CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sufian Suhaimi Dah Tak Sabar Nak Kahwin- Semua Dah Sedia, Bakal Isteri Je Tak Ada

22-11-2021 04:08 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 1633| Komen: 25|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sufian Suhaimi dah tak sabar nak kahwin, bila-bila masa sahaja katanya.
Sufian Suhaimi dah tak sabar nak kahwin, bila-bila masa sahaja katanya.

Kata Sufian dia sedang menanti seorang gadis yang benar-benar memenuhi ciri-ciri idamannya.



Foto: IG

"Saya dah ready, anytime to go. Ada jodoh, ada restu ibu bapa, ada keserasian, insya Allah jalan.

Menurut penyanyi ini lagi, dia tak kisah sekiranya bakal isterinya artis atau hanya orang biasa.

"Saya mahu seseorang yang bila bersama tu rasa bahagia, tak terbeban, saling mencukupi dan sedap mata memandang,"katanya kepada Gempak.




Tambahnya dia sangat gembira melihat rakan industri menamatkan zaman bujang.

"Tuhan sangat adil. Dia bagi rezeki yang seimbang untuk semua. Ada yang bertemu jodoh awal, ada yang dapat rezeki kerjaya baik,keluarga dan kawan-kawan baik."



Siapa yang rasa layak bolehlah mencuba nasib untuk jadi isteri Sufian Suhaimi. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 22-11-2021 04:10 PM
iya la tu pian...
da takde produk apa2 ker nih...
asik keluar berita pasal nak kawin jer nih...
Quote aldilla_zahraa 22-11-2021 04:23 PM
Siapa nak kau. Rupa cam belalang
Quote Samerosie 22-11-2021 04:32 PM
Try la usha RR, mesti dia terima dgn hati terbuka..semua dah ready kan, tinggal cuci kaki je.
Quote makadek 22-11-2021 04:35 PM
Erm acik ritrud ade p kawin ng dia
Hari2 meroyan mcm org lapar puney
Quote nakkomenjugak 22-11-2021 05:10 PM
*angkat tangan*
*Angkat kaki *
Quote mamajawie 22-11-2021 05:20 PM
aldilla_zahraa replied at 22-11-2021 04:23 PM
Siapa nak kau. Rupa cam belalang

bahahhahhahaha,,jilakernyehhhh rupa cam belalang..

Quote ezacbee 22-11-2021 05:27 PM
Belalang???.. adoi sakit perut aku gelak..
Quote dudaberhias 22-11-2021 05:31 PM
Straight ke heolss ni??? Suara dia kepit jah... Lain la aliff aziz agittewww

Motippp ko buat rambut geng2 CAP dikk???

Nak kawin dengan janda kelantan yang di gilai ramai tu ka macam dato seri vida che pit bertepung tu
Quote friedfishsoup 22-11-2021 05:35 PM
Mungkin baby pian boleh consider kuin

Quote Normabaru 22-11-2021 05:40 PM
dia ni ada muka pervvv..
Quote Nenolen 22-11-2021 05:49 PM
friedfishsoup replied at 22-11-2021 05:35 PM
Mungkin baby pian boleh consider kuin

Yarabbi...gambaq bila nie...kelihatan dwarf queen kepam...
Quote KBW2 22-11-2021 05:51 PM
friedfishsoup replied at 22-11-2021 05:35 PM
Mungkin baby pian boleh consider kuin

hazabedahnya            
Quote kitmal 22-11-2021 05:51 PM
nampak desperatenya...kena hebah ,cekungnya muka
Quote pinksarah 22-11-2021 05:55 PM
friedfishsoup replied at 22-11-2021 09:35 AM
Mungkin baby pian boleh consider kuin

iols x leh imagine si pian kena hempap dgn bontot kuin kepam neh..

dah la si pian tu kerempeng..

apakah nnt mampu dipuaskan
Quote TeropongThaico 22-11-2021 06:13 PM
Tak abis pasal nak kawin... Sian pulak tengoknya.
Takde ke yg nak calonkan sesape ke diri sendiri. Katanya cuci kaki je. Baik terai
Quote trexxxxxi 22-11-2021 06:20 PM
Dah kenapa hok sorang tu



Quote melinda_kerr 22-11-2021 06:26 PM
Edited by melinda_kerr at 22-11-2021 06:29 PM

Dah mcm kisah si sorang yg terdampar tu. Meratib psl kawin
Quote tomaz 22-11-2021 06:43 PM
Kawen dgn diri sndiri jela
Quote wirazam 22-11-2021 07:31 PM
Ramai je calon2 tu...bukan dia nih ada ex la dulu...gi la sambung balik

Lihat semua komen(25)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 10:54 AM GMT+8 , Processed in 0.074314 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top