CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Trend 'Unboxing By Husband' - Pengantin Baru Tak Tahu Malu?

10-1-2022 05:42 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 3228| Komen: 19|Original author: kp5x

Description: Katanya, bermula dengan perkongsian di TikTok dan kini menjadi trend, video-video 'unboxing by husband' oleh pengantin baru mengundang kecaman netizen yang hairan dan tertanya-tanya di mana sifat mal ...
Katanya, bermula dengan perkongsian di TikTok dan kini menjadi trend, video-video 'unboxing by husband'  oleh pengantin baru mengundang kecaman netizen yang hairan dan tertanya-tanya di mana sifat malu pengantin-pengantin baru tersebut.



Menyampah dengan video berkenaan yang rata-ratanya memaparkan aksi si suami membuka tudung isteri masing-masing, seorang pengguna TikTok, @cikgudell tampil membuat teguran terbuka.

"Korang, dekat TikTok ni memang banyak perempuan tak tahu malu eh? Sori cakap eh, sebab apa tau? baaaanyak cikgu dah tengok perempuan macam dah kurang rasa malu, unboxing by husband, unboxing by husband. Kena rakam ke? dia bukak apa pun kitorang tak peduli pun. Sori la, cikgu dah tengok banyak kali dah, menyampah tau," katanya.


Bakal pengantin yang mungkin terfikir ingin membuat video sama mungkin boleh mendengar pesanan dan luahan Cikgu Dell ini untuk mengelakkkan sumpah seranah dan makian netizen.


Foto : TikTok

Bak kata Cikgu Dell, kurang rasa malu ini bahaya dan bakal mengundang kecaman. - CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SayaSayangMama 10-1-2022 06:12 PM
Bukak habis ke bukak pin je. Tah la aku xde tiktok
Quote Artemesiaa 10-1-2022 06:13 PM
Jenis gila perhatian
Quote hareeeesah 10-1-2022 06:33 PM
Yg laki pun x reti nasihat ke apa? Ke sama suke
Quote hazmireen 10-1-2022 09:00 PM
abang janji abang delete hehehee
Quote OyaTonggek 10-1-2022 09:05 PM
kt tiktok pompuan bertudung ramai yg tak malu & memalukan. Meols rasa tiktok apps paling cincauu jaman ni..
Quote Tembikaigoreng 11-1-2022 12:13 AM
Rakam dulu, malu kemudian LOL
Quote teen_angelJB 11-1-2022 05:49 AM
Ntah Pape dlu..
Zaman me dlu..
Xdan la nk.umboxing bagai..
Byk keje rumah menanti..cepat2 tukar baju nak uruskn rumah..
Ntah Pape la bebudak skg ni..batak much
Quote minahgempal 11-1-2022 07:02 AM
Zaman skrg lelaki ramai yg dayus + jdi pak turut..sesuai la dgn bini yg bodoh tu..elok lah diaorg kawen pn.. yg penting dpt perhatian..nasib2 in future boleh jual produk timbang kilo..
Quote cikatilia 11-1-2022 09:47 AM
jakun nya
trend ni dari malaysia ke tanah seberang
Quote gekkou 11-1-2022 10:09 AM
pengantin zaman skang
x de tolong cuci periuk, tak tolong kemas rumah
Quote babelina 11-1-2022 10:14 AM
sabar jer la.. klau bole masa tut pn nk dirakam.. nk diluah nikmatnya agknya...nauzubillah..
Quote zennaya 11-1-2022 11:47 AM
Klu Ada defect item,bole refund ke atau tukar baru[em:1:]
Quote saviour_09 12-1-2022 08:42 AM
takde yg full sampai strip ke unboxing nya?

dah alang2 macam tak bermaruah kheennn
Quote ally9970 12-1-2022 10:59 AM
Lepas "unboxing" tak puas hati, boleh exchange ke?
Quote takayama 12-1-2022 03:35 PM
owhhhh inilah isu unboxing yg kwn kaka bebelkan semlm, dia kata diaorg yg sibuk unboxing ni taw tak makna unboxing tu, ke asal boleh aje guna terima unboxing
Ni nak tiru ala2 org cina yg buka penutup muka isteri kt bilik lps ditinggalkan berdua
Dah alang2 nk unboxing baik tunjuk aje semua br betul nk guna terima tu, ada bran
Quote n3ar 13-1-2022 08:33 AM
aku rasa bebudak gedik wechat bila dah dewasa dah membawa ke tik tok perangai bangang dorang...

sebab tu geng tiktok ni banyak tak tentu hala
Quote nakkomenjugak 15-1-2022 01:18 PM
Sekali dah banyak kali kena unboxing
Sia2 jahhh lebur duit
Quote sarahmirza 15-1-2022 01:37 PM
Sian i takde tik tok tercengang baca sana sini psl unboxing tapi takde org explain apa benda tu....  Baca thread ni baru tau...  
Apa2 je org dewasa sekarang (born in 90s)... Perkataan "malu" dah takde dalam kamus dewan ke?
Quote Megikari 18-1-2022 12:42 PM
Kawan laki aku pernah cerita kat kitorang, bini dia kaki tiktok. Selalu la dapat gift dari peminat, pastu sampai boleh buat duit. So aku skodeng la tiktok bini dia. Mak aiiii, selalu tengok depan2 boobs dia flat je, dalam tiktok kemain montok sumbat stokin agaknya hahaha. Joget bergelek punya seksi, belum kira gedik yang dibuat2. Patut la laki dia redha je

Lihat semua komen(19)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 05:20 PM GMT+8 , Processed in 0.080016 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top