CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Berpisah Lagi, Zayn Malik Didakwa Serang Ibu Gigi Hadid

29-10-2021 06:22 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6669| Komen: 97

Description: Penyanyi Zayn Malik dilaporkan sekali lagi berpisah dengan pasangannya, Gigi Hadid setelah empat tahun menjalin semula hubungan.
Penyanyi Zayn Malik dilaporkan sekali lagi berpisah dengan pasangannya, Gigi Hadid setelah empat tahun menjalin semula hubungan.

Menurut laporan media antarabangsa, perkara itu berlaku disebabkan Zayn didakwa menyerang ibu Gidi, Yolanda Hadid, selepas terlibat dalam satu pertengkaran sekitar awal Oktober lalu.

Bagaimanapun, hal itu dinafikan oleh bekas anggota kumpulan One Direction terbabit dengan tidak menolak bahawa mungkin ada pihak yang cuba mengeruhkan lagi hubungannya dengan Gigi dengan melemparkan dakwaan sedemikian.


Kredit foto: Instagram/ Getty

“Saya tidak menolak wujud pertengkaran dengan salah seorang anggota keluarga Gigi yang memasuki rumah kami ketika dia tidak ada di rumah beberapa minggu lalu.

“Bagi saya, ia seharusnya menjadi satu isu peribadi. Tetapi, nampaknya, ada yang cuba mengeruhkan keadaan di sebalik usaha saya yang mencuba untuk mengamankan suasana dalam keluarga selain berusaha untuk bersama-sama menjaga anak kami.

“Tetapi, hal seperti ini disampaikan pula kepada pihak media,” katanya dalam satu temu bual dengan portal TMZ.

Tidak melatah dengan keadaan itu, Zayn bagaimanapun menetapkan keutamaan untuk memberikan ruang privasi sementara waktu buat Gigi selain menumpukan perhatian kepada anak mereka, Khai yang kini berusia 13 bulan.

Sementara itu, Gigi dalam satu kenyataan rasmi semalam, memaklumkan bahawa dia juga akan memberi tumpuan penuh buat anak mereka dan mahu melakukan yang terbaik buat Khai.


Kredit foto: InStyle

Selain itu, dia mengaku telah meminta ruang privasi daripada Zayn bagi menenangkan fikiran dan membuat keputusan.

Hubungan Zayn dan Gigi sering berlaku secara On dan Off sejak tahun 2015 dan kali terakhir mereka menjalin semula hubungan dengan baik adalah pada tahun 2019.


Sumber: Utusan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alesandra 29-10-2021 09:15 PM
khai tu mesti cute giler.tapi kelakar lah meme breakup diorg kat twitter...over je fan. trending worldwide bagai
Quote Beribear 29-10-2021 10:11 PM
Mesti zayn ni jenis baran tu yg gigi fikir lama nak kawin tu. Lg satu mesti pasal income gigi lg banyak dari zayn kan
Quote nakkomenjugak 29-10-2021 11:43 PM
Genetik zayn pulak memang helok
Gigi pada iol muka basic
Harap anak lebih ke zayn

Bukan mak gigi bella ni pernah buat diorang berlapar sebab nak groom diorang jadik model? Time cite real housewives Beverly hills pun kuat gaduh gak
Quote gideoncross 30-10-2021 02:36 AM
Dh agak dh yg dorg ni mmg akn putus, Zayn M ni pun entah apa2 entah je.
Quote gideoncross 30-10-2021 02:36 AM
nakkomenjugak replied at 29-10-2021 11:43 PM
Genetik zayn pulak memang helok
Gigi pada iol muka basic
Harap anak lebih ke zayn

Zayn M dlu je nmpk cute, skrg ni dh jdi Paki asli hahahaha.
Quote gideoncross 30-10-2021 02:37 AM
Beribear replied at 29-10-2021 10:11 PM
Mesti zayn ni jenis baran tu yg gigi fikir lama nak kawin tu. Lg satu mesti pasal income gigi lg ban ...


Panas baran ngan ada drugs issue.
Quote gideoncross 30-10-2021 02:39 AM
alesandra replied at 29-10-2021 09:15 PM
khai tu mesti cute giler.tapi kelakar lah meme breakup diorg kat twitter...over je fan. trending wor ...

Klau bca kat DailyMail, ada yg buat spekuan yg Khai ni mungkin ikut muka asli Hadid's family sblum plastic surgery, sbb tu Gigi x tnjukkn kat public.
Quote mawardia 30-10-2021 03:14 AM
Memang tak jelita pun dua beradik ni. Gigi ni biasa je. Sama je dgn bella. Kulit pun tak cantik.
Quote Normabaru 30-10-2021 07:22 AM
Kaka setujuuuu
Quote Normabaru 30-10-2021 07:24 AM
gideoncross replied at 30-10-2021 04:39 AM
Klau bca kat DailyMail, ada yg buat spekuan yg Khai ni mungkin ikut muka asli Hadid's family sblum ...

Ingtkn lawa semulajadi.. Rupenye under knife jgk
Quote Missjemuh 30-10-2021 07:58 AM
Nak tengok muka anak dia sampai sekarang still tak boleh bayang. Mesti chomel gila
Quote apedehal 30-10-2021 12:36 PM
gideoncross replied at 30-10-2021 02:39 AM
Klau bca kat DailyMail, ada yg buat spekuan yg Khai ni mungkin ikut muka asli Hadid's family sblum ...

Lohh budak lg pun..im sure all babies r cute..dah knp gigi tu nk insecure sgt pun. Tp to me lah..muka pas alter pun sgt2 la plain. Tp penah encounter dgn foto gigi masa kecik sama je mcm muka skang. Muka bella ye la nmpak lain..ank2 hadid yg dgn bini first tu lg la..muka kuda je belaka
Quote gideoncross 30-10-2021 02:14 PM
apedehal replied at 30-10-2021 12:36 PM
Lohh budak lg pun..im sure all babies r cute..dah knp gigi tu nk insecure sgt pun. Tp to me lah..m ...

Klau uol check kat Google psl muka Gigi & Hadid msa zmn skolah2 dlu, mmg bnyk prbezaan & I can say that muka dorg brdua before modelling lgi sweet dri yg skrg, original je. Bella dh jdi model, bgi iol muka dia kejung semcm.
Quote gideoncross 30-10-2021 02:16 PM
Normabaru replied at 30-10-2021 07:24 AM
Ingtkn lawa semulajadi.. Rupenye under knife jgk

Dlm Hollywood ni mna lh ada yg ori brotha/sisthur hahahaha, Nicola Peltz before famous pun muka x lawa, lps altered kmain lgi tpi jdi kejung. Gigi & Bella before modelling lgi sweet looking tpi jdi eccentric lpas jdi model famous, smua ats prtolongan dri plastic surgery. Boleh je uol chck kat Google psl ni.
Quote hidet 30-10-2021 02:22 PM
Beribear replied at 29-10-2021 10:11 PM
Mesti zayn ni jenis baran tu yg gigi fikir lama nak kawin tu. Lg satu mesti pasal income gigi lg ban ...

Setuju...
Sbb tu gigi xnak kwin lagi dgn zayn
Quote hidet 30-10-2021 02:23 PM
nakkomenjugak replied at 29-10-2021 11:43 PM
Genetik zayn pulak memang helok
Gigi pada iol muka basic
Harap anak lebih ke zayn

Somehow i tak suka yolanda..tapi biasa la.mak mak..mesti la over protective towards her doters kan...
Quote hidet 30-10-2021 02:24 PM
gideoncross replied at 30-10-2021 02:36 AM
Zayn M dlu je nmpk cute, skrg ni dh jdi Paki asli hahahaha.

Hahahah .sampai hati you..
Patut kena contohi owner farsali..Sal Ali tu makin lama makin hensem..hilang terus identiti kebanglaan beliau...
Quote hidet 30-10-2021 02:25 PM
Missjemuh replied at 30-10-2021 07:58 AM
Nak tengok muka anak dia sampai sekarang still tak boleh bayang. Mesti chomel gila

Itu la..nape la berahsia sangat
Quote hidet 30-10-2021 02:26 PM
apedehal replied at 30-10-2021 12:36 PM
Lohh budak lg pun..im sure all babies r cute..dah knp gigi tu nk insecure sgt pun. Tp to me lah..m ...

Muda muda pun dah alter ke si bella n gigi tu..mak dia kot la..berkali kali

Lihat semua komen(97)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 04:05 PM GMT+8 , Processed in 0.200086 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top