CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai 'Speechless' Tengok Zizi Kirana Pakai Stoking Dalam Air Ketika Bulan Madu

5-12-2021 09:25 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 8996| Komen: 61|Original author: LilRose

Description: Bersemut Instagram pasangan itu berkongsi gambar dan video sekitar pre-honeymoon mereka yang kelihatan begitu romantis.
Kredit foto: IG


Manis betul melihat aksi mesra pasangan selebriti Yusuf Bahrin dan Zizi Kirana yang bercuti di Semporna, Sabah.

Bersemut Instagram pasangan itu berkongsi gambar dan video sekitar pre-honeymoon mereka yang kelihatan begitu romantis.


Kredit foto: IG

Namun, penampilan Zizi melakukan aktiviti di tepi pantai dan lautan lebih mendapat perhatian warganet.




Terpegun dibuatnya melihat bagaimana dia tetap menjaga aurat dengan sempurna. Memang patut mendapat pujian ramai!


Kredit foto: IG

Selain Zizi, Yusuf juga dipuji kerana pandai menjaga dan mendidik isterinya untuk menjaga aurat ketika bermain air.


Kredit foto: IG

Semoga Zizi kuat untuk terus istiqamah menutup aurat begini sampai bila-bila. - CARI

1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kitmal 5-12-2021 09:45 PM
yang sebenarnya..tak payah lah siar kat socmed
Quote Masukkeluar 5-12-2021 09:48 PM
2 org ni dh boleh bersara dr bidang seni..sorg berkopiah tabligh sorg berpurdah tudung labuh tp msih lg nk belakon nk menyanyi rap.
Quote umbut 5-12-2021 10:42 PM
Senang betul nak beli jiwa meleisss.. terus dipuja puji
Quote apedehal 5-12-2021 11:40 PM
Ok semoga istiqomah. Jgn nnt jadikan depresi utk bogel dlm baldi
Quote EJALTI 5-12-2021 11:50 PM
Sedap laki orang...
Quote Mulotkoyak 6-12-2021 12:00 AM
Ape yg pelik nye?  Dah islam.  Yg pelilnye ko islam tp bukak aurat br laaa jd tajok beeita. Ni ade ape hal?  Wartawan first time tgk artis bertudung litup ke ni? Ke buat baik tu sesuatu yg sgt pelik?  Buat jahat tu sesuatu yg xpelik. Confuse ak...
Quote Normabaru 6-12-2021 12:06 AM
Masa jln kt jeti tu elok plak xde stoking ye..xpyhla nk extreme from one end to one end.. Istiqomah slow2 sudeyyy.. Ni kejap sexy mcm pelacur.. Pastu alim kalah ustazah hafizah.. Jgn tahun dpn tukar lg dh la ye.. Sesumpah kameleon koserrr
Quote kiah_mai_pulak 6-12-2021 12:09 AM
entahh.  mcm dia ni nakkan pujian je…
Quote markonahlah 6-12-2021 12:10 AM
Dulu suka couple ni tak de angin tak de ribut terus kawin .. tapi lama2 rasa over drg ni..
Quote dudaberhias 6-12-2021 12:16 AM
eeee menguap releven lagi ke kapel ni??? duit rafiena dah pulang ke belum???
Quote Masukkeluar 6-12-2021 12:16 AM
markonahlah replied at 6-12-2021 12:10 AM
Dulu suka couple ni tak de angin tak de ribut terus kawin .. tapi lama2 rasa over drg ni..

aku pn rs mcm tu. nk jd terpaling kapel idola pd bbnu. try hard sgt.
Quote cikpuanviolet 6-12-2021 12:28 AM
markonahlah replied at 6-12-2021 12:10 AM
Dulu suka couple ni tak de angin tak de ribut terus kawin .. tapi lama2 rasa over drg ni..

Boleh ganti couple adel dengan suami rambut sarang tebuan tu
Quote cikanggun 6-12-2021 01:17 AM
Koya laaa....
Quote KIM.K 6-12-2021 01:27 AM
Jangan jadi si tuutt dah bokak aurat meratip pasal mannerism
Quote tuntasha 6-12-2021 05:00 AM
Rugilah qiempropa dgn piakkm tak buat camni waktu berbabymoon tu.Kalau dia buat lagilah fans bbnu dia cakap suweet suweet
Quote LadyCarefree 6-12-2021 06:48 AM
umbut replied at 5-12-2021 09:42 PM
Senang betul nak beli jiwa meleisss.. terus dipuja puji

Hehehee kaaaaan?
Quote miracle_forever 6-12-2021 07:08 AM
Normabaru replied at 6-12-2021 12:06 AM
Masa jln kt jeti tu elok plak xde stoking ye..xpyhla nk extreme from one end to one end.. Istiqomah  ...


khennnn.. mcm saje nak jadikan content knowing netizen kat msia ni suka highlight benda2 camni.
Quote cikgojesss 6-12-2021 07:41 AM
sebiji mcm kapel terpaling anxiety acah2 tangan parkinson masa bersalaman akad nikoh tu.. ardel apekentahnama tu yihhhhhh
Quote stingerGV 6-12-2021 07:54 AM
kitmal replied at 5-12-2021 09:45 PM
yang sebenarnya..tak payah lah siar kat socmed

Dah namanya SPONSORED TRIP, tentula ada guidelines serta perjanjian yg telah dimeterai utk mana mana yg boleh dikongsi dgn umum atau tidaknya....kheunz?

Lihat semua komen(61)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 02:34 PM GMT+8 , Processed in 0.084791 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top