CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan Lihat artikel

Salon Tawar Khidmat Berbogel Sambil Gunting Rambut

30-6-2015 11:04 AM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 15876| Komen: 32

Description: Sehinggakan pengunjung beratur panjang semata-mata ingin mendapatkan khidmat yang 'rare' ini....


Apa kejadah semua ini, biasa dengar kan ayat tu suatu ketika dahulu. Selayaknya ayat ini digunakan untuk satu salon di Rusia yang menawarkan perkhidmatan gunting rambut secara bogel.

Dengan berbekal hanya £50, atau kira-kira RM293 anda mampu mendapatkan tukang gunting rambut bogel yang akan menggunting rambut anda.

Biasanya kan, jika ke kedai gunting rambut, ramai yang terlentok kerana bosan dengan pemandangan sekeliling, nak-nak jika mamak yang potong rambut. Namun, di salon ini LadyLista jamin mungkin ada yang tak berkelip melihat pemandangan sekeliling.

Sehinggakan pengunjung beratur panjang semata-mata ingin mendapatkan khidmat yang 'rare' ini.

Masalah salon di Rusia ini pula, ia terletak disebelah pusat penjagaan kanak-kanak yang membahayakan kanak-kanak untuk keluar bermain di taman permainan. Bayangkan, kerana ramai pengunjung yang mabuk ingin mendapatkan khidmat 'gunting rambut' ini, mereka tersalah masuk ke pusat penjagaan kanak-kanak tersebut.

Polis yang membuat penyamaran ke dalam salon itu terkejut kerana dengan hanya tambahan £100 lagi, pelanggan boleh sama berbogel ketika rambut dipotong.

Pemilik kedai bagaimanapun menafikan, mereka menjalankan perniagaan pelacuran, namun hasil rakaman yang dibuat oleh polis, mendapati pelayan kedai memberinya pilihan untuk perkhidmatan lebih daripada sekadar gunting rambut dengan bayaran £400. -LadyLista.

sumber: metro.uk


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote crazecousa 30-6-2015 11:22 AM
kt kl ade x?
Quote comel91 30-6-2015 11:35 AM
eeee... yang bogel tu laki ke pompuan
Quote chinta89 30-6-2015 11:59 AM
kalau body hauk2 xde yg nk g. ni confirm lah kot body mantap2
Quote lelakinaive 30-6-2015 12:07 PM
mahal gila. dah dekat 550 utk full package
Quote BungaTepiMeja 30-6-2015 12:11 PM
erk...gelinya... omputih ni da la x mandi.. gelisssss
Quote HANIMUSLIMAH 30-6-2015 12:12 PM
ini salon gunting rambot ka salon gunting hapa..kelirus ahkak..
Quote Artemesiaa 30-6-2015 12:17 PM
Yang datang ni bukan niat nak potong rambut tapi lebih kepada aktiviti tak senonoh
Quote asher 30-6-2015 01:10 PM
mesti ada yg botak pn g kedai nie...
Quote ctaz 30-6-2015 02:20 PM
RM293 hanya utk tgk pompuan bogel gunting rambut....
perghhhh bazir giler.....
Quote mattzzx 30-6-2015 02:35 PM
ada extra service tak?
Quote iznanaziz 30-6-2015 02:47 PM
aku rasa mmg tak jadi menggungting...
Quote mixieleo 1-7-2015 08:40 AM
Bayangkan kalau kat malaysia, tukang gunting mamak pulak berbogel demi nak bagi rare. Agak2 ada pelanggan yg dtg tak?
Quote kucen_miang 1-7-2015 09:26 AM
ada servis gunting rambut bwh sekali ka?
Quote Ayu61279 1-7-2015 02:51 PM
mixieleo replied at 1-7-2015 08:40 AM
Bayangkan kalau kat malaysia, tukang gunting mamak pulak berbogel demi nak bagi rare. Agak2 ada pela ...

hahahahahahahaha
*pitam!*
Quote ash_91 1-7-2015 11:10 PM
hahahah , kedai mcm ni pun ada ka. ish ish ish
Quote seri_mawr 2-7-2015 12:33 PM
tukang gunting body mantap....harus lah beratur panjang...
Quote mysweetisha 2-7-2015 10:47 PM
Nak tarik pelanngan jer tu
Quote whadda 3-7-2015 02:30 PM
nasib kat russia... kalo kat sini bayar2 mahal2 sekali kuar mamak sambil berbogel.. muntah darah terus...
Quote qronaldo7 9-7-2015 11:38 AM
hahaha.. auuumm sgt kedai ni. jangan tergunting yg lain sudah la

Lihat semua komen(32)

Sub-category


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 01:38 AM GMT+8 , Processed in 0.089288 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top