CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Banyak Sistem, Maju Malaysia Sekarang. Tumpang Bangga," -Rita Rudaini Perli KKM?

22-11-2021 03:46 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4674| Komen: 90|Original author: Oleh:Saiful

Description: Baru-baru ini KKM dilaporkan akan memperkenalkan sistem amaran berisiko tinggi bagi mengesan tanda-tanda awal peningkatan kes Covid-19 dalam negara.
Baru-baru ini KKM dilaporkan akan memperkenalkan sistem amaran berisiko tinggi bagi mengesan tanda-tanda awal peningkatan kes Covid-19 dalam negara. 

Menurut laporan Harian Metro, Menteri Kesihatan Malaysia, Khairy Jamaluddin menyatakan, menerusi sistem tersebut, KKM mencadangkan beberapa sektor diperketatkan sekiranya berlaku peningkatan kes.

Foto: IG

"Kalau boleh kita mahu elak sekatan pergerakan, sebab sekatan pergerakan ini bukan hanya mengganggu ekonomi tetapi memberi kesan yang lain, kesan kesejahteraan keluarga dan kesihatan mental.

Saya rasa rakyat mungkin tidak boleh menghadapi satu lagi pergerakan."


Macam biasa, pastinya Rita Rudaini mempunyai pendapatnya yang tersebdiri.




Melalui Insta Story, pelakon kontroversi ini ada memuat naik keratan artikel tersebut.

"Banyak betul sistem sekarang..Semakin maju lah Malaysia sekarang.  Tumpang bangga walaupun dok dalam rumah saja,"tulisnya.

Wah Rita Rudaini puji dalam keji macam mana ni? Apa pendapat anda? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote watie79 22-11-2021 03:51 PM
sedih betol hidup dia ni...org lain dah cuba hidup mcm biasa ke sana sini kerja dan holiday..dia masih bitter..

patutlahh.....
Quote manehnya 22-11-2021 03:56 PM
garit ni lagii... pemes tera mana sgt, asik diaa jaa... org nk tgk hat lain la... yg muda2, bkn tua x guna cam dia
Quote dino 22-11-2021 03:56 PM
menda la acik bodoh kepam ni..
Quote pinksarah 22-11-2021 03:58 PM
takkan ni je yg you mampu type, rita?

mana pergi laharan you yg power tu?

hahahahahahahaha

next!!!
Quote dudaberhias 22-11-2021 03:59 PM
Wartawan sangkak nan sendu lagi takde idea mana la pergi cedok setiap ig story sheols ni... Yihhhhh tah haper2.... Tu pun kekal sendu thread2 sheolsss sebab orang dah lali... Baik ko up aliff aziz dikkk sekarang orang sibuk pasal putik jagung aliff aziz nan herlokkkk...
Quote trexxxxxi 22-11-2021 04:01 PM
Pfttt takat tu saja ka
Bila nak balik mai Titi Chai

Saja tanya
Quote fazila17 22-11-2021 04:10 PM
Pi la jual produk timbang kilo dan order makanan siang malam acik royani oiii. Tak yah nak kisah hal lain. Hang bukan nak ikut sistem apa pun kan. Bitchy tak habis2
Quote pia250110 22-11-2021 04:13 PM
negatif betul pemikiran acik ni,,,semue xkene,,,,nampak berani tppp penakot,,base taik kucing,,,,
Quote hantu_gigibewak 22-11-2021 04:17 PM
Mohon si sohai segera meminang acik nie....moga terhenti semua kecaman2 dan royanan dia yg sekarang ni berlaku selang sehari
Quote Samerosie 22-11-2021 04:25 PM
Edited by Samerosie at 22-11-2021 04:28 PM

Jab jab, thread royanan pasal cikgu kena duduk dalam tandas tu tak terjawab lagi dah buka royanan baru ke?  Mesti acik suka berak merata tapi tak cuci kan...eh tiber
Quote laksmanabentan 22-11-2021 04:27 PM
hahahaha.... sedihnya hidup dia kann...
mesti tu sunyi sangat.. sbb tu semua benda dia nak kecam...
Quote chandrahusin 22-11-2021 04:27 PM
pokok eh kenapa mesti bukak tred
tiap kali dia berkata2?
ada share dlm Cari forum kah?
Quote babelina 22-11-2021 04:28 PM
skrg kita mmg disediakn citer2 ko meroyan tiap mgu ek..
Quote lifeline 22-11-2021 04:31 PM
dia x berlakon kan skrng
so mcm mana dia hidup makan pakai tmpat tinggal
mcm mewah je kan sblom ni berjiran dgn schawal
ke x laki yg provide semua?

sian lawa tapi bodo
Quote MsCinderella 22-11-2021 04:36 PM
thn depan hang balik beraya kat utan aji aku viral hang..

family hang p kl duk umah hang pun aku viral

yg emo sgt ni pasal apa tak tau..hang x vaksin ada ka org duk kacau hang..mulut hang hangsuang petala tujuh betul la..buat malu org utan aji saja la!!
Quote mat_arof 22-11-2021 04:45 PM
tak habis habis artis wanita ni..

orang lain semua sikit sikit dah mula bekerja..artis pelakon penyanyi semua dah start bekerja dan show sana sini...

artis wanita ni masih lagi duduk rumah...kesian hidup artis ni
Quote Normabaru 22-11-2021 05:42 PM
Bukan rakyat yang xblh hadapi pkp tp politaik xsabar nak bkempen sebenarnyaaa
Quote minahmanja 22-11-2021 06:50 PM
kenapa ehh dia ni... aku rasa ade sumting yg dia tk leh let go dlm hidup dia dlu ni... pd pandangan dia semua bende salah... semua tak kena.. semua nk mencapub...
Quote tomaz 22-11-2021 06:56 PM
Pebenda la yg tersakiti sgt minah ni.. kesian nengoknye

Lihat semua komen(90)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 05:16 PM GMT+8 , Processed in 0.095388 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top