CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Cemburu Tengok Neelofa Belajar Hadis Dengan PU Riz! Sweet La Tu?

6-1-2022 11:51 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 13406| Komen: 210|Original author: LilRose

Description: Alahai, video terbaru dikongsikan di Instagram Neelofa membuat ramai mencemburui keromantisan antara dia dan suami, Ustaz Muhammad Haris Mohd Ismail.
Alahai, video terbaru dikongsikan di Instagram Neelofa membuat ramai mencemburui keromantisan antara dia dan suami, Ustaz Muhammad Haris Mohd Ismail.


Kredit foto: IG

Menerusi video itu, kelihatan pendakwah bebas dan selebriti yang dikenali sebagai PU Riz berbincang mengenai hadis Nabi Muhammad SAW mengenai reda Allah dan kedua ibu bapa.

"Satu perkongsian yang barangkali boleh diterjemahkan sebagai pengerat kasih sayang untuk kita semua, insya-Allah," tulis Neelofa.


MasyaAllah, merdu sungguh suara PU Riz membacakan doa untuk kedua ibu bapa di hadapan Neelofa.

Melihat kapsyen Neelofa, video itu difahamkan untuk mempromosikan keluaran bantal zikir Moon Pillow daripada koleksi NunHa.




Melihat ruangan komen, ramai bersemut dan tidak kurang juga yang cemburu dengan pasangan ini.



Kredit foto: IG

Tak sweet ke kongsi hadis atau ayat al-Quran macam ni? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MatDeghem 6-1-2022 11:59 AM
Ya Alloh..... Dengan berlatar belakang KLCC.... Phenomenal !!!!
Manis potong kaki. Boleh pengsan bangun pengsan lagi. Pasangan amat TERPALING !!!!


Sapa eh yang ambil gambar /video mereka .... crew astrok , TBtiga atau crew lobenak


#penunggangagama


Quote MatDeghem 6-1-2022 12:02 PM
Quote hzln 6-1-2022 12:04 PM
Totally lost the plot
Hadis masuk telinga kanan kluar telinga kiri ajer
Duk berair poen tgk laki bini penjual agama itu yer
Yang menjual gitu, yg pentaksub pun gitu, sama2 takleh pakai
Sampah
Sampah
Sampah belaka
Quote KucingBiru 6-1-2022 12:05 PM
MatDeghem replied at 6-1-2022 11:59 AM
Ya Alloh..... Dengan berlatar belakang KLCC.... Phenomenal !!!!
Manis potong kaki. Boleh pengsan ban ...

Hahahaha terbahak bahak iolls bac komen mu Mat.
Quote buapakperut 6-1-2022 12:10 PM
Biasa ja suami isteri camtu. Cuma takda nak upload ja. Nak tunjuk terpaling. Siap Komen jeles Tu dah kawen Belum ??? Kikiki kosser sangat lobenak acah2
Quote azimodin 6-1-2022 12:12 PM
All for the gram gicheww. Orang lain pon belajar agama sama2 tapi xde la insta worthy...
Quote Masukkeluar 6-1-2022 12:15 PM
Edited by Masukkeluar at 6-1-2022 12:18 PM

cringe gila.
demi jual produk..demi kutip duit pembeli bantal nunha, so boleh la buat content gunakan ayat quran dan hadis.

jual pulak harga ratus ratus. planner pn jual harga yahudi rm89.
Quote OyaTonggek 6-1-2022 12:15 PM
Pasangan TERPALINGGG #tonggengugama
Quote innocentsangat 6-1-2022 12:16 PM
Euwwww now i think kekrul & keknis much better than them. Tak guna agama utk kayakan diri.
Quote innocentsangat 6-1-2022 12:16 PM
Wait why people nak jealous? Tu tanggungjawab suami kan? Aside from nk buat bisnes. Ask la ur husband do the same.
Quote Masukkeluar 6-1-2022 12:21 PM
innocentsangat replied at 6-1-2022 12:16 PM
Euwwww now i think kekrul & keknis much better than them. Tak guna agama utk kayakan diri.

mmg nampak sgt gunakan agama..si piyu tu bkn main segala jenis produk dia promote dgn ayat hadis.
jual mask pn gunakan nama tuhan. dh la smua produk jual harga yahudi..
Quote 3chanceno 6-1-2022 12:21 PM
Edited by 3chanceno at 6-1-2022 12:23 PM

Sori sori ayam masak kari, tapi tak de orang jeles lah suka hati korang lah nak buat apa tapi tak payahlah upload  ramai pasangan buat lebih dari ini, tapi tak pung pang sana sini #tunggangselagikboleh

TT jahkobis nie masih retis ke yang regularly ko ciduk dari ig dia & upload sini?

@dudaberhias
@Normabaru
@Acikgomen
Quote syaz_lina 6-1-2022 12:21 PM
Acah2 la demi secebis pujian ter sweet mengaji
berlatar belakang klcc..padahal kat belakang anak anying, nate mu semua keluar
Quote Lailawati 6-1-2022 12:27 PM
Pasangan terpaling cringe
Quote innocentsangat 6-1-2022 12:29 PM
Masukkeluar replied at 6-1-2022 12:21 PM
mmg nampak sgt gunakan agama..si piyu tu bkn main segala jenis produk dia promote dgn ayat hadis.
...

Beli je ori dari Korea. Lg murah.
Quote akuHavocczz 6-1-2022 12:31 PM
yang penting.. siapa amek gambar?
Quote idril 6-1-2022 12:32 PM
lobenak je yg iri
Quote Masukkeluar 6-1-2022 12:33 PM
akuHavocczz replied at 6-1-2022 12:31 PM
yang penting.. siapa amek gambar?

upah phtogrpher la..@budaktadika


nah tgk ni dk berasap asap..hahaha
[ig]https://www.instagram.com/p/CYEE7qwjCZu/[/ig]
Quote Normabaru 6-1-2022 12:34 PM
Edited by Normabaru at 6-1-2022 02:39 PM
3chanceno replied at 6-1-2022 02:21 PM
Sori sori ayam masak kari, tapi tak de orang jeles lah suka hati korang lah nak buat apa tapi ...


Ohhh nunha tgh buat iklan..

Hmm xpela dik..biarkan je..

dia kan xde job berlakon
job menyanyi pon xde
job guru sandaran manala cukup nk cover kos hidup berlatar blkgkan twin tower keyel sisi tu...so biarla depa cringe berduaan kt ig depa sambil menjual bantal harga kayangan china mari

Acik2 porum kena ingat ya..

itula cara puyu nk sara bini dia..dia blom grad..pastu ank lagi nak keluar xlama da..sooo kenalaaa cari duit jual barang kat benak byk2 lg

Itu hari kedai makan dh yilek puyu jual nk tampong kos majelis penoh kontolbasi..so skrg jual jela ape2 yang boleh dijual..next on the list barangan baby pula hehehe

Lihat semua komen(210)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 07:00 AM GMT+8 , Processed in 0.181929 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top