CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Penunggang Motosikal Terbabas, Tengok Penjual Penkek Masak Dedah Dada

26-11-2021 11:33 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4095| Komen: 60

Description: Bangkok – Foto seksi seorang penjual penkek di Thailand yang tular menjadikan jualan penkeknya lebih laris daripada goreng pisang panas, lapor laman berita The Thaiger semalam.
Bangkok – Foto seksi seorang penjual penkek di Thailand yang tular menjadikan jualan penkeknya lebih laris daripada goreng pisang panas, lapor laman berita The Thaiger semalam.


Wanita berusia 24 tahun yang hanya dikenali sebagai Olive itu mencuri perhatian apabila memasak penkek dikenali sebagai ‘khanom Tokyo’ itu sambil mendedahkan sebahagian dadanya.

Malah, Olive memberitahu bahawa seorang penunggang motosikal turut terbabas kerana leka memerhatikan wanita itu.


Foto: Facebook


Bukan lelaki sahaja yang tertarik kepada Olive kerana wanita juga berminat dengan gaya pakaian jenis kardigan yang digayakan Olive.


Wanita itu memakai kardigannya dengan meletakkan butang yang longgar di bahagian hadapan, yang digelar blogger fesyen sebagai ‘Slinky Tank Top’.

Ia sebelum ini pernah digayakan oleh selebriti Hollywood seperti Kylie Jenner dan beberapa pelakon dan model Thailand. – CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mikaella 26-11-2021 11:42 AM
aku pun suka tunjuk boobs supaya urusan aku dipermudahkan di kaunter.
Quote Zaien 26-11-2021 12:08 PM
Mikaella replied at 26-11-2021 11:42 AM
aku pun suka tunjuk boobs supaya urusan aku dipermudahkan di kaunter.

so dipermudahkan tak urusan? klau laki mungkin cpt urusan tu..
klau acik2 kertu kaunter mata mulot herot agknya memaki dlm hati hahahaha
Quote Artemesiaa 26-11-2021 12:09 PM
Tu nak jual dada bukan jual pancake pun
Quote buragazz 26-11-2021 12:11 PM
Ohh Siam... ori ker.. ntah2 sajat... sana punya ala2 level 1st copy tau
Quote salimrock 26-11-2021 12:17 PM
Mikaella replied at 26-11-2021 11:42 AM
aku pun suka tunjuk boobs supaya urusan aku dipermudahkan di kaunter.

ni orang2 mcm ko la buat kan boss aku human error

ada sekali diroagn project buat sesuatu, dah siap baru tahu ada kesilapan,

boss aku kena sound dgn comitee, sebab tak tgk betul2

boss aku di arah kan utk sound contractor dan consultant, tp diorang hantar 2 sets of boobs , terdedah 1/3 + skirt pendek,

jd boss aku take the blame... , dia cakap kita manusia tak boleh lari dr kesilapan... anyway i dah byk cutt cost for the company, make profit, bla2...

comittee pn aku jer la...


tp aku akui, dressing mcm ni mmg merbahaya




Quote Belibis 26-11-2021 12:23 PM
Mikaella replied at 26-11-2021 11:42 AM
aku pun suka tunjuk boobs supaya urusan aku dipermudahkan di kaunter.

Takut makin lama jer..penjaga kaunter sengaja lengah2 kan masa untuk menjamu mata.
Quote chipsmoremore 26-11-2021 12:33 PM
ntah knp hatiku berkata ni geng sajat haha
Quote Cik_jantung 26-11-2021 01:20 PM
Hahahahahaha.. jadah betul bos ko
Quote Cik_jantung 26-11-2021 01:21 PM
Tapi jujurnya geli noks org masak pakai ginih... Peluh2 dia yg terdedah tu.

Aritu aku bayar cashier kt kaunter pakai jeans bawah pusat... Yullkkkk geli. X seksi punnn
Quote Kurex 26-11-2021 01:22 PM
Hujung2 pondan top
Quote Kitty_catz 26-11-2021 01:37 PM
cam geng sajad je nih..
Quote sharlenetexas 26-11-2021 02:04 PM
Tulen ke?

Quote Mikaella 26-11-2021 02:20 PM
Belibis replied at 26-11-2021 12:23 PM
Takut makin lama jer..penjaga kaunter sengaja lengah2 kan masa untuk menjamu mata.

tak sebab mereka nak kekalkan reputasi hebat
Quote Mikaella 26-11-2021 02:21 PM
Belibis replied at 26-11-2021 12:23 PM
Takut makin lama jer..penjaga kaunter sengaja lengah2 kan masa untuk menjamu mata.

dan kalau lambat gadis cantik akan bermasam muka... mereka nak elakkan yang itu. haha
Quote tumpanglalu74 26-11-2021 02:31 PM
ezgif.com-gif-maker.jpg
Quote brown_pupil 26-11-2021 03:03 PM
haha.. macam geng sajat.
Quote batmana 26-11-2021 03:03 PM
Mana kumpulan feminisme..tk marah ke pmpn ni rendahkan martabat wanita?
Quote zarulnazmi 26-11-2021 03:14 PM
Mikaella: aku pun suka tunjuk boobs supaya urusan aku dipermudahkan di kaunter.



aku pula suka menyusahkan urusan perempuan yang tunjuk boobs supaya dia akan sentiasa datang untuk berurusan di kaunter.
Quote ~boolean 26-11-2021 03:17 PM
batmana replied at 26-11-2021 03:03 PM
Mana kumpulan feminisme..tk marah ke pmpn ni rendahkan martabat wanita?

seksi takpe..freedom katanya..

jangan tutup aurat ja..itu oppression namanya

Lihat semua komen(60)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 05:46 AM GMT+8 , Processed in 4.363747 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top