CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Haram! Haram! Zarina Anjoulie Cium Iqram Dinzly

4-1-2022 05:52 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 7432| Komen: 46|Original author: kp5x

Description: Harammm harammm, Astaghfirullah, Allahuakbar, itu antara komen-komen netizen apabila MIG Online menerusi laman instagramnya telah memuat naik video Zarina Anjoulie dan Iqram Dinzly dengan kapsyen "Bes ...
Harammm harammm, Astaghfirullah, Allahuakbar, itu antara komen-komen netizen apabila MIG Online menerusi laman instagramnya telah memuat naik video Zarina Anjoulie dan Iqram Dinzly dengan kapsyen, "Bestfriend be like...korang ada bff yang sayang macam ni tak?


Foto: IG

Di dalam video yang berdurasi kira-kira 20 saat itu, Anju, yang berdiri rapat sambil  memaut pinggang Iqram yang tersenyum simpul telah bertanya kepada Iqram samada dia ada kata-kata semangat yang boleh diberikan dan sejurus kata-kata semangat diberikan, Anju berkata "why are you so cute" sambil memberikan ciuman di pipi Iqram yang tidak lekang dengan senyuman itu.

Aksi mereka berdua itu rata-rata mendapat kecaman netizen namun ada juga yang berdoa agar mereka berdua diberikan hidayah dan kembali ke jalan yang benar dan bertaubat.








Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mendeluk 4-1-2022 05:56 PM
Dia ini kenapa selalu buat live dgn org luar yang mcm ntah pape tu. Mcm sampah pun ada aku tgok. Pelik pulak join live ig itu
Quote Dolmat 4-1-2022 06:04 PM
Gi makhamah pakaian dah macam nak ke TANAH SUCI.. kat luar makhamah.. rambut pakaian bohsia berseriesss..Hehehehe!
Quote anony-mous 4-1-2022 06:08 PM
Dia ni nampak mana2 jantan terus nk batang ke?? Walupon jantan tu gayah gila?
Quote ghalibboy 4-1-2022 06:11 PM
Why her bibir like that??
Quote awenda507 4-1-2022 06:14 PM
attention seeker much!!
Quote Adeakukesah11 4-1-2022 06:16 PM
mendeluk replied at 4-1-2022 05:56 PM
Dia ini kenapa selalu buat live dgn org luar yang mcm ntah pape tu. Mcm sampah pun ada aku tgok. Pel ...

Kann. Pastu speaking acah2 nigga LOL
Quote rosannazmia 4-1-2022 06:19 PM
Soalan jujur . Apa agaknya rase iqram ketika dpt ciuman surprise dari anju.. ?
Quote haruslah 4-1-2022 06:20 PM
Zoey tu ape citer
Quote TomyamPuteh 4-1-2022 06:51 PM
Fauzi Nawawi dia tak nak cium pulak.
Quote chekacheku 4-1-2022 06:56 PM
Dah mcm chefwan dah anju kt gamba atas tu..;
Quote tikusmontok 4-1-2022 07:32 PM
Dolmat replied at 4-1-2022 06:04 PM
Gi makhamah pakaian dah macam nak ke TANAH SUCI.. kat luar makhamah.. rambut pakaian bohsia berserie ...

Mak hamah tu mak sapa pulok?
Quote SpyLeman 4-1-2022 07:59 PM
Mungkin mak tiri kpd jiran si anjuling[em:3:][em:3:]
Quote 3chanceno 4-1-2022 08:04 PM
Iqram sakit ke? Muka cengkung gitu

@Normabaru
@dudaberhias
Quote minahmanja 4-1-2022 08:04 PM
dia tgh mkn apa tu..
Quote kiah_mai_pulak 4-1-2022 08:06 PM
sakai nya anjoubo ni, mesti nk tarik viewrs story ig je ni
Quote belacan_gurl 4-1-2022 08:10 PM
Tapi knp rambut iqram dah mcm zaman2 kungfu dulu plak hahahahaa
Quote KucingBiru 4-1-2022 08:48 PM
Anju ni nampak tua ala ala perangai mak hayam belakang lorong haji taib.

Muda rupa bohsia, tua rupa mak hayam
Quote Nenolen 4-1-2022 09:14 PM
Why Iqram whyyy...sekali pun kena frenzone dgn Pojiah Gaus tak perlu ler seksa diri sebegini sekaliiii
Quote miu84 4-1-2022 09:23 PM
Meols tertanya tanya samada di kalangan yg gigih tulis komen tu ade tak yg senyap senyap sebenarnya kaki porn / kaki antar gambar alat sulit / kaki sexting di soc media.

Lihat semua komen(46)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 12:17 PM GMT+8 , Processed in 0.096246 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top