CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Hacker Laha*at' - Adibah Noor Bengang Penggodam Raih Simpati Nak Pakai Duit

5-1-2022 10:09 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 662| Komen: 2

Description: Sebelum ini, Adibah Noor mendedahkan ada yang cuba mengorat dirinya.
Sebelum ini, Adibah Noor mendedahkan ada yang cuba mengorat dirinya.

Terbaru, peserta Gegar Vaganza musim kelapan (GV8) itu meluahkan rasa marahnya apabila akaun Instagram lamanya digodam individu tidak bertanggungjawab.



Kredit foto: IG Adibah

Justeru, dia mengingatkan orang ramai agar tidak lagi mengikuti akaun tersebut.

Kata Adibah atau nama lengkapnya, Adibah Noor Mohamed Omar, 51, penggodam berkenaan kini mengambil kesempatan dengan meminta simpati menggunakan namanya.


Add Image Caption Here

Add Image Caption Here


Terdahulu pada Julai 2020, Adibah mendedahkan akaun Instagram asalnya digodam pihak tidak bertanggungjawab. Sejak itu, dia telah mencipta akaun baharu menggunakan nama @adibahnoormohdomar. 


Sumber: K! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 5-1-2022 10:12 AM
alaaa ciannya kak dibah wan kembung pun ko nak hack...
dah la followers orang tu berapa je...

btw kak dibah ni mesti jenis suka download app2 kat app store/ play store tu lepastu login pakai akaun... justeru terus kena hack.. selalunya macamtu lah... iols ada 2 factor authentication.. memang lebih selamat la...
Quote gigi 5-1-2022 10:28 AM
ha ha...lagu kau bawak tu memang hancus gilaaaa

Lihat semua komen(2)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 06:51 AM GMT+8 , Processed in 0.076985 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top