CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Lemahnya Bila Jantan Berguling Menangis Putus Cinta

17-11-2021 06:11 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1325| Komen: 21

Description: Sebuah klip video memaparkan aksi seorang lelaki yang menangis teresak-esak kerana ditinggalkan kekasih menjadi tular di media sosial dengan ramai netizen meluahkan rasa simpati malah, ada yang kagum ...
Sebuah klip video memaparkan aksi seorang lelaki yang menangis teresak-esak kerana ditinggalkan kekasih menjadi tular di media sosial dengan ramai netizen meluahkan rasa simpati malah, ada yang  kagum atas ketulusan hati lelaki tersebut, lapor laman berita Suara.com hari ini.


Menerusi klip video yang dikongsikan, lelaki tersebut pada awalnya kelihatan sedang bercakap dengan kekasihnya menggunakan telefon bimbit di atas sebuah kapal.


Gambar hiasan

Bagaimanapun, ekspresi wajahnya secara tiba-tiba berubah apabila kekasihnya meminta untuk memutuskan hubungan mereka sehingga menyebabkannya menangis dan meraung.


Dia turut berguling di atas lantai dan merayu agar teman wanitanya tidak mengakhiri hubungan mereka.

“Saya tidak mahu putus, saya tidak mahu putus,” kata lelaki tersebut sambil menangis.


Lelaki tersebut menangis dan meraung sambil merayu kepada kekasihnya agar tidak memutuskan hubungan mereka. – Instagram

Video itu menjadi tular dengan ramai netizen memberikan pelbagai nasihat kepadanya.


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Adrif 17-11-2021 08:27 PM
teringat housemate dulu. punya la menangis2 bila bergaduh.
gaduh putus, rujuk balik. gaduh, putus rujuk balik. kononnya sayang mati nak kawen pung pang pung pang

alih2 kawen dengan orang lain. perempuan tu pun kawen dengan orang lain
Quote musangbodoh 17-11-2021 10:07 PM
nie semua kimia
Quote Jitu 17-11-2021 11:46 PM
kenapa ye klu dr indon yg masuk cari ni mesti banyak kisah2 bodoh je
boring
Quote Jitu 17-11-2021 11:55 PM
Adrif replied at 17-11-2021 08:27 PM
teringat housemate dulu. punya la menangis2 bila bergaduh.
gaduh putus, rujuk balik. gaduh, putus ru ...

teruknya smpi nangis2 takde masa lah nak nangis2 ni org dah tak nak aku cari lain je
banyak pilihan apa aku kesah



Quote doubleharmonic 18-11-2021 12:06 AM
ko dah kenapa babi? kemain over dok berguling mengalahkan babi2 kat dalam lumpur jah?

[tiktok]7029370996046023963[/tiktok]
Quote Zack8hunter 18-11-2021 01:00 AM
patut la kene tinggal
Quote uda 18-11-2021 04:33 PM
Adrif replied at 17-11-2021 08:27 PM
teringat housemate dulu. punya la menangis2 bila bergaduh.
gaduh putus, rujuk balik. gaduh, putus ru ...

Macam my brother. menangis dan kelar lengan dia sbb GF tinggalkan dia.
I kata kat dia ' Bodoh! Ramai lagi perempuan kat luar tu!
Sampai sekarang lengan dia berbekas kelaran tersebut.
Quote makadek 18-11-2021 08:27 PM
Jitu replied at 17-11-2021 11:55 PM
teruknya smpi nangis2  takde masa lah nak nangis2 ni org dah tak nak aku cari lain je
banyak pi ...

Yekewww mcm ego jer munyik ah
Tp khensss aku masih tk leh move on
Wlpn dh ada teman pengganti
Tp tk mintak akan bersama 1hari nanti
Cuma teringat je
Quote Jitu 18-11-2021 11:13 PM
makadek replied at 18-11-2021 08:27 PM
Yekewww mcm ego jer munyik ah
Tp khensss aku masih tk leh move on
Wlpn dh ada teman pengganti

sy ni laku orangnya jd tak kisah pun gurau je
sy mudah nak move on mula2 je rasa frust sekejap pastu lama2 ok dah
klu jumpa awek lain yg lawa2 lg cepat sy move on


Quote stingerfossils 19-11-2021 09:33 AM
makadek replied at 18-11-2021 08:27 PM
Yekewww mcm ego jer munyik ah
Tp khensss aku masih tk leh move on
Wlpn dh ada teman pengganti

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

Teman pengganti timbang kati..

Yg penting nampakkhen diri iteww  in demand....

Kahkahkahkah

Kbye
Quote makadek 19-11-2021 09:37 AM
Agak2 mamat yg tercrazy crazykan aku golek2 camni tak..duit dh byk melabur kat aku
Quote gideoncross 19-11-2021 10:20 PM
Jitu replied at 18-11-2021 11:13 PM
sy ni laku orangnya jd tak kisah pun  gurau je  
sy mudah nak move on mula2 je rasa frust s ...

Dh ada gf eh? Hri tu kat inbox kta xde gf hahahaha, jual mahallll.
Quote Jitu 19-11-2021 11:21 PM
gideoncross replied at 19-11-2021 10:20 PM
Dh ada gf eh? Hri tu kat inbox kta xde gf hahahaha, jual mahallll.

adoi kantoi dah
awak jgn mcm tu bkn sy jual mahal tp sy belum bersedia lg
skrg ni pun single lah mana ada gf pun

Quote gideoncross 19-11-2021 11:32 PM
Jitu replied at 19-11-2021 11:21 PM
adoi kantoi dah
awak jgn mcm tu bkn sy jual mahal tp sy belum bersedia lg
skrg ni pun si ...

Hahahahaha, got youuuu.
Quote Jitu 19-11-2021 11:39 PM

kenapa tak pm je
malu lah sy kantoi mcm ni

Quote gideoncross 20-11-2021 12:38 AM
Jitu replied at 19-11-2021 11:39 PM
kenapa tak pm je
malu lah sy kantoi mcm ni

Iol dh txt u lma dlu tpi uol x blas hahahaha lollll.
Quote Jitu 20-11-2021 12:44 AM
gideoncross replied at 20-11-2021 12:38 AM
Iol dh txt u lma dlu tpi uol x blas hahahaha lollll.

lah ye ke tp takde keluar notification pun ok lah panjang dah ot ni nnt mod marah pulak










Quote star_karat 20-11-2021 04:08 PM
Dia keje atas kapal. Berminggu minggu tak tengok pompuan. Dia punya hope kat mata air dia tu jer. Sekali kena berak. Mata air duk darat, mamat2 bersepah.

Budak ni tak reti main dating website agak nya.
Quote Supersirap 21-11-2021 08:50 AM
x salah jika lelaki nak menangis malah meraung, manusia biasa kan

Lihat semua komen(21)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 04:32 PM GMT+8 , Processed in 0.116155 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top