CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Berjaya Daftar Bisnes Di Australia, Ada Ke Yang Nak Ikut Sajat Berkepak Di Sana?

5-1-2022 12:36 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3724| Komen: 23|Original author: LilRose

Description: Amboi, makin mendunia Sajat sekarang di Australia lebih-lebih lagi bila bisnesnya dikatakan berjaya didaftar di sana.
Amboi, makin mendunia Sajat sekarang di Australia lebih-lebih lagi bila bisnesnya dikatakan berjaya didaftar di sana.

Kalau dulu, warganet tertanya-tanya 'boleh ke Sajat buka bisnes di Australia?'


Kredit foto: IG

Nah, sekarang Sajat dah membuka tawaran kepada sesiapa yang berminat mahu bekerja dengannya.

"Janji tetap janji! Team sajat akan berkepak di Australia.

"Sajat bersyukur sangat dengan team sajat di Australia.



Kredit foto: IG

"Yang mana nak berkerja dengan sajat, dah sedia nak berhijrah kerja di luar negara? Bulan 4 atau 5 sajat akan buka perniagan sajat! Tunggu," tulisnya bersama gambar dokumen pendaftaran perniagaannya itu.




Ada ke yang nak join Sajat berkepak di Australia tu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 5-1-2022 01:17 PM
Ada ke orang nak beli/ jadik agent bengkung dia kat benua tu
Quote Temenung 5-1-2022 01:32 PM
Asal mcm edit je gambar kat sydney opera tu
Quote codenamedream 5-1-2022 01:37 PM
Tahniah bang
Quote scarflicious 5-1-2022 01:38 PM
Org malaysia ramai je kat sana. Adalah tu pembeli.
Quote laksmanabentan 5-1-2022 01:54 PM
scarflicious replied at 5-1-2022 01:38 PM
Org malaysia ramai je kat sana. Adalah tu pembeli.

acik2 gendut tak tahu jaga badan kannn...
lepas tu support bang jat beli la bengkung tuh...
sedih laaa hidup acik2 nih... da ler tak pandai jaga badan.. lepas tu minta jantan pulak yang nasihatkannn.....
Quote doubleharmonic 5-1-2022 01:59 PM
english ko dah ok ke belum hah noreen? kata nak masuk ellen tak lama lagi?
Quote Prickford 5-1-2022 02:24 PM
Katup je la every thread pasal sanjut ni.
Buang masa je. Takde pekdah pon.
Quote pinksarah 5-1-2022 02:28 PM
ni reg business mcm ssm la ni ye?

lesen meniaga lain pula kan?

Quote anony-mous 5-1-2022 02:36 PM
I takut yg mintak keje tu kena tipu jah. Tp i sokong gay @ trans @ lesbo pindah sana. Baik bg both countries
Quote mamaazim 5-1-2022 03:09 PM
ajak ler mokay gi dulu...
Quote Straya 5-1-2022 03:40 PM
Ala bukan susah pun nak register business kat aust,buat online aje.Lepas tu register Abn number
Quote Kurex 5-1-2022 03:52 PM
Ni gosip ke lilrose? Ni retis ke lilrose
Quote JunkMail 5-1-2022 03:58 PM
Edited by JunkMail at 5-1-2022 03:59 PM

Company kat Oz tapi dok hadap org mesia jugak beli bengkung kau ..  jual la kat omputih sana..tengok laku tak
Quote Rayna90 5-1-2022 04:37 PM
Kau sibuk cakap pasal negara Malaysia , tapi nak cari pembeli, orang Malaysia jugak kau cari kan, bangsat eh bangjat
Quote minahgempal 5-1-2022 04:40 PM
Mcm mna la dia boleh ada duit ehh setup business kt sna..dkt sni pn dia dh muflis..hutang keliling pinggang..sapa la blkng tabir yg membantu tu..
Btw..gelek pun keras..tak menarik langsung gelekkan tu..
Quote greantea 5-1-2022 04:52 PM
minahgempal replied at 5-1-2022 04:40 PM
Mcm mna la dia boleh ada duit ehh setup business kt sna..dkt sni pn dia dh muflis..hutang keliling p ...

Sebab x bayar hutang la dia kaya
Quote minahgempal 5-1-2022 05:01 PM
greantea replied at 5-1-2022 04:52 PM
Sebab x bayar hutang la dia kaya

Huhu..giteww ehh..bkn dh state bankruptcy tk boleh bkk business atas nma sendiri ker..dkt mna2 pn tk leh dh bkk..dpt rsa bff dia bnyk bntu dia dlm diam2..trmsuk PA joy kn brg2 lelongan ari tu..
Quote laksmanabentan 5-1-2022 05:09 PM
yang penting Mak & Ayah bangga uoollss da berjaya di Australia gitu....
Quote watie79 5-1-2022 05:19 PM
sedihhhhnya hidup sajat...gigih lari susah2 ke benua australia tp hadap jugak duit rakyat malaysia...noreen mana lah yg hadap sangat tu ?

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 07:51 PM GMT+8 , Processed in 0.123901 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top