CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bengang Dimadukan, Isteri Upah Orang Siram Asid Ke Muka Suami

4-1-2022 07:06 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1261| Komen: 11

Description: Jakarta: Seorang lelaki berusia 47 tahun, M Irsyad dari Dusun III Desa Punggulan, Asahan, Sumatera Utara cedera parah selepas disiram asid pada wajahnya.
Jakarta: Seorang lelaki berusia 47 tahun, M Irsyad dari Dusun III Desa Punggulan, Asahan, Sumatera Utara cedera parah selepas disiram asid pada wajahnya.

CNN Indonesia melaporkan, kejadian berlaku, didakwa dirancang isterinya yang rasa sakit hati apabila suaminya kahwin lain.

Ketua Polis Daerah Asahan, Putu Yudha Prawira berkata, bukan sahaja si isteri, polis turut menahan dua lagi suspek untuk membantu siasatan.


Foto: Agensi

Kejadian berlaku pada 29 Disember lalu ketika anak mangsa, Fani Adityasadli, 23, melaporkan kejadian kepada polis.


Pada awalnya Fani diberitahu bahawa bapanya itu cedera akibat dipukul.

Ketika berada di lokasi, Fani mendapati bapanya mengalami luka bakar di bahagian muka.

Anak mangsa kemudiannya membawa bapanya itu ke Hospital Kisaran untuk rawatan lanjut.

Menurut Putu, semalam, mangsa dan si isteri disoal siasat di Air Joman dan wanita itu mengakui melakukan perbuatan itu terhadap suaminya.

“Dia merancang perkara itu bersama seorang wanita dan seorang lelaki dengan upah 3 juta rupiah,” katanya. -CARI

Sumber: Utusan Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tikusmontok 4-1-2022 07:11 PM
Nasib baik jusa c minus laki ndon babu tak kena simbah
Quote keane.somewhere 4-1-2022 07:34 PM
Anak apa bodoh tolong bapak ko anjing camtu
Quote darkness 4-1-2022 07:37 PM
Nampaknya ni lagi teruk dari kena viral aib bekas suami. Aku nak tgk juga sampai mana classynya indon ni kalu dimadu
Quote jazaa100 4-1-2022 08:49 PM
tikusmontok replied at 4-1-2022 07:11 PM
Nasib baik jusa c minus laki ndon babu tak kena simbah

Klu ada yg amik jusa c tu, kemungkinan besar akn kena simbah
Quote Meiizu 4-1-2022 09:02 PM
Gini baru betul...ini tidak...asal laki kena rampas ko pegi ganyang si betina.walhal laki ko tu yg gatal
Quote angelofish 4-1-2022 09:21 PM
sayang nya suami si Friskies tu tak jadi macam ni
Quote naina 4-1-2022 09:28 PM
@Friska lega madunya lumpuh Sebb tu takleh serang laki JUSA c dia.
Quote Normabaru 4-1-2022 10:35 PM
naina: @Friska lega madunya lumpuh Se ...


Cerita seberang xpulak si makcik frisky ni nk bkak..tp cerita krt msia beriya dia bkak topik..puikkk
Quote Decaffeinated 4-1-2022 10:40 PM
Meiizu replied at 4-1-2022 09:02 PM
Gini baru betul...ini tidak...asal laki kena rampas ko pegi ganyang si betina.walhal laki ko tu yg g ...

kalau bermadu ganyang both laki dan madu

kalau laki dah ditch the first one then tough luck la


Quote gideoncross 4-1-2022 11:26 PM
Artikel psl lain tpi komen2 psl acik Friska je manjang hahahaha.
Quote syaz_lina 5-1-2022 12:08 AM
Jaga perampok suami org...jgn sampai kena simbah madu dgn bini tua.ampus lho

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 09:20 PM GMT+8 , Processed in 0.080191 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top