CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mengalir Air Mata Bila 'Baby Bump' Neelofa Dah Nampak Nyata

2-11-2021 12:40 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 26254| Komen: 279|Original author: Oleh: LilRose

Description: Neelofa yang sering mencuri tumpuan ramai sekali lagi mendapat perhatian apabila muncul di majlis Malam Cahaya Rasulullah 2021/1443H yang dibawakan Pertubuhan Kasih Neelofa di Bizmilla Grand Place, On ...
Kredit foto: IG


Neelofa yang sering mencuri tumpuan ramai sekali lagi mendapat perhatian apabila muncul di majlis Malam Cahaya Rasulullah 2021/1443H yang dibawakan Pertubuhan Kasih Neelofa di Bizmilla Grand Place, One City Subang.


Kredit foto: IG

Malah, peminatnya di ruangan komen mengalirkan air mata kesyukuran melihat baby bump Neelofa yang kini terlihat lebih jelas.


Menerusi video yang kembali dimuat naik di Instagtam @lofa.page, kelihatan selebriti dan usahawan popular itu tampil sopan dengan berjubah abaya biru cair.



Makin teruja peminatnya menunggu kelahiran cahaya mata pasangan Neelofa dan Haris Ismail (PU Riz) itu.




Kredit foto: IG

PU Riz sibuk nak mula mengajar ke tu tak ada dalam frame sekali? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote princessmiang 2-11-2021 12:59 PM
dah dia berlaki nokkkkkk... ko ingat dia seagung Maryam ke mengandungkan Nabi ISa... setakat loqob ni yang takde sumbangan apa2 lagi dalam bidang industri hiburan ni boleh campak lombon kembos belakang umah bersama gincu mamasab... eee rengsa nokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Quote princessmiang 2-11-2021 12:59 PM


khas ditujukan kepada wartawan cari, lilrose, raline, racurve dan sewaktu dengannya
Quote awex^returns 2-11-2021 01:10 PM
nak menangis dah kenapa, poyo sangat lobenaks ni
lainlah kalau mak kau mati
ada faedah ke kau menangis untuk jahkubis ni
dia pun tak peduli pasal ko
lagipun logiklah mengandung dah ada laki duk usap siang malam pagi petang
lainlah laki dia mati masa dia baru kawen 2-3 bulan dan tahu dia preggy macam menantu azlita aziz tu
ngok punya lobenaks
Quote dudaberhias 2-11-2021 01:14 PM
Apa yang ko gigih sangat menangis dikkk, orang lain yang mengandungnya ko yang gigih komen menangis... Takat ngandung anak bangla je pun... Lain la orang tu dah 30 tahun dah nak menopos baru dapat mengandung... Overnya kau nyahhhh, memalukan sangat. Mesti jenis acik2 bimbo yang suka beli susu pisang berkotak2 yang ujung2 nya kambus belakang rumah sampai mampos habis pokok2.
Quote dudaberhias 2-11-2021 01:17 PM
awex^returns replied at 2-11-2021 01:10 PM
nak menangis dah kenapa, poyo sangat lobenaks ni
lainlah kalau mak kau mati
ada faedah ke kau menan ...

Khen kaka? Dia gigih menangis tu apa dia dapat? Pahala pun belum tentu dapat.... Baik menangis untuk diri sendiri yang sedih tu dari menangis tengok orang mengandung macam orang tu mengandungkan imam mahdi. Ehh choiii. Tak tercapai dek akal iols baca komen2 acik2 bimbo tu. Aiyooo ni kalau buat iq test agak2 mesti iq nya tak lepas 3 digit.
Quote AshkieLa 2-11-2021 01:20 PM
laa kecik lagi ke perutnya?
beria dok baca headline pegang2 perut sebelum ni...
Quote princessmiang 2-11-2021 01:20 PM
dudaberhias replied at 2-11-2021 01:17 PM
Khen kaka? Dia gigih menangis tu apa dia dapat? Pahala pun belum tentu dapat.... Baik menangis unt ...

bukan setakat tak capai tiga digit... iq nombor di bawah paras beku
Quote rain2169 2-11-2021 01:21 PM
nak mengalir air mata buek apo?
ishhh overnyaaa.....
Quote Hypothetically 2-11-2021 01:35 PM
Edited by Hypothetically at 2-11-2021 02:17 PM

Hihihi kelakar lah pemuja jah.
Mcm satu ajaiban pulak si jah ni boleh mengandung, hihi kelakar.

Quote slyfynx 2-11-2021 01:36 PM
Bodo gile tajuk mengalir air mata....
Jadah aku nk terharu or sedih kalau die pregnant.
Dah kawin, biase la pregnant.
Nk kene sedih jugak ke cemane ni @Lilrose?
Quote Masukkeluar 2-11-2021 01:37 PM
Hypothetically replied at 2-11-2021 01:35 PM
Hihihi kelakar lah pemuja jah, mcm miracl
Mcm satu ajaiban pulak si jah ni boleh mengandung, hihi ke ...

mungkin sbb dlu lobenak pernah memandul kan retis lain so takut la termakan balik kata kata kat retis sendiri

sbb tu gigih menangis tu. bodo betul hahaha!
Quote ciksaenara 2-11-2021 01:41 PM
lahaii overnyerr sape yang nangis tuu
Quote sweetfasha 2-11-2021 01:43 PM
kalau PU reez yg ngandung.. ye aku nangis.. hehhe

kalau nelopa apa kejadahnya nak nangis. dia wanita normal kot dah berlaki ngandung ler.. bukannya 30 tahun kawin baru ngandung yelah sedu sedih dibuatnya
Quote shernazz 2-11-2021 01:49 PM
Nganjing btol tajuknya
Quote irish_ieka 2-11-2021 01:49 PM
hilang dh purdah ek? saje nk hype je aritu? ???? agak dh lopakk
Quote bambimbom 2-11-2021 01:51 PM
matilanak ko nak menangis buat ape... tp betul ke ade yg nangis..
tunjuk sikit muka bodoh tu
Quote Pak.dolla 2-11-2021 01:53 PM
Siapa menanges psl lembaga..bodo
Quote rospinki 2-11-2021 01:55 PM
aku menangis dek kedangkalan kipasangin
Quote makton 2-11-2021 01:55 PM
sia2 je la acik2 menangis utk jahlop ni

Lihat semua komen(279)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.074458 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top