CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Kristen Stewart Mengaku Dah Bertunang Dengan Pasangan Sejenis

5-11-2021 01:40 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3688| Komen: 57

Description: Pelakon Kristen Stewart dikatakan sudah bertunang dengan pasangan sejenisnya, Dylan Meyer.
Pelakon Kristen Stewart dikatakan sudah bertunang dengan pasangan sejenisnya, Dylan Meyer.

Kristen membuat pengakuan mengejutkan ini ketika tampil sebagai tetamu program The Howard Stern Show, baru-baru ini.



Kredit foto: POPSUGAR

Kristen yang sudah dua tahun bercinta dengan Dylan mengaku mereka akan segera berkahwin.

Pelakon filem Spencer ini juga mengakui perancangan perkahwinan mereka itu bukan angan-angan kosong.

Desas-desus pertunangan pasangan sejenis ini sudah kedengaran sejak pertengahan bulan Julai lalu apabila papparazi berjaya mengambil gambar Kristen memakai cincin di jari manisnya.



Kredit foto: IG Dylan

Hubungan Kristen dan Dylan bermula sejak 2019. Tiga bulan selepas berpasangan, Kristen mengakui dia benar-benar serius dan mahu segera melamar kekasihnya.



 
Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 5-11-2021 03:19 PM
kesian dia ni..kena dump dengan robert P trus jadi lesbo
Quote nakkomenjugak 5-11-2021 03:21 PM
Haiyooo dah beralih ke fooki?
Quote my_irina 5-11-2021 03:25 PM
hadoi...why oh why....
Quote blakerainer 5-11-2021 04:15 PM
Ruginya. Rob P dgn KStew lepas breakup sama je dedua tak tentu arah. Rob P pon date dgn Twig ke apa ntah, sama je kepam.
Quote sambaldurian 5-11-2021 06:15 PM
apa yg best dgn dia ni. kejung. norlia ghani bertiang2 lg bagus dr dia ni.
kristen ni pun jenis berlakon mls nk bukak mulut ak nmpak.
Quote kucim 6-11-2021 01:40 AM
Tak best kena pelok sesama jenis..takda feel.
Quote matbad 6-11-2021 02:10 AM
sambaldurian: apa yg best dgn dia ni. kejung ...

dia mendunia pn sbb byk film dia ada sex scene. walaupun kejung mendunia. standard hollywood kalau ada muka bru yg diangkat2 tu msti sesuatu. tak lain tak bukan ada la tu scene geli2
Quote Lelli 6-11-2021 02:30 AM
blakerainer replied at 5-11-2021 04:15 PM
Ruginya. Rob P dgn KStew lepas breakup sama je dedua tak tentu arah. Rob P pon date dgn Twig ke apa  ...

Dah putus..
Gf R-Patz skrg blh tahan lawa..Suki Waterhouse, yg jg bekas gf Bradley Cooper.

Quote Normabaru 6-11-2021 12:44 PM
Sedehhhhnye dia gay
Quote _blackbird 6-11-2021 02:15 PM
sambaldurian replied at 5-11-2021 06:15 PM
apa yg best dgn dia ni. kejung. norlia ghani bertiang2 lg bagus dr dia ni.
kristen ni pun jenis ber ...

kristen steward ni berbakat ler byk critics puji lakonan dia lagi2 kalau dia berlakon watak tomboy.. dia famous level international lepas masa twilight. yg nampak boring kaku kejung tu watak bella dlm twilight. mmg dlm novel pon bella tu boring, dunia dia revolve around edward je, takda hobi dan dia pon takda expectation dlm hidup. bila dia dah jadi vampire je baru dia mcm tak boring sgt character nya
Quote twins 6-11-2021 02:23 PM
matbad replied at 6-11-2021 02:10 AM
dia mendunia pn sbb byk film dia ada sex scene. walaupun kejung mendunia. standard hollywood kalau  ...

betul.... pada aku pun dia kayu kejung... dalam citer Twilight tu mungkin sbb watak tu memang gitu jd mcm sesuai dengan dia...
tapi bila dia berlakun cerita2 lain aduuuhhhhh..... baik la aku tengok pelakun2 drama melayu yg sama kayukayannya tu....
tapi cuma aku x sangka pulak dia boleh jd lesbo lepas break ngan si Robert tu.... sbb masa bercinta kemain lagi sakan dulu....
Quote matbad 6-11-2021 06:18 PM
twins replied at 6-11-2021 02:23 PM
betul.... pada aku pun dia kayu kejung... dalam citer Twilight tu mungkin sbb watak tu memang gitu ...

dia jemu dah dgn laki hahaha
Quote blakerainer 6-11-2021 06:51 PM
_blackbird replied at 6-11-2021 02:15 PM
kristen steward ni berbakat ler byk critics puji lakonan dia lagi2 kalau dia berlakon watak tomboy ...

Movie Spencer tu tak lama nt keluar la. Dpt pujian drp critics lakonan sheols outstanding masa preview kt Venice baru ni. Peluang cerah utk tercalon ke oscars katanya huhu
Quote Bihungoreng 6-11-2021 09:49 PM
Aku xpernah rasa dia ni lawa.. masa berlakon cerita bella apa tu xtau la apa sgt hype psl sheols ni.. betol tekaan aku sheols ni lesbo.. dia jdk jantan la ni?
Quote djzara81 6-11-2021 10:26 PM
Dari dia kecik berlakon Panic Room sama Jodie lesbo pon muka dah kejung. Muka jenis dia ni seswai berlakon genre horror, thriller & action. Aku rasa dia tak seswai berlakon movie genre romcom.
Quote gideoncross 6-11-2021 10:50 PM
mamajawie replied at 5-11-2021 03:19 PM
kesian dia ni..kena dump dengan robert P trus jadi lesbo

Ha'ah, dlu bliau dgn Robert Pattinson ok je.
Quote gideoncross 6-11-2021 10:51 PM
nakkomenjugak replied at 5-11-2021 03:21 PM
Haiyooo dah beralih ke fooki?

Mmg dh lama pun brotha/sisthur, dia dgn Dylan Meyers ni in a serious term since yrs ago. Sllu kna pictured sma2.
Quote gideoncross 6-11-2021 10:52 PM
djzara81 replied at 6-11-2021 10:26 PM
Dari dia kecik berlakon Panic Room sama Jodie lesbo pon muka dah kejung. Muka jenis dia ni seswai be ...

Air muka dia ni sma mcm air muka plakon llaki Jepun yg jdi L Lawliet kat Death Note tu, c Matsuyama Kenichi.
Quote gideoncross 6-11-2021 10:53 PM
blakerainer replied at 5-11-2021 04:15 PM
Ruginya. Rob P dgn KStew lepas breakup sama je dedua tak tentu arah. Rob P pon date dgn Twig ke apa  ...

Robert Pattinson pun jdi senget kah?

Lihat semua komen(57)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 04:09 PM GMT+8 , Processed in 0.081705 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top