CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pernah Bayar Iqbal Zulkefli RM100 Ribu Sebulan, DS Vida Cari PA Baru- "RM10 Ribu Tu Geli-Geli Je"

6-12-2021 03:50 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5876| Komen: 37|Original author: Oleh: Saiful

Description: Baru-baru ini DS Vida mencuri perhatian apabila mencari pembantu peribadi dan menawarkan gaji sehingga RM10 ribu.
Baru-baru ini DS Vida mencuri perhatian apabila mencari pembantu peribadi dan menawarkan gaji sehingga RM10 ribu.

Kata Vida, setakat ini dia dah menerima hampir 60 resume melalui emel.

Foto: IG

“Setakat ini dalam emel dah ada lebih 50 atau 60 resume, kalau mesej peribadi (DM) ada lebih kurang 100.

“Ia menyukarkan pihak kami kerana kriteria handsome memang datang yang kacak-kacak sudah macam nak buat pencarian Hero Remaja pula.

“Tapi perfomance sebagai PA itu tak tahu macam mana lagi,” katanya kepada mStar.



Kata Vida lagi, dia mahukan calon yang sentiasa bersedia dan berketrampilan kerana bakal menggantikan dirinya menghadiri mesyuarat.

“RM10,000 tu sebagai geli-geli je bab gaji tu you kena perform lebih dari itu you boleh dapat tau.

“Saya bukan ‘scam’, boleh dapat lebih daripada RM10,000... saya boleh beri RM50,000 tapi kenalah pandai buat kerja."





Penyanyi I Am Me ini juga mendedahkan yang dia pernah membayar bekas pembantunya, Iqbal Zulkefli kira-kira RM50,000 hingga RM100,000 setiap bulan.

Wow, apa lagi marilah sama-sama cuba nasib jadi PA Vida. Mana tahu kalau bernasib baik boleh jadi suaminya juga. Tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote iolss 6-12-2021 03:56 PM
woww... asyuk betui jd PA..kriteria dia sng je ae..? hensem. bujang, onz.. tp mental kn kuat.kalis kecaman sbb apa bos buat pasti tpalit skli. hjg bln dpt 10k.. bebaloi lah tu kot. kahkah
Quote KBW2 6-12-2021 03:58 PM
sapa percaya memang bang bin ngang
Quote dudaberhias 6-12-2021 04:00 PM
baca je boleh... percaya jangan.....
dah la berlian ecah nilai tak sampai 100 ribu pun berkira nak bagi sampai mintak duit cik ba B siap main gigit2 bubuh dalam keropok ikan nampak sangat kan..

acik2 bimbo iq 2 digit dan suri rumah kampung lembam boleh ler percaya dekkk...
Quote mamichik 6-12-2021 04:06 PM
"Penyanyi I Am Me ini juga mendedahkan......."

termakbul juga la impian dan hasrat murnia DSV nak dikenali sebagai penyanyi..kahkah
Quote Thunderclouds 6-12-2021 04:13 PM
Kalo mcm tuh baek jadik pa dsv dr jadik ceo. Requirements xseberapa,gaji 100k janji hensem. Hensem level2 bebal pn dh ok
Quote kotakominami 6-12-2021 04:18 PM
Bayang kan kalau bos tu lelaki offer pos. PA perempuan nak kriteria macam ni...pastu boleh pulak buat geli geli je.mesti kena charge sexual harassment....
Quote jiwakacau06 6-12-2021 04:22 PM
yala sgt ..pcb  untuk pa ntah xwujud pn kt sistem lhdn...
Quote LadyCarefree 6-12-2021 04:23 PM
Propa ke?
Quote Normabaru 6-12-2021 04:25 PM
dudaberhias replied at 6-12-2021 06:00 PM
baca je boleh... percaya jangan.....
dah la berlian ecah nilai tak sampai 100 ribu pun berkira nak b ...

betul tu..sedangkn lhdn pon ko sangkut xbyr tax sampai naik turun court..ada hati nk kata duit geli2..choyyyy
Quote akuMNdia 6-12-2021 04:27 PM
ni la spesis yg memalukan perempuan lbh2 lg yg bergelar ibu tunggal.
Quote dudaberhias 6-12-2021 04:29 PM
Normabaru replied at 6-12-2021 04:25 PM
betul tu..sedangkn lhdn pon ko sangkut xbyr tax sampai naik turun court..ada hati nk kata duit gel ...

tapi masih ramai percaya tau berita2 marketing sheols ni kaka norma...
tak sangka ramai betul acik2 iq 2 digit...
tapi tu la tak semua orang bertuah untuk di lahirkan cerdik...
ada yang pergi sekolah sampai spm pun tetap gitu je iq mereka
doakan sajalah supaya waris2 mereka pandai2 cerdik dan mereka berjaya agittewww positifnya kaka harini

balik pada si badak... yihhh tak habis2 la marketing propa dia tu... mentang2 la yang percaya tu iq lembam jenis yang akan beli produk2 timbang kilo dia tu sampai mati kena diabetis, sakit buah pinggang etc.
Quote labusayong 6-12-2021 04:30 PM
teringat bekas PA tinbo dapat 7K je sebulan. kesian
Quote NFBZCantik 6-12-2021 04:31 PM
dah dpt ke PA nya? nk tengok ensem ke idokkk
Quote Puteri19 6-12-2021 04:33 PM
M•E•N•Y•A•M•P•A•H
Quote helicornia 6-12-2021 04:44 PM
Berlagaknye
Quote dua_chzy 6-12-2021 04:55 PM
Kalau Vida ni mati, akak nak taip no al Fatihah for you di thread kematian beliau.
Quote Normabaru 6-12-2021 05:00 PM
labusayong replied at 6-12-2021 06:30 PM
teringat bekas PA tinbo dapat 7K je sebulan. kesian

tinbo tu sape..nasib kaka fazz masa jmp abdul muka dh siap eh..hehe

nway utk x ot..bidabadak ni punya Style cr PA pnh ada satu bos kompeni private bt..tulis nk yg lawa n bgaya something like this laaa..dia pon duda ank dua..sekali kne kecam kt fb smpi masuk tabloid mcm rotikayap tp english punya..tber2 time bidabadak ni xde plk sape2 nk kecam eh..siap bduyun jate apply..hmm
Quote yusuke22 6-12-2021 05:45 PM
Kna pandai buat kerja mcmana tu ye?
Quote labusayong 6-12-2021 05:59 PM
Normabaru replied at 6-12-2021 05:00 PM
tinbo tu sape..nasib kaka fazz masa jmp abdul muka dh siap eh..hehe

nway utk x ot..bidabadak ni p ...

klu : tokei itik capitalist

Lihat semua komen(37)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:25 AM GMT+8 , Processed in 4.711196 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top