CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tidur Pun Cantik", Eina Azman Puji Fatin Afeefa

6-1-2022 01:29 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 5960| Komen: 23|Original author: Cinta Erina

Description: Penyanyi dan pelakon Fatin Afeefa antara selebriti yang pernah tidur ketika berada di set penggambaran. Mungkin tidur pun salah satu hobi buat Fatin Afeefa kan?

Sumber foto: Instagram Fatin Afeefa


Penyanyi dan pelakon Fatin Afeefa antara selebriti yang pernah tidur ketika berada di set penggambaran. Mungkin tidur pun salah satu hobi buat Fatin Afeefa kan?


Buktinya, Fatin sendiri berkongsi foto dirinya lena tidur meskipun di tempat yg umum. Beruntung Fatin yang sememangnya cantik, tidur pun nampak lawa je.


Sumber: Instagram Fatin Afeefa

Menerusi foto yang dimuat naik Fatin yang kelihatan jelas lena ketiduran itu telah menerima pujian daripada rakan artis dan netizen.


Ramai akui Fatin tetap maintain cantik walaupun tidur di khalayak umum malah dipuji oleh Eina Azman dan ramai lagi! Orang cantik memang confident apabila berkongsi gambar dirinya yang tidur dengan mulut yang terbuka.


Fatin Afeefa serik kahwin lagi, tak suka 'terikat'... “Saya tak fikir anak- anak perlu kasih sayang ayah” - Hiburan | mStar


Sementara itu, Ibu kepada dua orang cahaya mata ini sehingga kini masih menjadi tumpuan peminatnya dan ramaj mash mengikuti perkembangannya di Instagram. Dan mash tiada ura-ura tentang kisah percintaannya. Sebelum ini, Fatin pernah berkahwin dengan pelakon Juvana iaitu Adam Shah dan berpisah pada tahun 2017. -CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikatilia 6-1-2022 02:15 PM
berita???

the ikan?
Quote ayukpingu 6-1-2022 02:18 PM
filter 24 jam, mekap tebal 8 inci...memang la lawa
Quote hzln 6-1-2022 02:23 PM
Baca tred
Pandang ke arah luar
Langit hari terang kian gelap, angin kian kencang

Apa petaka orang puji tido cantik pun nak buat tered
Quote bulalof 6-1-2022 02:27 PM
so pathetic!
Quote slyfynx 6-1-2022 02:35 PM
Murah

Upload gmbr sendiri tidur, harap pujian yang dahaga mucus
Quote missyL 6-1-2022 02:37 PM
Tido mende gitu hahaha
Nmpk sgt propa.
Hahaha

Kesian plk dua org nie perasan cantik.
Padahal...........
Quote Kurex 6-1-2022 02:52 PM
Serupa dgn penemuan duyung buruk pun dikatanya cantik? Dua2 sampah lagi tersangkak muka tua!
Quote babelina 6-1-2022 03:17 PM
FA nie xtaw muka sbnr dia cmna.,. filter kemain
Quote Cpkay 6-1-2022 03:26 PM
filter dan fatin mmg tak dapat dipisahkan
Quote Shazid 6-1-2022 03:48 PM
nampak sgt berlakon
Quote MadameOnion 6-1-2022 07:23 PM
Kalau aku tido mekap mampan siap shading highlight pun lawa aihhh..
Quote doubleharmonic 6-1-2022 07:42 PM
terbongkang tertiarap cam noreen tergolek atas jalan gitu pon ko kata cantik?
Quote mrsbale 6-1-2022 08:48 PM
Fatindak fatindu macammnana tt tdoq
Quote dudaberhias 6-1-2022 08:50 PM
Tang mana yang cantiknya? Mumia cleopatra yang dah membusuk jadi ikan sepat kering tu lagi cantik. Sekian.
Quote BuBuComey 1-2-2022 08:53 PM
Thread menda ni woii???

Hahahaha
Quote mendeluk 1-2-2022 09:07 PM
dua2 ini rempit sorang sebelum jd datin, and sorang lagi sebelum gigih naikkan standard.
Quote September14 1-2-2022 09:42 PM
X lawa lah ppuan nih.. lpstu buat muka bajet cute bibiaq terjuih eww plss lah
Quote sarah_ary2 1-2-2022 09:56 PM
Nampak cam berlakon jah
Quote mizzmimi 1-2-2022 10:13 PM
Fatin Afiltera lebih sesuai

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 11:23 AM GMT+8 , Processed in 0.097021 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top