CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Shuk Didakwa Makan Benda Kotor, Terkena Buatan Orang- Sera Terseksa Digantung Tak Bertali

29-11-2021 12:38 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8482| Komen: 81|Original author: Oleh: Saiful

Description: Belum jumpa jalan penyelesaian, Sera isterinya Shuk Sahar seeakli lagi meluahkan perasaannya yang terluka.
Belum jumpa jalan penyelesaian, Sera isterinya Shuk Sahar seeakli lagi meluahkan perasaannya yang terluka.

Katanya dia seolah-olah diantung tak bertali oleh Shuk yang sibuk bercinta dengan wanita lain sampai sukar nak berikan kerjasama.


Sera mohon agar Shuk berhenti menyeksa kehidupan orang lain.

Foto: IG

"Boleh sibuk bercinta sana sini. Tapi tolonglah bagi kerjasama. Mudahkan urusan orang. Jangan lah siksa hidup orang lagi sementara kamu ke sana sini dating.

“Bila tanya nda (tidak) mengaku. Menyiksa ba (ya) namanya. Kena gantung tanpa tali,” tulisnya melalui  IG Story.




Sera juga sempat meminta bantuan orang ramai untuk memaklumkan ditinya sekiranya ternampak lelaki itu di mana-mana.

"Siapa ternampak boleh la DM saya gambar dan video ya. Terima kasih semua. Kalau nampak kat tempat lain pun boleh beritahu ya."


Sementara itu Sera juga sempat berkongsi mesej seorang individu yang mendakwa Shuk mungkin sudah terkena buatan orang.



Tak pastilah sejauh mana dakwaan tersebut. 

Sebelum ini Sera mengaku dah tak sebumbung dengan Shuk dan kini sedang dalam proses fail penceraian.

Semoga pengakhiran yang baik-baik untuk mereka. -CARI


Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote babelina 29-11-2021 12:47 PM
tolongla..  xhbs2 ko nie..
Quote NurAlia14 29-11-2021 12:52 PM
Alah td kne sihir..ni  pn kne sihir
Quote ketipongtipah 29-11-2021 12:54 PM

Belah sajor la woman guna saluran yg betol.
Duduk sesenyap setel behind close door sajor.
Ko bukak pekong melalak psl laki ko at last ko yg nampak bengap.
Otak ado…otak?
Quote fazila17 29-11-2021 01:06 PM
Bukan dah fail cerai je? Ikut je la proses cerai macam orang lain
Quote yondu 29-11-2021 01:07 PM
semoga dijauhkan kebodohan cmni dr anak2 ku..
Quote akuHavocczz 29-11-2021 01:20 PM
Bulseett lah.
Quote ashilalat 29-11-2021 01:23 PM
Mulot je kata tak nak..hati masih mengharap. Bullsheet la. Sbnrnya dia nak stalk laki dia buat apa, kt mana dgn sape. Nak attention je tu. Ko dah fail kat mahkamah, tunggu je la lafaz cerai nanti. X payah bising2.
Quote dudaberhias 29-11-2021 01:28 PM
Bohonggg... Sebab tu shuk jangan sesekali korang percaya dia kena sihir... Entah2 memang jejantan muka hamster ni yang gatal nak melambung si fara tu... Cuba fikir balik uolsss selera tak nak buat nasi tonggek ke apa untuk dapatkan shuk ni? Yihhh... Jangan sesekali percaya jangan seperti shuk...


Lain la aliff aziz, yang tu herlokkk... Kita kena bagi peluang banyak2 untuk jaga hati dia... Mungkin dia terkena buatan orang... Yang ni akak percaya sebab herlookkk... Lagipun heols dah masuk tabligh kan, lelaki boleh berubah dekkk....

Kalau shuk dan tauke jambu ni lain... Deorang nak tenggelam lemas dalam lautan sekalipun akak akan catwalk ala2 fara mendose buat2 tak nampak sambil COD daging kentut dan kucate. Yihhh
Quote beatgirlX 29-11-2021 01:28 PM
Dia tgh kumpul bukti utk mohon fasakh kot?
Tapi kan kalau nikah kat Selangor blh tuntut cerai hakam ke apa tu yg dibenarkan suami mi ta cerai dgn alasan yg kukuh ..
Dia kumpul bukti utk saman pihak ke3 maybe..huhuhu..
Tapi Sera..dia kena sohor ke apa ke..cabut je laa...dah belah sana main Kotor sampai bila pun ko x happy
Quote rbmy 29-11-2021 01:39 PM
SERA SERA.. ko tuntut la fasakh ape ade hal dh tau lakimu bgitu. yg kau tuyu jua mau menunggu dia kenapa.. pastu bising2 d ig apa.. bikin malu bah kau ni sera.. sandi eh
Quote TeropongThaico 29-11-2021 01:53 PM
Percaya sgt la benda2 gitu. Yg perangai semulajadi tok laki mmg haprak tak nak pulak camna pulak
Quote DayangKirana 29-11-2021 02:23 PM
unless since azali ko memang jantan sweet innocent and gentleman...
so, stop la blaming sihir..

shuk ni memang dasar jantan gatal merenyam, pantang jumpa betina, berdenyut je..


Quote 3chanceno 29-11-2021 02:29 PM
Edited by 3chanceno at 29-11-2021 02:30 PM

Mampu geleng kepala je  hujung2 salahkan sihir   dah dia buat kerja kotor jugak dgn skandal, apa salahkan sihir je
Quote JunkMail 29-11-2021 02:34 PM
Takde maknanya kena sihir..kena penangan kemut keliling cipap kotor haram more like it
Quote cap_ayam 29-11-2021 02:36 PM
berubat la jumpa pakar psikiatri.. mudah2an makan ubat penenang .. hati boleh tenang.. dan boleh buat keputusan yang betul.
Quote orkidorkido 29-11-2021 02:45 PM
Hmm macam-macam benda kotor pun dia dah telan haha .. sudahlah, ikutlah saluran betul. Pergi court. Payah sangat, report polis jer. Antara nak dengAn tak nak. Kau ada hak untuk buat semua tu
Quote makadek 29-11-2021 02:48 PM
Alarhh yuboo mak ang
Makan benda kotor jadah
Mmg puney dia dh gatal
Quote makadek 29-11-2021 02:49 PM
Nasib dia tk habaq si busyukkk tu kena panahan ain
Skg kan tgh trending penyakit ain
Quote Fly_over 29-11-2021 02:51 PM
org tu dah mintak cerai ada pulak dm kata kena nasi kangkang. kang uturn balik kesian kt laki katanya..

Lihat semua komen(81)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:10 PM GMT+8 , Processed in 0.081704 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top