CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rindu Yang Teramat, Ali Puteh Sunyi Tanpa Mak

2-11-2021 09:49 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2444| Komen: 10

Description: Bintang Maharaja Lawak Mega (MLM2021), Ali Puteh masih cuba untuk membiasakan diri dengan pemergian ibu kesayangannya, Allahyarham Sabariah Arshad.
Bintang Maharaja Lawak Mega (MLM2021), Ali Puteh masih cuba untuk membiasakan diri dengan pemergian ibu kesayangannya, Allahyarham Sabariah Arshad.


Kredit foto: IG Ali

Ali menerusi perkongsian terbaharu di Instagram mengungkapkan ketiadaan ibunya benar-benar memberikan tamparan hebat.



Selain ibunya, Ali juga menerusi hantaran lain turut menyatakan rasa rindunya terhadap arwah abangnya, Abam.






Allahyarham Sabariah Arshad meninggal dunia di Hospital Selayang pada 30 Oktober lalu.

Allahyarham dimasukkan ke zon kritikal (zon merah) pada Selasa kerana serangan asma.

Allahyarham juga ditidurkan dan menggunakan alat bantuan pernafasan.


Sumber: Gempak

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Carcosa 2-11-2021 11:14 PM
Sejujur nya, meols kesian jgk dkt heshe [em:9:]
Hilang abang, hilang mak. Dgn nak masuk MLM lagi. Mmmm entahla. Tabah ye Ali Susun.
Quote helicornia 3-11-2021 08:58 AM
Mmg sedih hilang keluarga terutama parents. Kalau teringat mesti nak nangis
Quote jijilaaa 3-11-2021 10:01 AM
harta bahagian arwah abam untuk mak dia tu... adakah nanti akan dibahagikan secara faraid sesama adik beradik ali?

sepatutunya ada bahagian mak dia kan, tp sbb kes masih berjalan, so benda lom settle, tup2 si penama meninggal.

so pembahagian harta akan makin complicated la kan?
Quote shida81 3-11-2021 10:14 AM
sedeh la klu parents meninggal.. mak ak meninggal dulu pun setahun ak x bercakap pasal dia... skang ni baru skit2 ak blh ckp pasal dia.. klu x asik nangis je klu teringat dia.. ank derhaka kan ... mak da x de baru nyesal .. tetiber off topic...
Quote eely_shana 5-11-2021 03:22 PM
semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dlm kalangan org beriman
Quote doubleharmonic 5-11-2021 05:01 PM
eh babi bukan ko pon yang banyak tolong arwah mak tu pon tapi fefeling macam ko pulak yang banyak berkorban segala bagai? bila arwah mak takde baru lah sebok nak rindu teramat lah puisi meroyan lah bagai jadah apa ni babi? eh jijik lah sial ko ni kepam babi
Quote bankerpencen 5-11-2021 05:06 PM
doubleharmonic replied at 5-11-2021 05:01 PM
eh babi bukan ko pon yang banyak tolong arwah mak tu pon tapi fefeling macam ko pulak yang banyak be ...

Baru nak komen macam ni tapi dah ada orang komenkan hehe
Quote akuMNdia 5-11-2021 05:09 PM
aku cuma nak kata..ilang mak ni sedih dia mmg luar biasa..

bab kutukan utk siali ni.. aku serah kat yg lain laa..
Quote luvly_snow8608 5-11-2021 05:11 PM
Ermmm orang dah xde baru nak dikenang2. Sebelum2 nie adakah heols menjaga arwah sebaik arwah abamnyaaa???

Btw, harta faraid bahagian mak dorang tu dah selamat dibahagi2kan ke belum??? Die kan suka menyusun harta orang time kubur masih merah sama mcm die buat kt harta arwah abammm
Quote GummyBear123 5-11-2021 07:40 PM
pegilah teman mak tu kat alam barzakh Ali oiiiiii

Lihat semua komen(10)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 05:22 AM GMT+8 , Processed in 0.072261 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top