CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fizz Fairuz Tak Berani Mengata Isu Mike Menyanyi Lebih-lebih - "Takut Kang..."

6-1-2022 02:13 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 1326| Komen: 6|Original author: LilRose

Description: Nampaknya, single yang baru sahaja dilancarkan Michael Ang baru-baru ini turut mendapat perhatian pelakon Datuk Fizz Fairuz.
Kredit foto: IG


Nampaknya, single yang baru sahaja dilancarkan Michael Ang baru-baru ini turut mendapat perhatian pelakon Datuk Fizz Fairuz.

Secara berseloroh, Fizz menyakat Michael atau Mike kononnya takut tidak diberi tawaran berlakon sekiranya dia mengata lebih-lebih.


Kredit foto: IG

"Yang ni apa masalahnya pulak? Kecik besar, kecik besar je aku tengok. Hahahaha... kang mengata lebih-lebih, tak panggil shooting pulak.. ehhh.. memang dia tak panggil pun.. 


"Hahaha.. nak masuk GV jugak ke?" selorohnya. 






Kredit foto: IG

Eh, seloroh ke menyindir tu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote babelina 6-1-2022 02:49 PM
yg sbnrnya.. mike nie dia yg makin over.. sedihhhhhhh
Quote Cpkay 6-1-2022 03:15 PM
betul jugak tu.. MA ni jenis cepat sentap jugak
Quote Shazid 6-1-2022 03:41 PM
Suka tgk die review makanan....
Quote akuHavocczz 6-1-2022 03:51 PM
Mike ni apa benda dia kutuk orang, mesti berbalik pada dia.
Quote Carcosa 6-1-2022 11:50 PM
Ya Aulohhhh. Ko dah kenapa? Mid life crisis ke. Hauk nya suara + lagu.
Ni, tu jacket winter lepas tu kau letak rambu ramba eh?
Quote AshkieLa 7-1-2022 08:49 AM
akuHavocczz replied at 6-1-2022 03:51 PM
Mike ni apa benda dia kutuk orang, mesti berbalik pada dia.

kan... cakap tak serupa bikin.
ape yg dia rengsa selama ni, semua dia buat balik yg sama.

Lihat semua komen(6)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.164766 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top