CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ini Drama Bollywood 3 In 1,"- Nynaa Harizal Tak Jadi Cerai, Kembali Taat Suami

1-12-2021 11:57 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 20620| Komen: 169|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kemelut rumah tangga yang berlaku antara Nynaa Harizal dan suaminya Mohamed Fahmi Mohamed Ilyas sampai ke penghujung akhirnya,
Kemelut rumah tangga yang berlaku antara Nynaa Harizal dan suaminya Mohamed Fahmi Mohamed Ilyas sampai ke penghujung akhirnya.

Kedua-dua pihak bersetuju untuk berbaik.


Foto: IG

Pasangan tersebut hadir menaiki kenderaan yang sama ke Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur kira-kira pukul 9 pagi pada Rabu bagi sebutan kes tuntutan nusyuz yang difailkan suaminya 12 November lalu.

Peguam yang mewakili Fahmi, Datuk Zainul Rijal Abu Bakar menyatakan hubungan berjaya diselamatkan dan tiada isu nusyuz.

"Hari ini di hadapan hakim Muhammad Yusof Sulaiman kita berjaya merekodkan penyelesaian atau perintah persetujuan antara kedua belah pihak.

"Antara terma-termanya akan diberitahu melalui sidang media akan datang dan salah satu daripadanya adalah kedua-dua belah pihak bersetuju untuk berbaik semula.



"Jadi tiada isu lagi, tiada isu nusyuz dan semuanya kembali taat dan seperti dapat dilihat pasangan ini hadir secara baik dan bersama.

"Alhamdulillah rumah tangga mereka dapat dipelihara dengan izin Allah," ujarnya kepada mStar.

Foto: mStar Online

Fahmi kata tak lama lagi dia akan menjelaskan apa yang berlaku dalam rumah tangga mereka secara terperinci kepada media tak lama lagi.

"Apa yang penguam saya cakap adalah benar, kami akan mengadakan sidang media dalam masa yang terdekat.


Foto: mStar Online

"Kami akan jelaskan segalanya tentang situasi kami, kalau kamu minat drama Bollywood... ini adalah drama Bollywood 3 in 1.

"Dekat sidang media nanti anda boleh tanya semua soalan yang ingin diajukan sebab mahkamah dah bagi perintah, kertas kerja akan siap petang ini atau esok."

Syukur, semoga yang baik-baik sahaja selepas ini. Tak sabar nak tahu kisah sebenar di sebalik drama culik-menculik sebelum ini. Tak gitu?-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 1-12-2021 11:59 AM
oooo ok nasib baik dah berbaikk... boleh la @Acikgomen duduk tido lena mengingati dahi hitam si harizal kenten

soo sesi culik menculik diri sendiri done dengan acu pistol...
harap2 lepasni kenten tak pakai rifle pulak untuk menculik anak sheols...
Quote prince_marhaen 1-12-2021 12:10 PM
pulak...okay dah boleh masuk gua balik. Harap lepas ni takde drama kena paksa begitu begini pulak ye, berdasarkan track record siblings laki sheols... hehe
Quote scrocth 1-12-2021 12:12 PM
Nasib baik meols team shuben sheols dr awal!  Mmg ting tong bethol pompuan ni.
Quote Cleocatra 1-12-2021 12:13 PM
Edited by Cleocatra at 1-12-2021 12:14 PM

Pulak dah..
Ni drama tamil nadu betul
Siap pegang tangan keluar mahkamah
Ke lakinya guna khidmat puteri kanjeng ratu cempaka roro kidul?
Terus bini kembali taat sembah ratu ke pangkuan laki
Quote fahdramli 1-12-2021 12:16 PM
Hahahahaha kita semua kena scam ke?
Quote MyLadyMarmalade 1-12-2021 12:20 PM
Either tiba² kerajaan jamaica yg kalah main guli semalam dah u-turn tak jadi pilih dak jelly ni sebab tiba² meletup cerita OR semua org kena scam dgn dua² makhluk.
Quote rayna_raynes 1-12-2021 12:21 PM
tahun 2022 mungkin akan ada season 2 pulak. percayalah
Quote LoveSungmin 1-12-2021 12:22 PM
drama bangsat apa la yang korang lakonkan ni?
Quote Addrianna 1-12-2021 12:26 PM
Bagus lah tu kembali berbaik.lakinya betul2 sayang lah tu tak nak lepaskan.harap mak bapak nynna selagi lakinya tak buat benda jahat kerjakan nynna mencurang ke tak payah lah masuk campur dh kawin pun anak tu bagi masa lah nak sesuai kan diri.
Quote tomaz 1-12-2021 12:29 PM
Skeri nya.. kalau iolss baik cerai terus je.. igt boleh bahagia ke bila kau dah cerita smua kat public sebelum2 ni.. family pon mesti dah jauh hati.. mcm kene paksa stay pon ade pompuan ni.. skeri betul dunia kayangan
Quote scrocth 1-12-2021 12:34 PM
tomaz replied at 1-12-2021 12:29 PM
Skeri nya.. kalau iolss baik cerai terus je.. igt boleh bahagia ke bila kau dah cerita smua kat publ ...

Sbb tu ada negara yg sggp jd republik. Xkuasa nk menten sejarah2 bagai ni. Antaranya sbb mcm ni ler
Quote TeropongThaico 1-12-2021 12:36 PM
Syukur... Dah together gether kembali. Cam lawak pulak. Mungkin tak banyak job berlakon. Almaklum la pkp berderet2 itu yg nak kena buat drama sendiri.

Moga baik2 je la lepas ni. Apa lg nak dah masuk dlm golongan kayangan pun. Pasang badan jaga shuben dah. Mandi duit le nnt.
Quote Normabaru 1-12-2021 12:40 PM
so nina dh blh kua dr johor ke…bulu dh lbt tumbuh pon xpandai guna a aakal
Quote fahdramli 1-12-2021 12:43 PM
tomaz replied at 1-12-2021 12:29 PM
Skeri nya.. kalau iolss baik cerai terus je.. igt boleh bahagia ke bila kau dah cerita smua kat publ ...

Rasanya fami ni dah payah la nak baik2 dan rapat2 dgn family nynaa ni, sebab dah pakai press bagai, buka citer, pasal isu kewangan bagai, adess, tu pun tak tau la. Hati dah terguris tak mungkin elok lagi dah, luka sembuh tapi parutnya tetap ada, aaa gitew
Quote Acikgomen 1-12-2021 12:43 PM
dudaberhias replied at 1-12-2021 11:59 AM
oooo ok nasib baik dah berbaikk... boleh la @Acikgomen duduk tido lena mengingati dahi hitam si hari ...

Acikgomen - 1
Dudaberhias - 0

Tamat


Quote 3chanceno 1-12-2021 12:44 PM
Forumers kena game ke?

Tunggu press conference je
Quote Acikgomen 1-12-2021 12:46 PM
Normabaru replied at 1-12-2021 12:40 PM
so nina dh blh kua dr johor ke…bulu dh lbt tumbuh pon xpandai guna a aakal

Agar2 dah kena jemur kering la kaka norm
Buat persiapan kuih raya ajjiommmmmmm
Quote winky1 1-12-2021 12:47 PM
Syaitan menangis
Quote beatgirlX 1-12-2021 12:48 PM
Emm..tah la..
Susah nak caya berbalik romantik gitew..
Mcm something fishy..
Apa pun tetap mendoakan keharmonian rumah tangga diaorg

Lihat semua komen(169)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 12:09 PM GMT+8 , Processed in 0.068051 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top