CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Tabahnya Teman Suami Nikah Baru

27-10-2021 12:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2237| Komen: 10

Description: Seorang wanita dari wilayah Sulawesi Selatan menjadi perhatian di media sosial apabila menemani suaminya yang berkahwin lain dalam satu upacara akad nikah, lapor Suara.com.
Seorang wanita dari wilayah Sulawesi Selatan menjadi perhatian di media sosial apabila menemani suaminya yang berkahwin lain dalam satu upacara akad nikah, lapor Suara.com.


Menerusi satu klip video yang dimuat naik di Facebook, wanita dikenali sebagai Jiji itu dilihat setia di samping suaminya pada hari pernikahan lelaki itu dengan isteri baharunya.


Kredit foto: TikTok

Seorang kanak-kanak lelaki yang didakwa merupakan anak bongsu mereka turut duduk di sebelah bapanya dalam majlis tersebut.

Jiji juga dilihat kerap memeluk madunya serta memakaikan seutas gelang emas kepada wanita itu yang dikeluarkan dari beg tangannya. 


“Tabahnya wanita ini. Dia menemani suaminya dan mengizinkan suaminya bernikah lagi,” kata perakam video tersebut.



Ketiga-tiga mereka kemudiannya bergambar bersama dengan raut wajah yang gembira.

“Alhamdulillah, luar biasa,” kata Jiji ketika diminta untuk memberi ucapan dalam video tersebut. 


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Cik_jantung 27-10-2021 08:46 PM
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 02:21 PM

..........
Quote makadek 27-10-2021 09:34 PM
Malam laki ngongkek tk igt ko dah
Quote Lagubestbest 28-10-2021 11:20 AM
yg perempuan mood menangis ingat syurga macam berjihad besar dah, suami pula dok mikir hamster punhub semua je tu.
Quote DayangKirana 28-10-2021 12:41 PM
bini lama nk kejar syurga kekal...yang dapat nikmat, laki dia.
tak cukup ke syurga dunia bersama isteri pertama? apa perlunya tambah bini baru?
Quote nakkomenjugak 28-10-2021 01:19 PM
Ehhh lantak laaa apa jadik kat yendon sana
Quote gideoncross 28-10-2021 03:08 PM
DayangKirana replied at 28-10-2021 12:41 PM
bini lama nk kejar syurga kekal...yang dapat nikmat, laki dia.
tak cukup ke syurga dunia bersama is ...

Org klau tamak haloba, bgitu lh kjadiannya.
Quote prince_marhaen 28-10-2021 04:00 PM
lagu tak nak kalah persis ayat-ayat cintaaahh, ketika cinta bertasbih....bak bidadariii...aiyooooo...walhal akak menangis kegembiraan tak payah kena tonggang terbalik sorang-sorang oleh jantan kampret kuat seks sebegitu...boleh lah rehat sikit... hihi
Quote ladybugz 28-10-2021 10:40 PM
i support this. i mean, kalau semua pihak gembira dgn keputusan ni, go ahead teruskan. yg jd x betul, bile poligami yg disulami pengkhianatan, penipuan, kezaliman dan penindasan iaitu sgt bertentangan dgn ajara  Islam
Quote jazaa100 28-10-2021 11:42 PM
Pastu perangai madu mcm friska nerakazen
Quote Supersirap 30-10-2021 12:25 AM
x pelah janji bahagia

Lihat semua komen(10)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 08:38 AM GMT+8 , Processed in 0.072412 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top