CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Lama Cari Jodoh Tak Jumpa, Terus Risik Member Sekerja

6-1-2022 11:25 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 1619| Komen: 8|Original author: tatod

Description: Sekian lama mencari jodoh, tiada siapa menyangka wanita memenuhi ciri isteri idaman ada depan matanya selama ini.


Sekian lama mencari jodoh, tiada siapa menyangka wanita memenuhi ciri isteri idaman ada depan matanya selama ini.


Tanpa melalui fasa couple, Naufal Isfahan Hasmee nekad menjadikan Nurul Annisa Abdul Wahab sebagai suri hatinya.



 


Menerusi akaun Instagram Encik.izzzz, walaupun mengharungi banyak dugaan namun dia bersyukur kerana majlis pernikahan yang berlangsung pada 16 Disember lalu berjalan lancar.



 


Sebelum ini, mereka pernah terputus hubungan kerana sifat wanita berkenaan yang nerd membuatkan mereka sukar untuk satu kepala.


Bagaimanapun, pasangan yang sama-sama terbabit dengan projek PNB118 menyebabkan mereka semakin rapat.



 


Selalu berkongs video atau gambar isterinya di media sosial, pasangan ini dihujani dengan ucapan tahniah serta mendoakan mereka bahagia.


Bagaimanapun, mereka juga tidak terlepas daripada menerima komen negatif yang menganggap Naufal berlagak dengan hidup berumah tangga.






Membalas komen berkenaan, Naufal hanya memohon doa agar hubungan mereka sebagai suami isteri berkekalan dan mampu mengharungi segala dugaan. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote musangbodoh 6-1-2022 11:44 AM
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Quote shahreen 6-1-2022 12:06 PM
Wife engr kah. All the best
Quote puanbintang 6-1-2022 01:02 PM
comel laki bini..sepadan je nengoknya
Quote Jitu 6-1-2022 01:32 PM
tahniah

semoga porumer2 yg masih single pun dipermudahkan jugak bertemu jodoh
Quote bulanbulat 6-1-2022 01:49 PM
Apa value berita ni? Ordinary couple getting married
Quote Artemesiaa 6-1-2022 04:50 PM
Banyak je kes macam ni bukan benda pelik pun
Quote Supersirap 8-1-2022 08:38 PM
Tahniah diucapkan
Quote HYSB 9-1-2022 04:58 PM
better love story dari cikgu yang kahwin anak murid

Lihat semua komen(8)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 08:52 AM GMT+8 , Processed in 0.072844 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top