CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zarol Zarif Sengaja Gaduh Dengan Cat Farish Sebab Nak Lariskan Lagu?

30-11-2021 11:31 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1375| Komen: 12

Description: Bekas peserta Akademi Fantasia (AF) 2016, Zarol Zarif menafikan salah faham kontroversi yang timbul antara dirinya dengan komposer, Cat Farish adalah strategi untuk melariskan single terbarunya berjud ...
Bekas peserta Akademi Fantasia (AF) 2016, Zarol Zarif menafikan salah faham kontroversi yang timbul antara dirinya dengan komposer, Cat Farish adalah strategi untuk melariskan single terbarunya berjudul Kan Kan.


Menurut Zarol, 29, perkara itu bukanlah dirancang atau bertujuan untuk meraih publisiti murahan, sebaliknya berpunca daripada salah faham. 

Foto: Harian Metro


Malah, dia juga turut mengambil ikhtibar daripada apa yang berlaku agar tidak berulang lagi pada masa akan datang.

"Mungkin ada pihak yang menganggap kontroversi yang timbul sekadar gimik untuk mempromosikan single terbaharu saya. Namun, ada kisah sebenar di sebalik salah faham pada hari berkenaan.





"Saya sekadar ingin berjenaka pada hari itu untuk merakamkan single berjudul Kan Kan yang dihasilkan oleh Cat Farish. Namun, pada hari itu dia berdepan dengan banyak isu dan tidak sesuai untuk bergurau.

"Jadi saya seharusnya bersikap lebih sensitif dan memandang serius kerja. Dalam masa sama, saya perlu menghormati masa orang lain kerana tidak tahu masalah yang mereka hadapi pada hari itu," katanya kepada Harian Metro. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 30-11-2021 12:53 PM
meols tak ingatlah heshe ini yang mana satu masa AF. Tapi meols ingat fonen zoners AF tu masih aktif jadi zoners kah? tiberr
Quote tikusmakmal10 30-11-2021 01:16 PM
sendoooooooooooooooo
Quote doubleharmonic 30-11-2021 01:50 PM
kan kan? kandang kandang babi ke dekk?
Quote lasagna 30-11-2021 01:56 PM
aisehh.. ni zmn AF dah lama berlalu kot, 2021 baru nak muncul?
cat farish pun dah kuruih skrg dik!!
Quote dudaberhias 30-11-2021 02:02 PM
Tengok dekat ig macam peponen bottom jah? Kalau peponen gaduh iols rasa nak percaya sebab deorang ni cepat sentap. Lubsjubs tak kena servis gamaknya. Yihhh.
Quote lasagna 30-11-2021 02:12 PM
dudaberhias replied at 30-11-2021 02:02 PM
Tengok dekat ig macam peponen bottom jah? Kalau peponen gaduh iols rasa nak percaya sebab deorang ni ...

agakkkkk laaa bottom.. tp ntah laa, iols tak kenal si sendu ni sapo. ala2 tak relevant dah di malaya ni.
Quote mamajawie 30-11-2021 02:41 PM
doubleharmonic replied at 30-11-2021 01:50 PM
kan kan? kandang kandang babi ke dekk?

bahhahahahha..hanjengnyehhh komen ko ni kaka..mau meraung si owner kandang babi ni bila baca komen ko..kahkahkah

Quote pencintaABC 30-11-2021 02:45 PM
Kan kan apa? Anak ikan? Celah kangkang?
Quote mawarkhayalan99 30-11-2021 03:51 PM
ponen mana pulak ni
Quote prince_marhaen 1-12-2021 01:52 PM
kan kan ke kangkang depan jantan nok? whoareyusss? dah macam ponen viviana refurbished jekkk...bedak setebal alam camgitu nak gado ngan cat farish ke? skandal ke nonok?
Quote eely_shana 12-12-2021 10:22 PM
Penyanyi baru ke ni?
Quote maylink23 12-12-2021 10:37 PM
Aweera best minggu ni

Lihat semua komen(12)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 08:32 PM GMT+8 , Processed in 0.210816 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top