CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Peninju Gigit Kerandut Zakar Kawan Sebilik Semasa Bergaduh

26-11-2021 09:47 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 688| Komen: 18

Description: Peninju MMA, Donovan Salvato ditahan polis kerana didakwa mengigit kerandut zakar rakan sebiliknya ketika mereka bergaduh, baru-baru ini.
Peninju MMA, Donovan Salvato ditahan polis kerana didakwa mengigit kerandut zakar rakan sebiliknya ketika mereka bergaduh, baru-baru ini.

Selepas satu laporan dibuat oleh mangsa, Salvato ditahan selama 12 jam oleh pihak polis Nashville.

Menurut keterangan mangsa yang dikenali sebagai Abel Sofa, dia mengalami kecederaan pada alat sulitnya selepas digigit oleh peninju amatur itu.


Foto: Daily Star

Jelas mangsa lagi, dia dipukul pada bahagian badan dan kepala sebelum Salvato menggigit seluarnya.

Salvato bagaimanapun menafikan dakwaan itu.

Dakwa Salvato, rakan sebiliknya itu mengalami kecederaan alat sulit kerana terlanggar perabot.

Untuk rekod, Salvato kali terakhir terlibat dalam perlawanan tinju pada Julai tahun lalu. -CARI

Sumber: mStar/ Daily Star

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Belibis 26-11-2021 10:45 AM
Eeeeei..takkan peninju pun gaduh macam ponen..main gigit2.
Quote buragazz 26-11-2021 12:25 PM
macam2 hal...
Quote Artemesiaa 26-11-2021 12:31 PM
Gaduh macam pompuan main gigit2
Quote Thunderclouds 26-11-2021 12:35 PM
Dlm manyak2 menda hat tu yg hang ngap
Quote Thunderclouds 26-11-2021 12:36 PM
Dlm manyak2 menda hat tu yg hang ngap
Quote Punat_button 26-11-2021 12:40 PM
sedap kot geget kat situ.


Quote MissYouSayang 26-11-2021 12:40 PM
Tu la samakan sgt kerandut tu dgn buah rambutan sgt kens, kang dah kena gigit
Quote kakikuDibibirmu 26-11-2021 01:12 PM
Belibis replied at 26-11-2021 10:45 AM
Eeeeei..takkan peninju pun gaduh macam ponen..main gigit2.

Entahnya, sepatutnya kulum-kulum sahaja sudah cukuplah
Quote KirazMevsimi 26-11-2021 01:28 PM
aduhhh ngiluuu pulak baca berita ni. memacam perangai
Quote kelapaparut 26-11-2021 01:34 PM
Punat_button replied at 26-11-2021 12:40 PM
sedap kot geget kat situ.

rasa masin2 pastu ade bau2 sket
Quote ketipongtipah 26-11-2021 07:16 PM
Ishhh.. ke ada unsur2 gegayah?
Quote edayildiz 26-11-2021 07:24 PM
masa gaduh tak pakai seluar ke?
Quote namr 26-11-2021 07:41 PM
eeeiiiii....yikes
Quote namr 26-11-2021 07:43 PM
eeeeiiii....yikes
Quote domestobot 26-11-2021 07:51 PM
agaknya memang diaorg dua couple gay kot. tengah2 gaduh tu boleh lak nak buat make-up sex. sekali sampai kat zakar, dia amik peluang gigit kantung telur tu
Quote JK21 27-11-2021 04:21 PM
Alahhh dia nak gaduh acah2 Mike Tyson geget telinga kot.. Sebab time gaduh tuh kepala landing kat seluar tuh geget jelah biji tuh kan lembek macam Cuping telinga!!. Tak Gituuu??
Quote JK21 27-11-2021 04:27 PM
kelapaparut replied at 26-11-2021 01:34 PM
rasa masin2 pastu ade bau2 sket

Itu tak cebok kot.. Tuh pasal lah baukk masin wakakaka
Quote sharlenetexas 27-11-2021 05:00 PM
Last week berita anu pecah.

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 05:41 AM GMT+8 , Processed in 0.076515 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top