CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ini Baru Ibu Contoh" Zizie Izette Bawa Anak-Anak Bercuti, Tampil Sedondon Raih Perhatian Netizen

19-11-2021 10:55 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 7499| Komen: 61

Description: Sebaik saja tamat Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 dan dibenarkan merentas negeri sejak 11 Oktober lalu, ramai yang mengambil peluang untuk membawa keluarga bercuti.



Sebaik saja tamat Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 dan dibenarkan merentas negeri sejak 11 Oktober lalu, ramai yang mengambil peluang untuk membawa keluarga bercuti.

Pelakon, Datin Zizie Izette juga tidak melepaskan peluang membawa anak-anaknya bercuti di Melaka dan Genting Highland, Pahang.

Namun, apa yang menarik perhatian netizen adalah hantaran gambar yang dimuat naik di Instagram miliknya ketika percutian itu.




Perkongsian isteri kepada Ahli Parlimen Kinabatangan Datuk Seri Bung Moktar Radin itu telah mendapat pelbagai reaksi peminat dan rata-rata memuji penampilan mereka yang tampil sedondon.


Melalui tinjaun, sejak dulu lagi Datin Zizie sememangnya gemar tampil sedondon dengan anak-anaknya terutama sekali bila bercuti.


Terdahulu, Datin Zizie mengaku tidak bersalah atas pertuduhan bersubahat dengan suaminya berhubung dua pertuduhan menerima rasuah berjumlah RM2.2 juta dan RM262,500 sebagai dorongan mendapatkan kelulusan Felcra untuk membuat melaburan RM150 juta dalam unit amanah Public Mutual.



Bung Mokhtar, 61, juga mengaku tidak bersalah atas dua pertuduhan itu dan kes masih dalam perbicaraan. - CARI





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aduh2sayang 19-11-2021 11:15 AM
ada anak angkat ke?
Quote rikuren 19-11-2021 11:18 AM

ye, yang kaler lain tu anak angkat dia...
Quote dudaberhias 19-11-2021 11:21 AM
Choiii artikel nak menganjing ke apa, sambil title puji ibu contoh. Kat bawah tepek isu rasuah sheolss ibu contoh apanya kalau gittewww...

Btw duit ikan masin sabah kan kepuk, apa nak heran layan atau beli anak2 pakaian sedondon, bukannya sheols yang kena susah payah pun kerja sheolsss beli disposable beg dan pasangkan pada laki malam2 atau kerja tutup lampu dan melambung sampai ke syiling... Bukannya kerja susah dan penat2 pun... Lain2 maid yang jaga kan...
Quote juruterra 19-11-2021 12:48 PM
kenapa muka zizie dh nmpk lain sgt, tajam dagu hidung makin tak kembang
Obssess retis2 ni buat muka kan....duit rasuah bung byk sgt x habis makan minum beli baju sedondon anak terpaksa guna utk buat muka pulak
Quote Parit.Hilton 19-11-2021 01:25 PM
rikuren replied at 19-11-2021 11:18 AM
ye, yang kaler lain tu anak angkat dia...

hahahah kaler lain. iols baru nak  tanya awat anak sorang tu macam lain sikit DNA nya. anak angkat ka.
Quote fairy_fairy 19-11-2021 02:49 PM
Parit.Hilton replied at 19-11-2021 01:25 PM
hahahah kaler lain. iols baru nak  tanya awat anak sorang tu macam lain sikit DNA nya. anak angkat ...

Yang sulung perempuan tu kembar, anak family Bung juga. Mula-mula Zizie minta both tapi family bagi seorang je. Kalaulah meols family tu, memang kasi jer kedua-duanya biar Zizie jaga. Helok comel happy budak tu under Zizie's care. Bila both girls berjumpa, nampak sangat perbezaan. I think sampai sekarang Zizie masih dok pujuk the family nak besarkan both of them together.

Biarpun ada tuduhan makan rasuah, iols tak nafikan Zizie is a good mother to all her children. Yang pernah jumpa and kerja dengan sheols pun cakap gitu. Genuine sayang dengan budak.
Quote krustykrab 19-11-2021 03:06 PM
Ibu contoh kejadah...
Kiri kanan dpn blkg maid duk buat keje...
Quote Parit.Hilton 19-11-2021 03:06 PM
fairy_fairy replied at 19-11-2021 02:49 PM
Yang sulung perempuan tu kembar, anak family Bung juga. Mula-mula Zizie minta both tapi family bag ...

ohh yang girl besar sikit tu nampak muka sabahan. yang boy sorang tu mmg nampak lain sangat
Quote wnwa05 19-11-2021 03:31 PM
Kenapa ambil anak angkat. Dia lambat dapat anak ke
Quote fairy_fairy 19-11-2021 03:32 PM
Parit.Hilton replied at 19-11-2021 03:06 PM
ohh yang girl besar sikit tu nampak muka sabahan. yang boy sorang tu mmg nampak lain sangat

Yang boy sorang tu sampai sekarang Zizie tak disclose sheols adopt daripada siapa. Tak kisahlah anak siapa pun yang penting Zizie jaga elok-elok.
Quote Rogue98 19-11-2021 03:37 PM
Suka tengok life zizie n her kids...nampak enjoy jer.
Quote hasniey 19-11-2021 03:42 PM
wnwa05 replied at 19-11-2021 03:31 PM
Kenapa ambil anak angkat. Dia lambat dapat anak ke

Awal2 tu lmbat dpt anak.sekali dh dpt.dpt kembar terus
Quote cha-cha 19-11-2021 03:56 PM
Pandai dia style kan anak2. Tak macam besfren tin teletubbies anak labuci2 fashion macam orang tua.  
Quote tomiko_haza 19-11-2021 03:58 PM
dudaberhias replied at 19-11-2021 11:21 AM
Choiii artikel nak menganjing ke apa, sambil title puji ibu contoh. Kat bawah tepek isu rasuah sheol ...

hahahah tak baik tau
mane tau bumg service baik punye..mcm citer nanny tu nak apa semua dapat, dilayan bak puteri..tak encem pun jadi encem kenns.


and akk rasa org pompuan ni kalau dia dh sayang cinta mati kt seseorang tu dia tk kesah pun walopun muka laki cam tongkang pecah dia rela je berkorban apa saja. janji laki tu baik hari, caring bertanggungjawab etc.

Quote buragazz 19-11-2021 04:31 PM
Nasib dak Zizie ni lawo... tu je nak cakap..
Quote LoveSungmin 19-11-2021 04:38 PM
comel semua..
Quote dejure 19-11-2021 04:42 PM
Hahaha padan muka passport kena tahan,kalau tak mesti dah melaram dpn menara eiffel kann..
Quote Mopiko 19-11-2021 04:52 PM
dejure: Hahaha padan muka passport kena tahan,kalau tak mesti dah melaram dpn menara eiffel kann..


lah yeke..pasal kes tu ke..ai sehhhh

Quote dejure 19-11-2021 04:54 PM
Mopiko replied at 19-11-2021 04:52 PM
lah yeke..pasal kes tu ke..ai sehhhh

Yelah kes rasuah dgn cikkebungbung dia tu..tu yg masa abah jd pm ramai org umno panas punggung..

Lihat semua komen(61)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 05:09 PM GMT+8 , Processed in 0.072850 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top