CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bangun Tidur Terus Mengalir Air Mata Anzalna Nasir, Keluarga Buat Kejutan

10-1-2022 12:19 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 1277| Komen: 10|Original author: Cinta Erina

Description: Hanif Zaki, berkongsi satu posting ucapan istimewa Hanif khas untuk isterinya, Anzalna Nasir.

Sumber: Instagram Hanif

Hanif Zaki, berkongsi satu posting ucapan istimewa Hanif khas untuk isterinya, Anzalna Nasir.

 Tarikh 9 Januari merupakan ulang tahun kelahiran pelakon cantik, Anzalna Nasir yang ke 34 tahun. 

Hanif telah mengadakan satu majlis istimewa buat isterinya sempena menyambut hari lahir Anzalna. 


Sumber: Instagram Hanif 

Di dalam posting tersebut, Hanif memberi kejutan kepada Anzalna. Menurut Hanif, Anzalna merupakan seorang wanita yang sangat istimewa baginya dan sememangnya isteri yang diimpikan. Anzalna banyak mengubah kehidupannya sehingga kini dia menjadi seorang yang berjaya.

Perkongsian Hanif ini turut menerima respon daripada Anzalna di ruangan komen. 

Nampak begitu meriah majlis yang diadakan yang turut dihadiri oleh ahli keluarga mereka yang lain. Anzalna juga sangat manis bertudung, tampak begitu bergaya. Jom tonton video di bawah:


Sumber: Instagram Hanif Zaki

Perkongsian ini menerima banyak ucapan dan doa dari netizen sempena hari lahir Anzalna. Antara komen-komen yang diberikan:

Sumber: Instagram Hanif Zaki

Selamat menyambut ulang tahun kelahiran kepada Anzalna Nasir. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia bersama suami dan keluarga tersayang. -CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ekselen 10-1-2022 12:24 PM
Sheols dh pakai tudung kah? Lawo dia ni... HB Anzalna...
Quote mendeluk 10-1-2022 12:52 PM
Dia ini mcm jakun ann kalau story itu. Mcm baru rasa kaya. Bag sekolah anak pun nak show off siap zoom lagi nak tunjuk anak pakai bag skolah gucci
Quote cmf_premierleag 10-1-2022 12:57 PM
Dlm reramai anak pak nasir ni,aku plg meluattt dgn diana nasir
Acah2 VIP sangatttt...kalo bukak spek itam tu,sedihh sgt rupa ko dik
Siblings ko lain2 takyah berspek hitam pun.sume gohjess je
Quote mizruncing 10-1-2022 02:58 PM
hope dah brtudung ni kurang laa show off nyaa
Quote miu84 10-1-2022 04:31 PM
Hahaha memang hobi sheols bragging kat soc media kan. Kene kecam dgn sape entah selebriti sendu, pastu marah. Tapi memang betul pun. Kalau ambik gambar tu, katekan nak iklankan produk, mesti terselit jugak toaster smeg ke etc. Macam tuhla permainan dia
Quote nakkomenjugak 10-1-2022 04:41 PM
Nasib ko lawa jalnaaa
wp humbleobviousbrag
tapi kuat bebeno hubungan family deme ni
i lioke
Quote pichee 10-1-2022 05:25 PM
cmf_premierleag replied at 10-1-2022 12:57 PM
Dlm reramai anak pak nasir ni,aku plg meluattt dgn diana nasir
Acah2 VIP sangatttt...kalo bukak spek ...

Dh xde kn ig die...katanya kne hack aritu..terus mls nk buat ig dh...guna ig ank die tu je...

Tp mmg die jns diva ckit kn...die sulong kn..dlm iklan susu nmpk gelap...tp kt ig sendiri cerah...
Quote cmf_premierleag 10-1-2022 05:32 PM
pichee replied at 10-1-2022 05:25 PM
Dh xde kn ig die...katanya kne hack aritu..terus mls nk buat ig dh...guna ig ank die tu je...

Tp  ...

oh x sure la pulak psl her ig..tak folow pun
tp meluat sejak2 dia ada anak kembar,kemain acah2 vip yg mana sume kene tggu dia dtg baru bleh start event
kowserr sgt
ko sapa dikk nak acah2 org sembah ratu kt ko.laki ko vip ke?
sib baik sisters yg lain x poyo mcm dia nih
akak plg suka yg bongsu.dah la brilliant.perangai elok.lawa pun lawa
Quote bukan_ustazah 10-1-2022 05:39 PM
mendeluk replied at 10-1-2022 12:52 PM
Dia ini mcm jakun ann kalau story itu. Mcm baru rasa kaya. Bag sekolah anak pun nak show off siap zo ...

Iols pun nampak yang ni .. macam orang pprt baru kaya. Anak konon masuk playschool pakai bag gucci haritu nak belikan anak hublot jam walaupun baru 3 tahun. Peghak sungguh perangai
Quote imanjannah 10-1-2022 10:04 PM
epy bday Anzalna

Lihat semua komen(10)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 02:23 AM GMT+8 , Processed in 0.068686 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top