CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dah Tua-Tua Pun Nak Kahwin" - Amelina Terkilan Gambar Pakai Baju Pengantin Dikutuk

1-12-2021 11:37 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 2749| Komen: 19|Original author: Rikuren

Description: Dah Tua-tua Pun Nak Kahwin - Viral Foto Pakaian Pengantin, Amelina Tersinggung Dikecam Netizen



"... Ingat Kak Long tak laku ke?"

Demikian antara kapsyen Amelina Amir Sharipuddin yang agak terasa hati dengan reaksi segelintir terhadap beberapa fotonya yang tular baru-baru ini. 


Foto beliau mengenakan sepersalinan rona putih sambil duduk di atas pelaminan bersama seorang jejaka ternyata telah menimbulkan tanda tanya para peminat yang ingin tahu adakah benar Amelina sudah bernikah lagi.


Tampil menjelaskan keadaan, Amelina menerusi sebuah hantaran Instagram memaklumkan foto tersebut merupakan antara babak lakonannya menerusi telefilem terbaru - Akad Ibu Sejadah Rindu.


Mengulas lanjut, Amelina sedikit tersinggung apabila ada netizen yang turut mempersoalkan umurnya untuk kembali berumah tangga.

Jelas Amelina, perkahwinan bukanlah perkara yang boleh dipandang remeh kerana kalau tersalah pilih pasangan, kesannya akan kekal sampai bila-bila.

Ingat " PERKAHWINAN akan jadi PERKARA terindah tetapi jika anda tersalah pilih PERKAHWINAN akan jadi SEJARAH TERBURUK dlm kehidupan mu"

Menjengah ruang komen, rata-rata netizen mendoakan yang terbaik untuk Amelina.

Berlakon je pun. Kalau ada berita baik sudah pasti Amelina takkan biar peminatnya berteka teki kan? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 1-12-2021 12:06 PM
meols ada soft spot sikit dekat Kak Long ni sejak dulu... sebab sheols always happy go lucky & peramah dengan peminat ..semua dia tegur & reply, jarang cari pasal & sangat telented walaupun macam terlambat comeback.




~~walaupun meols trauma tak boleh lupa kes sheols kata suka pakai spentot lelaki masa zaman hitam sheols dulu..kekekekeke
Quote tipah89 1-12-2021 12:11 PM
biaulah dia nak kawen sekali pun..selagi buleh mana tau kali ni betul2 bahagia.
Quote gideoncross 1-12-2021 12:12 PM
Plakon2 Meleis suka trend cenggini, up gmbr pkai bju khwin pstu bru bgitahu yg tu smuanya utk lakonan je lpas pemenat2 bising2 hahahaha.
Quote helicornia 1-12-2021 12:14 PM
sapa yang berlakon jadi laki dia tu
Quote Whitepinkrider 1-12-2021 01:57 PM
ramai je kat sosmed suka trigger2 gini.. pastu #jgntanya
apolah
Quote gigi 1-12-2021 02:01 PM
mampu gelak kan aje
Quote luvcomot87 1-12-2021 02:45 PM
Laa mati2 igt betul sheols kawen.. tp kalau ad jodoh pn xslh pun kn
Quote rosannazmia 1-12-2021 02:48 PM
Berlakon mmg kena tebal2 make up ye
Quote mizruncing 1-12-2021 02:50 PM
klu kawen pon apa salahnyaaa
Quote mclaren 1-12-2021 02:54 PM
Lahhhh biarlah umur berapa pun orang jumpa jodoh apa yang sakit hati sangat nsk kutuk? Ishhhh
Quote makadek 1-12-2021 03:16 PM
Acik2 janda 50>> ramai je kwin balik
Sbb nk teman
Anak2 dh besor sunyikk
Quote Mamason 1-12-2021 03:24 PM
Kalau dia kawin pun ape masalahnya? dia minta duit ko ke ... nak kutuk2 sgt tu? adoi...xfaham betul
Quote cheezel 1-12-2021 05:56 PM
Macam muka king coco
Quote lattehazelnut 1-12-2021 06:13 PM
gideoncross replied at 1-12-2021 12:12 PM
Plakon2 Meleis suka trend cenggini, up gmbr pkai bju khwin pstu bru bgitahu yg tu smuanya utk lakona ...

Mmg production suro kot
Quote dudaberhias 1-12-2021 07:04 PM
dah macam nekta sebab sama2 fefeeling muda still 30 tahun... siap pakai veil pergi fashion show... sekali buka2 rupanya nenek...
Quote gideoncross 1-12-2021 07:27 PM

Mungkin sja nak trik prhatian org lain.
Quote Mawar91 1-12-2021 07:32 PM
helicornia replied at 1-12-2021 12:14 PM
sapa yang berlakon jadi laki dia tu

X silap meols Che kem.X sure LA Che kem ni org yg sme penulis lirik lagu Nirmala tu ke x?
Quote rikuren 6-12-2021 08:14 AM
prince_marhaen replied at 1-12-2021 12:06 PM
meols ada soft spot sikit dekat Kak Long ni sejak dulu... sebab sheols always happy go lucky & peram ...

ni kes masa dia tengah hot bercinta tu kan sebab ada jumpa spender lelaki kat umah dia ke caner tah kes tu...
terus dia ngaku suka pakai spender lelaki ...haru
Quote zeetot 6-12-2021 10:16 AM
helicornia replied at 1-12-2021 12:14 PM
sapa yang berlakon jadi laki dia tu

Tunku abdul rahman

Lihat semua komen(19)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 04:22 PM GMT+8 , Processed in 0.070260 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top