CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Hati Kering, Perlu Ke Jatuhkan Saya?" - DSV Selar Iqbal Lapar Nak Popular

3-11-2021 02:36 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8143| Komen: 50

Description: Usahawan Datuk Seri Vida (DSV)meluahkan rasa terkilan apabila ramai yang mengaitkan jalan cerita ditampilkan menerusi muzik video Hujan, nyanyian Iqbal Zulkefli dengan kisah peribadinya.
Usahawan Datuk Seri Vida (DSV)meluahkan rasa terkilan apabila ramai yang mengaitkan jalan cerita ditampilkan menerusi muzik video Hujan, nyanyian Iqbal Zulkefli dengan kisah peribadinya.


Vida berkata, umum mengetahui tentang kontroversi ‘kahwin tak jadi’ mereka, tetapi kisah itu tidak perlu dijaja semata-mata untuk meraih populariti.


Kredit foto: IG Vida

"Ramai yang beritahu saya mengenai MV tersebut sebelum saya tengok sendiri. Bila dah tengok, saya sendiri tak sanggup nak habiskan.

"Walaupun watak wanita dalam MV tersebut diubah, tapi rasanya bila tengok memang orang boleh relate, tambah-tambah lagi bila orang dah dengar cerita plot twist dia dari awal (kontroversi) dulu,” katanya terkilan.


Dalam pada itu, DSV turut memuat naik kecaman yang diterimanya daripada warganet selepas MV tersebut hangat diperkatakan.


Kredit foto: IG Iqbal

Katanya, putar belit cerita demi mencari populariti hanya menyebabkan maruah dirinya tercalar dan dibenci.

"Lapar nak popular? Populariti yang dicari dan diimpikan. Perlukah dengan menjatuhkan saya? Hati kering…sehinggakan perkara ini terbawa-bawa oleh netizen membenci saya.


Kredit foto: IG Vida

"Mana tak, dimomokkan dengan cerita-cerita bohong demi meraih simpati dan gain popularity. Segala kebenaran diputar belit demi kepuasan sendiri.

"Bagaimana putar belit cerita yang telah didramakan boleh membersihkan nama dan maruah saya? Perlukah berdiam?” katanya.


Sumber: Gempak




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote akies 3-11-2021 02:37 PM
Ada hikmahnya tak jd kawin aritu.
Quote slyfynx 3-11-2021 02:44 PM
Boleh ke gaung je korang dan segala keturunan korang
Quote OyaTonggek 3-11-2021 03:05 PM
sila beramboss engkoranggg
Quote cmf_PariS 3-11-2021 03:07 PM
eh eh yg dia p rumah org tu jam 3 pagi kenapa hahahahha sama biol.. eh sampah dua2 ni.. mana dpt duit byk2 mcmtu??? tade siasatan ke?
Quote msel 3-11-2021 03:24 PM
Ye lah tu dsv. Ntah2 memang berkomplot dari awal termasuklah cikb tu kan.
Quote sarah82 3-11-2021 04:07 PM
Habis 1 minit aku dengar lagu kebal ni.. Choi...
Quote miss_perfect 3-11-2021 04:14 PM
Gambar 1st tu acik ni nampak normal la pulak. Boleh je jadi wanita normal rupanya.
Quote NFBZCantik 3-11-2021 04:25 PM
huhuhu. lepas ni dsv ke cik b yg keluarkan lagu?

ke kacak
Quote codenamedream 3-11-2021 04:51 PM
Ehh dh gaduh pulak? Moga cik b berjodohan dgn iqbal
Quote pxlbb 3-11-2021 06:22 PM
Cik B has seen this long time ago Tokbida. Mike Ang pun dah pesan jgn bagi spotlight, the best revenge is keep silent mcm takde pape. It’s too late tapi baguslah tak jadi kawin. Peduli la apa org nak kata. Bak kata andikaputeraa pegi mampos dgn mulut oghang
Quote Perawankota 3-11-2021 06:44 PM
Sama2 gila popularity..
Quote Acikgomen 3-11-2021 08:16 PM
codenamedream replied at 3-11-2021 04:51 PM
Ehh dh gaduh pulak? Moga cik b berjodohan dgn iqbal

Aaminnnnn
Quote dudaberhias 3-11-2021 08:17 PM
jangan di layan... ni sambungan drama episod ke 4... saja balas2 supaya limelight dan publisiti episod2 drama deorang ni tak lenyap...
Quote fortiori13 3-11-2021 08:29 PM
NFBZCantik: huhuhu. lepas ni dsv ke cik b  ...

NFBZCantik: huhuhu. lepas ni dsv ke cik b  ...


Hahahaha.... Cukup la bidah dgn lagu iyaaimmmeee tu, jgnla ada lagu no.2 plak, hazabbbb telinga weh. ..
Quote Tokeybundle 3-11-2021 09:07 PM
Ntah2 saje nak srh org tgk mv bebal ni
Sama jela korang ber2 ni
Quote gekkou 3-11-2021 09:12 PM
aikkk
bila tak jadi kahwin bukan main kaum engecam laki tak jadi tu
kenapa tak guna alasan 'dia kena buatan org. sebab itu berdrama'
dah sembuh dari buatan orang ke bila kau gedik p umah jantan jam 3 pagi?

if before mengenyam nk berlaki

Quote ReginaGeorge 3-11-2021 11:40 PM
Pasni boleh duet judul lagu: Uols dah terkena
Quote Cik_jantung 4-11-2021 08:12 AM
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 04:48 PM

..........
Quote Normabaru 4-11-2021 08:23 AM
Edited by Normabaru at 4-11-2021 10:52 AM

nah tgk kuda padi ni mengamuk mcm org xde temadun!

[youtube]mtDMsz2Vpjo[/youtube]



mike rupenyeh dh ada tegur bidah live...nmpk sgt laaa bidah ni xdpt accept yg kebal xmo dia...haha..
[youtube]4vEbjQVFNRk[/youtube]
br tahu tok bida ni pemalas bgn pagi..pastu lyn porum gk.haha



Lihat semua komen(50)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 06:54 AM GMT+8 , Processed in 0.069581 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top