CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dia Ni Anak Dara Tua Tak Laku Tu Dok Kangkang Sana Sini Jual Paha Kaki Pendek Semua."

8-12-2021 03:00 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16758| Komen: 134|Original author: Oleh: Saiful

Description: Versatil dan berbakat besar, cukup untuk menggambarkan Daiyan Trisha.
Versatil dan berbakat besar, cukup untuk menggambarkan Daiyan Trisha.

Selain menyanyi, Daiyan juga berbakat dalam lakonan.


Foto: IG

Jengah di Instagram, tak dinafikan selebriti ini selalu memuat naik content yang kreatif dan OOTD yang menarik.






Namun macam biasalah bukan semua senang dengan kandungan yang dimuat naik. Macam baru-baru ini Daiyan dikecam apabila dia memuat naik gambar memperagakan beberapa salinan baju.

Kapsyennya, "Saya tak nak tanggal semua pakaian ini kerana semuanya cantik."



Meninjau di ruangan komen, ada pula yang melabelkannya sebagai seorang anak dara tua yang tak laku dan suka bergambar seksi.

"Dia ni anak dara tua tak laku tu dok kangkang sana sini jual paha kaki pendek semua."


Foto: via Gempak

Tak berdiam diri, Daiyan balas, "Uish baik sangat mulut awak ni."

Sebelum ini juga banyak kali dah Diayan dikecam sebab berpakaian mencolok mata namun katanya dia masih tahu batas-batas berpakaian. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_PariS 8-12-2021 03:01 PM
amek la sebiji sapa suruh bergaya mcm tu.. duduk le sesopan dekkkk
Quote KamikuP 8-12-2021 03:08 PM
Tak ada nilai keunikan yg bole membuatkan meolls kenal tak macam arwah Liyana Teteye adik Zarina Zainuddin sbb nama dia unik muka pon lawa.
Quote Acikgomen 8-12-2021 03:08 PM
Bakat besar kata kauuuuuuu
Quote Acikgomen 8-12-2021 03:10 PM
KamikuP replied at 8-12-2021 03:08 PM
Tak ada nilai keunikan yg bole membuatkan meolls kenal tak macam arwah Liyana Teteye adik Zarina Zai ...

Napewww chuols kenal dia sebagai liyana teteye
Zaman tu bukan nama dia Liana sulaiman ke
Quote mendeluk 8-12-2021 03:13 PM
Daiyan ini try hard sangat to be fashionista and trend . No matter she try hard, tetap nama sendu sesendu. Tak boleh market diri kot, no matter dah alter muka, muka tak boleh jual.
Quote kucingitam 8-12-2021 03:19 PM
Acikgomen replied at 8-12-2021 03:10 PM
Napewww chuols kenal dia sebagai liyana teteye
Zaman tu bukan nama dia Liana sulaiman ke

rasanya mula2 dia guna nama liyana teteye
Quote acikku 8-12-2021 03:26 PM
mendeluk replied at 8-12-2021 03:13 PM
Daiyan ini try hard sangat to be fashionista and trend . No matter she try hard, tetap nama sendu se ...

dia memang buat muka eh sebab lain nau dari dulu2
Quote dudaberhias 8-12-2021 03:31 PM
pakaian dia ni iols memang tak heran sebab circle2 dia pun pakaian gittew je semua chuolssszahh... try ler tengok ig dia

yang kata sheolss tak laku tu yihhh... engko pun muka berkerak entah2 biawak jer pun... sendiri pun tak laku lagi... kalau dapat kahwin pun dengan janda atau pompuan muka pecah cepat tua lagi hazab dari jahlop... agittewww....

aurat2 dia ni iols takmau komen sebab dosa peribadi yang terlampau sulit dan hanya tuhan layak hakimi bak kata upiak... tapi style sheols tu yihhh... try hard nak jadi macam seko lagi keje cucuk2 muka si nadia nun... rumah pun grill berakat ada hati nak acah2 kekonon high class

dia baru2 ni beli merz 2 bijik khenn? tapi benda bawah 2k pun mintak sponsor dedulu yihhh sangat  

propaaaaa sajorkkkk kat ig tu
Quote Normabaru 8-12-2021 03:33 PM
Teteye tu dh bunyi cm tetek ye..hahahhaa...

Nway Sian sungguh la dynamo ni..name dh modern tp still level pprt sendurina di aidil fitri..kohkoh
Quote missHaidiD 8-12-2021 03:36 PM
Dulu2 masa mula2 menyanyi dgn gitar lg nmpak lawa dr skrg. Skrg cm keras airmuka dia. .
Quote KIM.K 8-12-2021 03:43 PM
Umur berapa andartunye
Quote chinta89 8-12-2021 03:45 PM
cuba jd fashionista tp hauk.. sori. dan mmg sahih ke hidung dia bedah jd mancung. sb dulu x mcm nih kan.
Quote ..maksu 8-12-2021 03:49 PM
bio la dia nak kangkang ke kepit ke. orang lawa tayang apa pun lawa.
atleast muke dia mcm dynas mokhtar.
Quote seri_mawr 8-12-2021 03:51 PM
dia dari dulu aku tak minat...berlakon cita kanak2 dulu2...masa zaman anak2 layan cerita dia... jadi anak amy mastura....melwan mak jek kejenya...
Quote dua_chzy 8-12-2021 03:52 PM
Musti yang mengata tu huduh kepam tak ensem or tak lawa nak mampus.
Quote pekanwoohoo 8-12-2021 03:53 PM

Baru 28. Muda lagi.
Quote umbut 8-12-2021 03:53 PM
Sukati dialah. Yg komen mesti gemuk kepam x laku dengki. Aku muda2 dulu dah puas berskirt pendek bagai. Zaman muda mcm2 fesyen kita pki.  Nanti kahwin slow2 ler..
Quote cmf_Strawberry 8-12-2021 03:53 PM
Ni kan anak Shamsiah Mohd Nor penulis novel dulu-dulu. Berry suka sangat baca novel dia biasanya unik kisahnya. Anaknya pun cantik tp urban sangat.
Quote Carcosa 8-12-2021 03:58 PM
Gambo baju itam tu, me'ols memati ingatkan si cucu Brian yg gigih letak nama kengkonon anak Brian tu.
Sama Doctor ke?

Lihat semua komen(134)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 02:30 AM GMT+8 , Processed in 0.076751 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top