CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Isteri 'Selamatkan' Justin Bieber Dari Bunuh Diri

8-11-2021 03:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2407| Komen: 31

Description: Pasangan selebriti terkenal Justin Bieber dan isterinya, Hailey Baldwin kembali mencuri perhatian ramai apabila kedua-dua mereka mendedahkan perihal kesihatan mental masing-masing sepanjang tiga tahun ...
Pasangan selebriti terkenal Justin Bieber dan isterinya, Hailey Baldwin kembali mencuri perhatian ramai apabila kedua-dua mereka mendedahkan perihal kesihatan mental masing-masing sepanjang tiga tahun bergelar suami isteri.


Dalam satu kenyataannya, Bieber berkata, isterinya adalah individu yang bertanggungjawab membantu dirinya bangkit mempercayai semula tentang cinta.

Ujar penyanyi lagu Baby itu, dia mengakui trauma untuk bercinta selepas mengalami ‘luka’ yang serius selepas hubungannya dengan penyanyi dan juga pelakon, Selena Gomez berakhir.


Kredit foto: IG Justin Bieber

“Saya hampir membunuh diri kerana cinta. Sejujurnya saya trauma. Untungnya isteri saya hadir pada waktu yang tepat untuk menerima saya seadanya.

“Bahkan ketika kami berkahwin, masih ada banyak luka yang belum sembuh dan perlu diperbaiki,” katanya dalam program In Good Faith.

Dalam pada itu, Baldwin berkata, dia akan bertahan semampu mungkin untuk suaminya tidak kira apa yang berlaku.

“Sejak menerima lamaran suami, saya berjanji untuk setia di sampingnya tidak kira walau apa pun yang terjadi,” katanya.


Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fealefea 8-11-2021 09:19 PM
Ntah la, gosip kate ko x hargai wife ko seadanya. Ingat eh, bile ko nk selena, ko pk la mane selena masa nk bunoh diri. Hahaha
Quote Perawankota 9-11-2021 03:27 AM
Bkn dia ke yg tinggalkan selena
Quote babelina 9-11-2021 09:17 AM
family selena x restu hubungan dorg.. katanya JB bw pengaruh x baik pada ank nya..
Quote nakkomenjugak 9-11-2021 02:00 PM
Kapel basic
Quote KamikuP 9-11-2021 03:30 PM
Kat Disney+ siri Only Murderis In the Building acik Selena gojes sgt
Quote Fazzbulous 9-11-2021 03:34 PM
kalau la btul la gosip acik selena dgn abam chris tu..aku rasa mau si bibir ni bnuh diri..kikikiki
Quote ina_na 9-11-2021 06:31 PM
Tp tgk dia pun kasar Gan wife dia..dpn org ramai pun leh marah mcm tu..kesian tgk wife dia..tp nk bt mcm mn .dah syg benau ke suami..tkt lama2 wife dia mental lak bersuami org mcm ni
Quote blakerainer 9-11-2021 08:34 PM
Tgk cm toxic relationship je deols ni. Dpn camera PDA baik punya, behind the curtain cm fishy jahh.
Quote lasagna 11-11-2021 11:23 AM
xpe laa dah jodoh. bini skrg pun sbb syg boleh laa nk jaga, sok lusa kita pun tak tau. justin pun dia gak yg buat hal sebenarnya dlu, kesian selena.. kifarah barangkali.
Quote Beribear 14-11-2021 07:35 AM
Elok lah dia dgn si hailey yg tak habis2 insecure dgn selena. Harap bibir dgn selena tak pernah bersatu. Skrg selena happy2 main tiktok & ada rancangan masakan. Nampak happy je selena skrg
Quote tomatome 14-11-2021 11:22 AM
Nampak bini skrg syg btl kt jb..

Awat hang nk bunuh jb oii hang yg move on dl dr selena kalau x xdela kawen ngn hailey tu…
Anggap jela cinta x semestinya bersatu…

Quote sue_liah 26-11-2021 08:36 AM
memang tak boleh move on ke dr cinta selena tu

dah sesuai kot kapel selekeh kepam dgn bini tu

mesti dalam hati tak boleh lupa cinta pertama..kesian
Quote Whatsofunnyth 28-11-2021 12:46 AM
Edited by Whatsofunnyth at 28-11-2021 12:49 AM

gosip kate jb ni x moveon lgi dari selena. Ni macam one side love la ye kesian la tengok hailey ni, bila la diorang ni divorce
Quote gideoncross 28-11-2021 01:39 AM
Whatsofunnyth replied at 28-11-2021 12:46 AM
gosip kate jb ni x moveon lgi dari selena. Ni macam one side love la ye kesian la tengok hailey ni ...

Even ummah Kokesen pun dh thu yg Justin ni sbnarnya brkhwin dgn Hailey sbb nk blas dndam kat Selena & Hailey plak snggup tadah je wlaupn Justin x suka sbb Justin ni childhood crush dia.
Quote gideoncross 28-11-2021 01:40 AM
tomatome replied at 14-11-2021 11:22 AM
Nampak bini skrg syg btl kt jb..

Awat hang nk bunuh jb oii hang yg move on dl dr selena kalau x xd ...

Gossip dri ummah Kokesen bgithu yg Hailey ni mmg stalker trulung Selena msa dlu2.
Quote gideoncross 28-11-2021 01:41 AM
Beribear replied at 14-11-2021 07:35 AM
Elok lah dia dgn si hailey yg tak habis2 insecure dgn selena. Harap bibir dgn selena tak pernah bers ...

Ha'ah, Selena mmg happy skrg ni & iol pun enjoy tngok rncangan mmasak dia tu, cute je & x mmaksa diri. Just be yourself gitu.
Quote gideoncross 28-11-2021 01:42 AM
Edited by gideoncross at 28-11-2021 01:44 AM
blakerainer replied at 9-11-2021 08:34 PM
Tgk cm toxic relationship je deols ni. Dpn camera PDA baik punya, behind the curtain cm fishy jahh.

Mmg btulpun, dlu ada video Justin & Hailey main game kat arcade pastu bila Justin klah, punya lh kuat dia jerit kat Hailey & Hailey ada video tu. Pstu video yg Justin jerit2 kat Hailey time jln sma2 dlm stu bngunan pun ada, mmg nmpk Justin mrah hbis kat Hailey tpi Beliebers kmain lgi mnafikn knonnya Justin x mrah tpi adrenaline naik lol, mcm lh non-fans ni bodoh sngt nak prcya.
Quote gideoncross 28-11-2021 01:44 AM
lasagna replied at 11-11-2021 11:23 AM
xpe laa dah jodoh. bini skrg pun sbb syg boleh laa nk jaga, sok lusa kita pun tak tau. justin pun di ...

Sbb Hailey ni childhood crush dia mmg Justin dri dlu, snggup stalked hbis2an & dlu Selena tu pun Hailey suka stalked.
Quote gideoncross 28-11-2021 01:46 AM
babelina replied at 9-11-2021 09:17 AM
family selena x restu hubungan dorg.. katanya JB bw pengaruh x baik pada ank nya..

Ummah Kokesen sllu puji Selena by saying "She dodged a bullet" sbb skrg dia x prlu nak tnggung Justin yg prangai mcm budak2. So Hailey lh yg jdi mngsa & Hailey ni sllu nak yakinkn org lain yg dia & Justin sbnarnya baik klau d interview kat mna2 show, mati2an mngaku yg Justin & dia sbnarnya ok tpi klau btul2 bhagia, x prlu pun nak bgithu org lain, simpan sndri dh ckup.

Lihat semua komen(31)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 04:29 PM GMT+8 , Processed in 0.080727 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top