CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pandai Siti Melawak Sekarang Siap Ajuk Gaya Hetty Nyanyi Lagu Bulu Romaku

6-1-2022 12:46 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4773| Komen: 20

Description: Penyanyi tersohor kesayangan ramai, Datuk Seri Siti Nurhaliza mencuri perhatian ramai apabila berkongsi di Instagram sedutan siaran langsung program MeleTOP.
Penyanyi tersohor kesayangan ramai, Datuk Seri Siti Nurhaliza mencuri perhatian ramai apabila berkongsi di Instagram sedutan siaran langsung program MeleTOP.


Kredit foto: IG Siti

Siti yang hadir sebagai tetamu jemputan pada malam Isnin menyanyi dan meniru gaya penyanyi terkenal Indonesia, Hetty Koes Endang yang juga hadir sebagai tetamu program berkenaan. 

Siti berjaya memecahkan suasana dengan gelak ketawa mereka di studio rakaman kerana berjaya meniru gaya Hetty menyanyikan lagu hits berjudul Bulu Romaku.



Di ruangan kapsyen, Siti turut berseloroh mengakui jarang sekali terhibur dengan tindakan spontannya seperti ‘momen’ itu.



Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat turut terhibur dengan gelagat Siti dan Hetty. 
Sekadar info, Bulu Romaku dendangan Hetty itu telah diterbitkan pada tahun 1986. 



Pada tahun yang sama, penyanyi dari seberang ini telah memenangi Anugerah BASF bagi lagu tersebut yang terjual lebih dari satu juta unit di Indonesia.


Sumber: Murai


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 6-1-2022 12:52 PM
aah masa meols tengok live haritu pun rasa macam terkezut jugak sebab tak pernah tengok ctdk jerit2 sebegitu tapi jerit pon sedap hannahmontana tak mencerca ke hari ni? mesti tengah sibuk khatamkan filem dokumentari ct kat astro first kan
Quote stingeritters 6-1-2022 12:54 PM
Is it my eyes or what..? Yg sebelah kiri lagi menyerlah ketuaan dari yg sebelah kanan....

Kahkahkahkahkahkahkah
Quote Aikiko 6-1-2022 01:26 PM
Hahahah lucu
Yg penting semua terhibur yach
Quote makadek 6-1-2022 01:44 PM
Sedapnya sore mak iti ....merdu
Tp besar kan dia
Quote Suchi 6-1-2022 01:52 PM
Patut kak deeb nyanyi gituh jaaa hahah
Quote Fazsemput 6-1-2022 02:05 PM
Ct nmpk kuruih.. Bju ngn skirt tu Cntik.. Tpi mcm x kene je padanannnye
Quote MarryPottet 6-1-2022 02:17 PM
Edited by MarryPottet at 6-1-2022 02:19 PM

Kat tiktok si tanya mikes, malaysia based kenyan model parodi lagu ni pun lawak
Quote ashilalat 6-1-2022 02:20 PM
Lagu ni nampak fun fun nak nyanyi, tp susah nak nyanyi. Kena beliak² mata nak nyanyi mcm kak debab
Quote tikusmontok 6-1-2022 06:18 PM
stingeritters replied at 6-1-2022 12:54 PM
Is it my eyes or what..? Yg sebelah kiri lagi menyerlah ketuaan dari yg sebelah kanan....

Kahkahkah ...

Nampak gundu kan..
Quote imanjannah 6-1-2022 06:38 PM
cantik Siti
Quote hzln 6-1-2022 06:40 PM
Mek iti jerit menda apa tu?
Quote Cleocatra 6-1-2022 08:25 PM
Siti pakai baju ala ala baju kedah
Review makanan pahang pun, cakap kedah
Betul2 menjiwai orang kedah ni
Quote irvene 6-1-2022 08:27 PM
cantik kulit buk tikus. apa rahsia?
Quote sleepandream 7-1-2022 01:56 AM
hzln replied at 6-1-2022 06:40 PM
Mek iti jerit menda apa tu?

semangaaaaattttt
Quote stingerkitkat 7-1-2022 05:37 AM
sleepandream replied at 7-1-2022 01:56 AM
semangaaaaattttt

Mana nama yg tengah hit(buk tikus in gv recently) disiteww la si caras nak menyelit...

Same old same old....
Quote stingerkitkat 7-1-2022 05:39 AM
tikusmontok replied at 6-1-2022 06:18 PM
Nampak gundu kan..


Nak feel makcik makcik tua maaaaa...(the manner of staring as if...eh hellooooo, im as old as you hokay?)

Laki pun tua maaaa.....


Kahkahkahkahkah
Quote tikusmontok 7-1-2022 10:10 AM
stingerkitkat replied at 7-1-2022 05:37 AM
Mana nama yg tengah hit(buk tikus in gv recently) disiteww la si caras nak menyelit...

Same old s ...

Kannn..dah mmg perangai kuat mencaras
Quote MissYouSayang 7-1-2022 10:17 AM
dlm igs , Geli hati tgk afwa pipi pau tu angkat tgn bila citot tnya siapa sini good boy
Quote stingeritters 7-1-2022 11:32 AM
tikusmontok replied at 7-1-2022 10:10 AM
Kannn..dah mmg perangai kuat mencaras

Nasib baik pompuan tak boleh kawen lebih dari satu somi ..kalo boleh...tak mustahil  bukhetty pun  dia akan buat jadi ibu angkatnya....

Ahakzzzz

DEJA VU....siot....

Kahkahkahkahkah

Lihat semua komen(20)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 09:16 AM GMT+8 , Processed in 0.086501 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top