CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Buat Seks Dalam Restoran Sampai Sinki Pecah, Dinding Rosak!

10-12-2021 01:22 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2759| Komen: 26

Description: Florida – Seorang wanita didakwa menyebabkan kerosakan pada sinki sebuah restoran semasa melakukan hubungan intim bersama teman lelakinya, lapor akhbar The Sun semalam.
Florida – Seorang wanita didakwa menyebabkan kerosakan pada sinki sebuah restoran semasa melakukan hubungan intim bersama teman lelakinya, lapor akhbar The Sun.


Kathryn Trammel, 37, dituduh melakukan perkara tersebut di dalam bilik air selepas ditangkap pemilik restoran Irish 31 di Seminole, Florida, lapor laman berita The Smoking Gun.

Menerusi pertuduhan  di mahkamah oleh pemilik restoran, Trammel didakwa telah menyebabkan kerosakan berjumlah AS$500 (RM 2,111.25) dalam kejadian pada Selasa lalu.


Foto: The Sun

Trammel dan teman lelakinya diminta meninggalkan tempat itu selepas perbuatan mereka diketahui oleh seorang pekerja restoran.


‘’Defendan dan rakannya meninggalkan bilik air lalu duduk di bar restoran,’’ kata timbalan syerif. 

Laporan polis mendapati, Trammel mengaku dia bersama rakannya melakukan hubungan intim di dalam bilik air sehingga menyebabkan sinki pecah dan dinding rosak.

Trammel dibebaskan setelah berjanji menuruti perintah mahkamah.

Laporan polis menyatakan bahawa teman  lelaki Trammel tidak didakwa atas kesalahan terbabit. – CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nononcrux 10-12-2021 01:30 PM
Teringat masa kerja hotel, ada mamat melayu ni injured kat peha ke bontot & glass sink pecah.. ei geram
Quote Tokeybundle 10-12-2021 01:52 PM
Sinki pecah dinding rosak
Ganas giler korang neh..
Quote matbad 10-12-2021 01:53 PM
nononcrux replied at 10-12-2021 01:30 PM
Teringat masa kerja hotel, ada mamat melayu ni injured kat peha ke bontot & glass sink pecah.. ei ge ...

kes intim jgk kerr
Quote Orix 10-12-2021 02:34 PM
mak aih
Quote ally9970 10-12-2021 02:36 PM
Isu semasa ke?
Quote tikusmontok 10-12-2021 03:18 PM
Laporan polis menyatakan bahawa teman  lelaki Trammel tidak didakwa atas kesalahan terbabit.

Kebabian apakah? Yg menusuk lepas pulak
Quote keane.somewhere 10-12-2021 03:25 PM
Cam biasa pompuan akan disalahkan....sebab diorg posisi bottom
Quote sharlenetexas 10-12-2021 03:34 PM
keane.somewhere replied at 10-12-2021 03:25 PM
Cam biasa pompuan akan disalahkan....sebab diorg posisi bottom

Uols top ke bottom?
Quote keane.somewhere 10-12-2021 03:38 PM
Edited by keane.somewhere at 10-12-2021 03:43 PM
sharlenetexas replied at  10-12-2021 03:34 PM
Uols top ke bottom?


Bottom secara intercourse Nye....posisi seks Nye bukan all the time meols kedudukan di bawah

Make sure kalau kat tempat awam kau jadi cowgirl sis...lelaki baring...kau ride angkat kaki sebelah....so Selamat..
Quote Suchi 10-12-2021 03:54 PM
Tak faham cemana boleh sinki dan dinding rosak?
Dorang tak cedera ke?
Quote bored_atticus 10-12-2021 04:11 PM
Hmm.. couple tu tak nak bayar ganti rugi ke sampai libatkan police? haha
i googled the lady punya picture.. not bad-looking..
terus imagine scene dalam tandas..
Quote Rogue98 10-12-2021 04:13 PM
Kaka Lana taknak buat sekali ke...sana kan bebas...
Quote pasa 10-12-2021 04:19 PM
bored_atticus replied at 10-12-2021 04:11 PM
Hmm.. couple tu tak nak bayar ganti rugi ke sampai libatkan police? haha
i googled the lady punya pi ...

diorg buat scene BDSM tu dlm toilet.
lubang dah longgar tebuk lubang toilet pulak.

ummah kokesen MRT 3 blh u turn.




Quote nononcrux 10-12-2021 04:28 PM

abis tu.. buat ape duduk atas tu? dah la buat private party haram punya budak
Quote epullipan 10-12-2021 04:51 PM
bodo ade katil ade hotel xnak guna
Quote Artemesiaa 10-12-2021 05:47 PM
Species tak menyusahkan orang lain tak sah
Quote gideoncross 10-12-2021 05:51 PM
Smpai pcah sink air, dahsyat, x sakit ke apa?
Quote stingerstings 10-12-2021 05:56 PM
@greentea sila masuk ngadap

Aksi aksi terbang boomerang ngesek ni takda mahaguru yg lebih bertauliah dari greentea kita...sebab iteww dah nak masuk dua kali kena cerai kerna ketauliahannya...

Kahkahkahkah

Quote stingerstings 10-12-2021 05:58 PM
gideoncross replied at 10-12-2021 05:51 PM
Smpai pcah sink air, dahsyat, x sakit ke apa?

Bak kata greentea sifu bab ngesek ni...kalau dah jumpa g spot...kaca pun boleh kunyah tanpa rasa tajam dan sakitnya...

Ko bayangkheunz


Kahkahkahkahkahkah

Lihat semua komen(26)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 02:11 PM GMT+8 , Processed in 0.124723 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top