CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Suami Isteri Mati Ditikam Sebab Berebut Parkir Dengan Jiran

25-11-2021 12:20 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 786| Komen: 7

Description: London: Akibat perebutan tempat letak kereta, sepasang suami isteri ditemukan maut ditikam di luar rumah mereka selepas bertengkar dengan jirannya.
London: Akibat perebutan tempat letak kereta, sepasang suami isteri ditemukan maut ditikam di luar rumah mereka selepas bertengkar dengan jirannya.

Memetik laporan Daily Mail, guru teknologi maklumat Stephen Chapple, 36 dan isterinya Jenny 33, ditikam ketika anak pasangan sedang nyenyak tidur.

“Susulan kejadian tersebut, polis menahan dan menyoal siasat seorang bekas tentera berusia 34 tahun selepas disyaki terlibat dalam pembunuhan itu.

“Kedua-dua pasangan ini ditemui mati di tempat kejadian selepas mengalami kecederaan serius.

“Berdasarkan laporan bedah siasat terhadap Jenny, polis menemukan banyak kesan tikaman, manakala mayat suaminya masih belum diketahui,” jelas laporan itu.


Foto: Daily Mail


Kejadian tersebut berlaku di sebuah kawasan kejiranan di Norton Fitzwarren, Somerset.

Bekas tentera itu masih ditahan kerana disyaki membunuh manakala bapanya yang berusia 67 tahun telah dibebaskan selepas disoal siasat.

Sementara itu, pihak polis yang mengesahkan kejadian itu berkata, kedua-dua anak Chapple yang berusia lima dan enam tahun masih terkejut dan tertekan ekoran kejadian tersebut dan kini berada di bawah jagaan kakak Jenny di kawasan berhampiran.

Dalam perkembangan lain, seorang jiran berkata, pasangan itu terlibat dalam beberapa pertengkaran sebelum ini dengan bekas tentera berkenaan sehingga menyebabkan mereka terpaksa meninggalkan kereta di luar kawasan serta disekat masuk ke kawasan tempat letak kereta.

“Ketegangan antara mereka memuncak tiga bulan lalu selepas Jenny merempuh kenderaan milik jirannya itu ketika dia pulang ke rumah.

“Perkara menjadi lebih buruk antara mereka selepas itu. Kedua-dua belah pihak bertelagah dan saling menyalahkan berhubung pertikaian itu,” ujarnya.

Penduduk di kawasan tersebut menyifatkan perebutan tempat letak kereta merupakan perkara biasa ekoran jalan yang sempit dan kekurangan ruang. – CARI

Sumber: Utusan Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 25-11-2021 04:56 PM
Omputeh pun Ada perangai pprt....
Quote becir 25-11-2021 05:09 PM
Adoyai, mulut punya pasal hilang nyawa..anak2 kecik lagi. Silap hb askar tu masuk jail berapa tahun je..
Quote faraway1 25-11-2021 11:02 PM
Fuh parking memang penting nak nak cam ditulis atas ni, tempat terhad...

Cam sinilah, winter bila lampu kelip tanpa jalan dibersihkan dari salji, menggelupur orang cari parking sebab tak boleh parking tepi jalan.
Quote Zack8hunter 25-11-2021 11:11 PM
teringat org yg gaduh berebut parking kt flat PPR sebelum ni. lagi dahsyah omputeh gaduh rupanya
Quote Jitu 25-11-2021 11:25 PM
kejamnya

kat mana2 pun ada ye jiran perangai setan ni
huntong lah sape2 yg dpt jiran yg baik2
Quote Jitu 25-11-2021 11:27 PM
faraway1 replied at 25-11-2021 11:02 PM
Fuh parking memang penting nak nak cam ditulis atas ni, tempat terhad...

Cam sinilah, winter bila l ...

kereta kat sana tahan lama ke ?tengok dlm video mudah berkarat pastu nak tukar drive shaft pun smpi patah breaker bar tu
Quote kemaruk 25-11-2021 11:28 PM
housing project for the poorest citizens

HPPC

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 03:54 PM GMT+8 , Processed in 0.087153 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top