022 04:13 PM
gelinya tengok
Quote dudaberhias 10-1-2022 04:17 PM
Nauzubillah min zalik, apa ke benda tu nyah??? Siap penari LGBTQRSTU pun ada...
Nak kena musibah ke?

Cepat2 kaka beliak2 bijik mata sambil jeling2 nak hantar ain pada semua dalam video tu bagi cash
Quote dudaberhias 10-1-2022 04:19 PM
eyansss replied at 10-1-2022 03:49 PM
bila sibuk suruh retis bertudung...  ni la hasilnya...  jawapan pun ntah hape2 ntah...

Khen, asalkan bertudung. Perlaksanaan & agama kosong pun takpe janji atas kepala tu katup.

Btw atas kepala sheols tu dah rhoper macam taik kerbau dah. Tak tergamak nak panggil tu tudung
Quote miu84 10-1-2022 04:19 PM
Erms, hilang selera
Quote cmf_PariS 10-1-2022 04:19 PM
kebabian apa ni
Quote Suchi 10-1-2022 04:21 PM
Tu sebab laa iols kabo biar je retis tak bertudung ke apa dorang ni kan nak in character la, baju keje laa apa


Btw minggu ni ada lagi thread ayu walau tak juara GV
Quote umbut 10-1-2022 04:23 PM
Yg penting bertudung kata acik kepam bbnu gundu x laku jadi polis aurat
Quote mamajawie 10-1-2022 04:27 PM
jijikkssss nyehhhh..roh kebun cili merasuk si puaka niyang kerpek ni ke???
Quote umbut 10-1-2022 04:40 PM
Sapa yg pertikaikan penari. Penari tu biarlah.. yg sakit mata skrg seluar ketat peha kfc ko
Quote Normabaru 10-1-2022 05:27 PM
idase76: pesal aku tengok penari depan  ...


Hahaha kan...
Quote Normabaru 10-1-2022 05:31 PM
Kuku dh macam hantu..
Turban dh macam tahik lembu
Pakaian macam wardrobe malfunctions


Jawapan plak mcm xde agama

Hauks yach

Lihat semua komen(36)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 12:08 PM GMT+8 , Processed in 2.782801 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top