CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mas Khan Dah Melamar, Nak Kahwin Dengan Diana Nasimuddin

25-11-2021 03:22 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10108| Komen: 105|Original author: Oleh: Saiful

Description: Hubungan percintaan antara Mas Khan dan Diana Nasimuddin nampaknya kini melangkah ke fasa yang seterusnya.
Hubungan percintaan antara Mas Khan dan Diana Nasimuddin nampaknya kini melangkah ke fasa yang seterusnya.

Baru-baru ini Mas Khan memberi kejutan apabila melamar kekasihnya itu.



Foto: IG

Di Instagram, Diana ada memuat naik gambar beserta kapsyen yang romantik, ditujukan khas buat Mas yang sudi menerima ibu tunggal kepada tiga orang anak sepertinya.

"18.11.21 menandakan peristiwa penting dalam hubungan kami. Terima kasih kerana memilih saya. Anda masih muda dan berjaya, anda  memilih untuk mendedikasikan hidup anda untuk menjaga ibu tunggal ini dan tiga orang anaknya," tulisnya.




Diana turut meluahkan bahawa perjalanan yang mereka lalui bukanlah mudah dan hanya mereka sahaja tahu kisahnya.

“Saya tahu ianya bukan satu perjalanan yang mudah untuk kita tetapi hanya kita yang tahu kisah kita.

"Semoga Allah SWT permudahkan perjalan kita hari ini Insya Allah. #roadtohalal"




Di ruangan komen, Mas sempat mengakui yang dirinya tak sempurna dan mudah rasa cemburu.

"Saya tidak sempurna. Apabila bercakap mengenai hubungan, kadangkala saya serabut, saya mulakan pergaduhan, saya mudah cemburu.



Tetapi ada tiga perkara yang saya banggan menjadi diri saya, saya tidak main-main, saya memberikan yang terbaik dan apabila saya memilih awak, hanya awak. InsyaAllah"

Tahniah diucapkan kepada pasangan merpati dua sejoli ini, sama cantik sama padan. Tak sabar nak tunggu majlis, mesti wedding of the year. Tak gitu? -CARI






Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 25-11-2021 03:28 PM
ooo tahniah... bagaikan durian di belah dua.. sorang muka penyet... sorang kepam...

semoga gold khan dapat membahagian bakal yisteri.. jangan ada sesi2 curi reta dan kripto atau duit dalam bank account sudah lah yer...
Quote cruz2 25-11-2021 03:32 PM
Bukan main lg road to halal bagai..selamat membaiki keturunan juga mengikis selagi boleh la yer.win win situation omputeh kata
Quote rosannazmia 25-11-2021 03:34 PM
Deme pakai filter ke pics deme tu? X reti hakak dak2 zmn skrg ni mana filter mana kulit sebenar..
Quote lasagna 25-11-2021 03:37 PM
kannnnnn! gitu lahh.. smoga berjodoh till jannah. smoga bisnes heols maju. bukan mudah untuk amek hati family have have ni chuols.
Quote prettyuglybabe 25-11-2021 03:41 PM
ka ching.. ka ching...


Quote electricopop 25-11-2021 03:43 PM
Mampu ke nak maintain lifestyle Diana tu? Ke the other way around?
Quote ezacbee 25-11-2021 03:48 PM
Untunglaaa
Quote rbmy 25-11-2021 03:58 PM
untunglah saham NASA amik sikit. bole naik jet freee
Quote brown_pupil 25-11-2021 03:59 PM
Honestly... aku rasa si Diana ni memang downgrade giler bila pilih si gold digger ni..  Mata aku jer ke yg rasa si gold digger ni ada buat muka? Lain kot rupa dia dari zaman kebas duit dulu..
Quote mizruncing 25-11-2021 04:03 PM
dia ni something sungguh. ok laa berjaya pikat hat jerung ni. tak kisah laa janda anak 3 pon
Quote marchikobonzo 25-11-2021 04:18 PM
Lisa Manoban cakap -

Dollar bills, dollar bills
Watch it falling for me, I love the way that feels
Dollar bills, dollar bills
Keep on falling for me, I love the way it feels
Quote Piramida 25-11-2021 04:21 PM
Tahniah... ingatkn dah nikah.
Quote akuHavocczz 25-11-2021 04:25 PM
Selamat tidur beralaskan daun wang ringgit
Quote nylliette 25-11-2021 04:28 PM
dah memang macam halal dah gaya, takpayah nak roadtohalal sgt
Quote mawarkhayalan99 25-11-2021 04:34 PM
cringe nye hashtag ko kakkkkk
Quote TerataiMelur02 25-11-2021 04:38 PM
Maskhan ni ada bisnes homestay kan tak silap.
Tapi lumayan gaya hidup mewah.
Quote MyLadyMarmalade 25-11-2021 04:39 PM
Oh myyy..what a tortuous road to halal

Diana should act her age. Making tik tok like bbnu doesnt suit your age. Anyways, semoga smooth sailing lah ye.
Quote sukacactus 25-11-2021 04:39 PM
Pohon yg rendang tempat berteduh
Quote Gianna111 25-11-2021 04:40 PM
tak masalahnya kenapa diana punya attire dah macam budak lepasan kolej? relax la tau la dapat fucuk muda.tapi usahlah dress up bagau BBNU.tak sesuai.

Lihat semua komen(105)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 05:22 PM GMT+8 , Processed in 0.071045 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top