CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jihan Muse Mengandung Ke? Nak Sembunyikan Macam Neelofa Juga?

22-11-2021 01:14 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5285| Komen: 27|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ramai yang perasan perubahan fizikal Jihan Muse ketika tampil menjadi hos Gegar Vaganza 8 baru-baru ini.
Ramai yang perasan perubahan fizikal Jihan Muse ketika tampil menjadi hos Gegar Vaganza 8 baru-baru ini.

Di Twitter, Michael Ang juga ada mengajukan soalan yang sama.


Foto: IG

"Jihan Muse mengandung ke?" ciapnya.




Tambah menguatkan spekulasi apabila dres hijau yang dipakainya seolah-olah menyembunyikan saiz perut.


Namun Jihan kata setakat ini dia belum hamil tapi memang sedang merancang untuk dapat anak kedua.



"Kita nak, doakanlah kita pregnant. Tapi sebab look a like kan? Nak buat macam mana, naiklah badan PKP ni.

"Kalau betul, sayalah orang yang pertama canang," katanya kepada Gempak.



Dalam masa yang sama Jihan tak salahkan pun pereka bajunya sebab membuatkan dia kelihatan seperti hamil.

"Saya tak nak salahkan designer. Kita cuba carry semampu kita, kadang-kadang tak boleh carry dik. Di patung dan gambar cantik, tapi tak nak salahkan orang, salahkan badan sendiri."



"Saya tak terasa pun sebab mengandung tu benda baik."

Marilah kita doakan sama-sama. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AKAZ85 22-11-2021 01:22 PM
Lain betul acik jihan ni sekarang kalau nak dibandingkan zaman raja lawak dulu.. Betul laa orang kabo.. Ade duit yang buruk leh jadi cantik
Quote jfq 22-11-2021 01:23 PM
Kalau gems aje mesti nak salahkan pkp helo
Quote Raiisya 22-11-2021 01:23 PM
Mungkin sbb baju yg hauk kot.. Baju tu pon....hazabedahhh..
Quote Orix 22-11-2021 01:26 PM
Iols pn speku dia preggy semalam
Quote Lorra2411 22-11-2021 01:28 PM
meolss pun ingat sheols preggy...
Quote dudaberhias 22-11-2021 01:28 PM
preggy kot... asalkan GV je dia preggy...

memang heshe set date waktu mengawan kah
Quote princessmiang 22-11-2021 01:47 PM
tp betul bulat semacam..hahah incess pun naik badan PKP..hampeh
Quote awex^returns 22-11-2021 01:51 PM
kalau tak preggy, baju tu memang hauk lah
tapi terjungkit teruk sangat takkan lah tak buat fitting dulu kan sebelum on air
Quote AcikBuncit 22-11-2021 02:08 PM
Mmg xpreggy la tu. Mana ada org preggy nak nafikan dia preggy.. Paling2 pn no komen je. Mgkn gaya bju yg xsesuai n bdn naik dh. Tgk dagu pn brlapis kemain. Tp bgus dia rilex je.. Xmelatah org ckp apa pn
Quote prince_marhaen 22-11-2021 02:11 PM
senang jawab direct je... len kali boleh je jawab..dah ada laki...mestilah boleh pregnant...tak aneh pun... awak ada? (tanya Jihan kepada wartawan ponen yang menyibuk sangat)
Quote buragazz 22-11-2021 02:57 PM
Lagi satu baju si Suki.. rensa betul aku tgk dia nak bergerak pun susah...
Quote makton 22-11-2021 03:38 PM
buragazz replied at 22-11-2021 02:57 PM
Lagi satu baju si Suki.. rensa betul aku tgk dia nak bergerak pun susah...

baju suki yg mcm pagoda tower tu eh?
Quote buragazz 22-11-2021 03:58 PM
makton replied at 22-11-2021 03:38 PM
baju suki yg mcm pagoda tower tu eh?

Ha ah.. dia nak bergerak pun susah.. kata Bu Hetty macam mengganggu persembahan dia....
Quote trexxxxxi 22-11-2021 04:03 PM
Bagus Jihan ngaku saja berat naik
Takdelah orang meluat

Semoga dipermudahkan urusan Jihan
Quote lampor 22-11-2021 07:10 PM
Edited by lampor at 22-11-2021 07:11 PM

Ok la.. suka tengok dia lately dh pakai baju2 longgar... Tak tau la sbb gems ke apa kan... Nk tau betul2 brubah ke idok... Tunggu sheols kurs balik... sendat ke idok kan.... Tah2 strategi dia kot nk kuarkan produk baru... Miruku slim kot... Kais gemuk2 kaw2.. pastu diet kaw2... Last2 claim produk yg buat slim... Ko ghase?? Ahh ghisau..
Quote wirazam 22-11-2021 07:15 PM
AKAZ85 replied at 22-11-2021 01:22 PM
Lain betul acik jihan ni sekarang kalau nak dibandingkan zaman raja lawak dulu.. Betul laa orang kab ...

Money is king ...mcm kata kata seorg......
Quote wirazam 22-11-2021 07:18 PM
buragazz replied at 22-11-2021 02:57 PM
Lagi satu baju si Suki.. rensa betul aku tgk dia nak bergerak pun susah...

Baju Tu okay..cuma kena ikut suggestion buk hety...time ada bridge music bam bam bam, Suki kena buat aksi koyak2 kain zass zass zass pastu tembak suara ke atas...pasti dpt full mark dari buk..r
Quote missyL 22-11-2021 09:38 PM
HAhahahah
Ini semua poyo
Quote timah03 22-11-2021 09:48 PM
AKAZ85 replied at 22-11-2021 01:22 PM
Lain betul acik jihan ni sekarang kalau nak dibandingkan zaman raja lawak dulu.. Betul laa orang kab ...

Tapi skrg dah tak lawa sangat dah kak...
Masa gv 2 dia cantik... Baju pun cantik...

Lihat semua komen(27)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 03:59 PM GMT+8 , Processed in 0.078032 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top