CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan Lihat artikel

Otai-Otai Magic Buat Pertunjukkan Di Genting

30-6-2015 03:01 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 5126| Komen: 9

Description: ada seorang princes silap mata dari Jerman, Alana Moelmann....



Sapa kenal Shawn Faquhar, juara olimpik kad silap mata di Beijing pada 2009. Kehebatannya menggunakan kad sebagai prop magic sehingga pernah menggagumkan Ellen dalam rancangan Ellen Show.

Selain Shawn, ada lagi 6 ahli silap mata antaranya Ted Kim dan One Gun dari Korea, Jeff Lee dari Taiwan serta Yusuf Gabriel dan Jay Mattioli dari Amerika Syarikat dan Alana dari Jerman.

Kesemua otai-otai ini akan bertemu dan membuat persembahan silap mata ulung di mana lagi lah kalau bukan di Genting Highland. Persembahan ini bermula dari 10 Julai sehingga 25 Oktober 2015.

Pertunjukan ini yang merupakan pertunjukan silap mata terbesar di Asia memasuki tahun ke 4 dan menjanjikan persembahan yang lebih besar dan lebih baik dari sebelum ni.

Antara ramai-ramai ini, ada seorang princes silap mata dari Jerman, Alana Moelmann. Alana hebat dengan magic lebih daripada 3 tangan. Macam pelik kan? Tapi biasalah, nama pun silap mata.. mesti benda-benda yang tak terfikir bakal menjadi tontonan penonton.

Siapa yang berminat nak tengok sendiri persembahan ini secara live, jom hubungi  603 2718 1118 atau melayari laman web www.rwgenting.com untuk tempahan tiket. 
-LadyLista.



















Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jengkoil 30-6-2015 03:04 PM
Hmmm..baik abam gi tgk perlawanan sarkis lipool vs mesia XI ...

Jgn lupa 24th July. (Ari jemaat)..stadium bukit jalil. .lipool yg kena 1-6 masa last match BPL..
sama sama kita menyanyikan lagu YNWA di bukit jalil..tak ingat lirik..print siap siap kat opis..
Quote purplegreen 30-6-2015 03:16 PM
Terigt cerita Now You See Me
Quote WawaRaRa 30-6-2015 03:17 PM
teringat citer now you see me...
Quote chinta89 30-6-2015 03:52 PM
Now You See Me ... heheh.. best cte tu, teringat kat cte tu kalau sebut psl ahli silap mata.
Quote berun 30-6-2015 04:05 PM
dalam ramai-ramai ahli magic mana satu yang kuat guna setan dan iblis?
Quote berun 30-6-2015 04:06 PM
Bildschirmfoto 2015-03-19 um 14.56.10-s-w600-h600-q95-m1426773426.png

magic tangan 5?
Quote amersudahbesar 1-7-2015 09:32 AM
teringat citer now you see me...
Quote salmon-suki 2-7-2015 12:49 AM
Cyril takayama n david blaine tada ka
Quote sekngucing 2-7-2015 12:57 AM
teringat cerita now you see me

Lihat semua komen(9)

Sub-category


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 01:30 AM GMT+8 , Processed in 0.104383 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top