CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zizan Razak Bangga Orang Kenamaan Datang Makan Di Restorannya

8-12-2021 02:44 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6251| Komen: 75

Description: Zizan Razak berkongsi rasa teruja dan berbangga kerana restoran makanan Korea yang diusahakannya, K-Town Korean BBQ Grill House mendapat kunjungan golongan berpengaruh.
Zizan Razak berkongsi rasa teruja dan berbangga kerana restoran makanan Korea yang diusahakannya, K-Town Korean BBQ Grill House mendapat kunjungan golongan berpengaruh.


Menerusi perkongsian klip video yang dikongsi Zizan di Instagram nya,pelakon ini meluahkan rasa gembira kerana Tan Sri Noh Omar sekeluarga memilih restorannya untuk menyambut hari lahir salah seorang ahli keluarganya baru-baru ini.


Foto: IG

Zizan menyatakan dirinya tidak lekang dari senyuman kerana kehadiran ahli politik tersebut memberi satu pengalaman manis buat kakitangan serta dirinya.

“Sangat membanggakan apabila YB Tan Sri @mynohomar dan Puan Sri @syazara_aisha serta keluarga beliau memilih @ktown.bbq untuk dinner dan menyambut birthday.


"Buat saya tersenyum sampai pagi kerana ini satu pengalaman manis pada saya dan team Ktown, apabila kami memberikan layanan baik buat mereka dan mereka membalas dengan lebih baik layanan buat kami semua.

"Sungguh down to earth family YB. Terima kasih diatas kehadiran ke restaurant kami. Sungguh kami alu-alukan kedatangan akan datang,” luahnya.



Perkongsian Zizan di Instagram nya itu turut menarik perhatian orang ramai, kerana tidak menyangka restoran  berkonsepkan makanan Korea akan menjadi pilihan keluarga ahli politik tersebut untuk mengadakan sambutan hari lahir.

Selain itu,terdapat juga usikan komen daripada pengikutnya yang beranggapan orang kenamaan yang dimaksudkan adalah Perdana Menteri.




“Saya ingat Perdana Menteri yang Ke-9 tadi”

“YB Noh Omar”

“Terbaik”

“Wow”

“Ceh, ingatkan Najib tadi” tulis mereka.




Sekadar info, restoran K-Town Korean BBQ Grill House milik Zizan ini terletak di Desa Pandan, Kuala Lumpur. -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mawar91 8-12-2021 02:59 PM
Kedai burger heols ade lgi ke?ke da bungkus?
Quote mawarkhayalan99 8-12-2021 04:28 PM
ada ke yg dah try makan dekat kedai heols. review sikit pls
Quote DianaSaksen 8-12-2021 04:36 PM
Kedai makan retis ni boleh ke bertahan lama ?

Quote dudaberhias 8-12-2021 04:38 PM
Terus tak jadi nak komen pasal bisnes heols lepas Tengok gambar dia pakai kostum squid game tu ya ampunnnn terus tak selera nak tengok squid game... Dah la kerepot, tua, kertu... Hidung macam kopok losong jatuh akibat tarikan graviti bumi berubah muka berkerak habis, patut la tak kahwin2 lagi sebab terfikir dua tiga kali nak kahwin dengan dia ke atau kahwin dengan tokey keropok losong, kebetulan nak kena hadap benda iras2 setiap hari.
Quote musangbodoh 8-12-2021 04:45 PM
ooo yb noh_udang rupenye
Quote musangbodoh 8-12-2021 04:45 PM
nmpak mcm proxy je jijang nie...
Quote babelina 8-12-2021 04:58 PM
bab duit sgt2 dia nie murah rezki.. bab cinta jer xde lg....
Quote mantan 8-12-2021 05:02 PM
memang restoran sendiri atau saham 5%
Quote Perawankota 8-12-2021 05:50 PM
Kali ni nak tgk berapa lama pulak bertahan
Quote missyL 8-12-2021 06:20 PM
musangbodoh: nmpak mcm proxy je jijang nie. ...

Hati hitam i pn rase cmtu
Hahahah
Quote ezacbee 8-12-2021 06:31 PM

Dia de ternak udang ke? ke otak udang
Quote selipar_hijau 8-12-2021 06:31 PM
Btol ke dia belakon squid game 2??? Kalau btol memang potonggggg
Quote bottombikini 8-12-2021 06:34 PM
Mawar91 replied at 8-12-2021 02:59 PM
Kedai burger heols ade lgi ke?ke da bungkus?

yg kat DP tu ke
bukan ke dah berzaman membungkus
Quote gekkou 8-12-2021 06:36 PM
baru aku tahu dia ada restaurant
semoga sukses
Quote Nham22 8-12-2021 06:40 PM
musangbodoh replied at 8-12-2021 04:45 PM
nmpak mcm proxy je jijang nie...

Iolss baru nak ckp... Nampak mcm proxy ja...
Quote makadek 8-12-2021 06:41 PM
dudaberhias replied at 8-12-2021 04:38 PM
Terus tak jadi nak komen pasal bisnes heols lepas Tengok gambar dia pakai kostum squid game tu ya am ...

Hellooo kaka ...

Iolss pn pakai 1set suit ni p amik anak sek
Harap kaka tadaa kecam rejam
Menangis iolss dlm tong beras kang
Quote TerataiMelur02 8-12-2021 06:43 PM
Ummi nazeera tu pun ex jijang kan?
Quote hangdenim 8-12-2021 09:07 PM
Memang ler vvip yg dtg, harga pun vvip angat.
Quote kaseh80 8-12-2021 09:56 PM
Yg dtg udang je pun

Lihat semua komen(75)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 07:23 AM GMT+8 , Processed in 3.392748 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top