CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tauke Jambu Kahwin Lagi Satu?

23-11-2021 09:37 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13539| Komen: 121|Original author: Oleh: Saiful

Description: Tiba -tiba sahaja nama Tauke Jambu jadi jadi buaan hangat.Semuanya gara-gara sebuah video TikTok tular memparkan seornag lelaki mirip pelawak itu emmakai baju pengatin.Dalam video tersebut, ucapan tah ...
Tiba -tiba sahaja nama Tauke Jambu jadi jadi bualan hangat.

Semuanya gara-gara sebuah video TikTok tular memaparkan seorang lelaki mirip pelawak itu memakai baju pengantin.


Foto: IG/TIKTOK


Dalam video tersebut,seorang wanita dilihat mengucapkan tahniah kepada pengantin perempuan dan berharap agar wanita tersebut bahagia disamping suami tercinta.


Disebabkan posting tersebut, netizen membanjiri ruangan komen Instagram Tauke untuk bertanyakan tentang kesahihahannya.

"Isteri tua dah tahu ke?" tanya mereka.

Lihat komen dalam posting di bawah:





Namun ada juga yang menyatakan Tauke sedang menjalani penggambaran dan itu cuma babak pernikahan.

Setakat ini tiada apa-apa penjelasan lagi. Nantikan. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 23-11-2021 09:42 PM
yihhh reserve cercaan #1 nanti akan edit balik
Quote dudaberhias 23-11-2021 09:43 PM
reserve cercaan #2
Quote TerataiMelur02 23-11-2021 09:46 PM
Awal pulak masuk ni
Quote melinda_kerr 23-11-2021 09:46 PM
Kes aritu dah setelke… ni adik angkat ke berapa ni.. dasyat
Quote dudaberhias 23-11-2021 09:46 PM
yihhhh rhoperr pun macam tikus bendang ada hati nak kahwin lain... choiii!!!....

btw betul ke dia nak kahwin lain bukan ke dia memang father chicken? yihhhh!!!!

hadap plak orang tu nak kahwin dengan beruk salji...

tak silap spesis yang charles darwin kata hilang dalam link evolusi manusia dengan beruk ni rupa macam gini la... begitulah rhoper kejadiannya macam tauke ni...
Quote trexxxxxi 23-11-2021 09:47 PM
Edited by trexxxxxi at 23-11-2021 11:35 PM

Yihhh
Tikuih bendang pun laku



Ni adek terangkat yang mana satu?
Freehair ke idok?

Go go porumer pi CSI
Quote trexxxxxi 23-11-2021 09:48 PM
Yihhh kedua sebab bukankah heshe ni tikuih bendang bapak chicken apa lagi eh lupa dah

Okbai satgi sambung
Quote kiah_mai_pulak 23-11-2021 09:51 PM
kesiannya kau melati
Quote SpyLeman 23-11-2021 09:56 PM
I doubt berita ini tidak benerrrrr....melainkan beneerrrr belaka
Quote umbut 23-11-2021 10:22 PM
Muka cam tikus bendang pun laku kahwin cerai kahwin cerai. Yuckkkksss
Quote yylkasy 23-11-2021 10:25 PM
Mcm dah takde lelaki lain nak dibuat suami
Quote cha-cha 23-11-2021 10:26 PM
Mana video nya? Selera jugak si shu tu ngan heols ye. Perjuangan apa pulak tu? Semua nak etensyen je lah
Quote haifawehbe 23-11-2021 10:33 PM
rupa yindon pecah gudang asyuk betul tambah bini mcm tambah nasi..
Quote trexxxxxi 23-11-2021 10:33 PM
cha-cha replied at 23-11-2021 11:26 PM
Mana video nya? Selera jugak si shu tu ngan heols ye. Perjuangan apa pulak tu? Semua nak etensyen je ...

I terbaca kaka sebut extended
Kohkohkoh

Quote TerataiMelur02 23-11-2021 10:36 PM
cha-cha replied at 23-11-2021 10:26 PM
Mana video nya? Selera jugak si shu tu ngan heols ye. Perjuangan apa pulak tu? Semua nak etensyen je ...

Jadilah chuolss.. Janji ada retis nak walaupun takde gred.
Quote makcun14 23-11-2021 10:36 PM
Perjuangan sondol kebun orang atau propa semata mata?
Iols ngantuk dah ni...
Sambung esok jach
Quote cha-cha 23-11-2021 10:40 PM
TerataiMelur02 replied at 23-11-2021 02:36 PM
Jadilah chuolss.. Janji ada retis nak walaupun takde gred.

Geliiii tekak. Shu rabun silau kut ye. Dah lah hodoh, rekod lampau buruk pulak tu. takde sinar hujung terowong
Quote cha-cha 23-11-2021 10:42 PM
trexxxxxi replied at 23-11-2021 02:33 PM
I terbaca kaka sebut extended
Kohkohkoh

Ehhh jap, risau pulak, betul ke si tokey tu? Kang i tersalah kutuk pulak beria ria.. ya ampunnnn
Tapi kalau betul, buruk nyaaaa extension bangunan si shu niiiiiii
Quote trexxxxxi 23-11-2021 10:46 PM
cha-cha replied at 23-11-2021 11:42 PM
Ehhh jap, risau pulak, betul ke si tokey tu? Kang i tersalah kutuk pulak beria ria.. ya ampunnnn
T ...

Kaka cer teropong pakai buah nyoq coba
Dari segi lobang hidungnya tu sohih ittew tikuih bendang

Apa2 pun kita tunggu esok2

Kakadud pun dah ilang

Lihat semua komen(121)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 05:22 PM GMT+8 , Processed in 0.079901 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top