CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Syahmi Sazli Risau Kelantan Kena Tempias Kalau Buat Video Tak Semenggah

25-10-2021 11:10 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1770| Komen: 11

Description: Bintang YouTube Muhd Syahmi Sazli tidak setuju dengan trend segelintir YouTuber menayang kekayaan sebagai pengisian kandungan mereka.
Bintang YouTube Muhd Syahmi Sazli tidak setuju dengan trend segelintir YouTuber menayang kekayaan sebagai pengisian kandungan mereka.

Biarpun ia salah satu cara meraih jumlah tontonan, namun Syahmi, 26, menasihatkan agar kandungan seumpamanya dikurangkan bagi menjaga hati penonton yang tidak berkemampuan.


Kredit foto: IG Syahmi

“Benda tu memang kita tak boleh nafikan, kalau konten yang tunjuk kaya ke tunjuk apa saja akan mudah nak raih views raih likes,

“Tapi jarang-jarang bolehlah sekali dua ke... tapi kalau setiap konten tu memang wajib, wajib tunjuk kekayaan tu rasanya slow down la,”


“Sebab kita kena jaga hati yang tak mampu, followers-followers kita ni bukan semuanya yang mampu,” katanya kepada mstar.


Kredit foto: IG Syahmi

Pengarah Mael Totey The Movie ini turut berkongsi yang dia baru sahaja menandatangani kontrak untuk menjadi pengarah dan pelakon utama bagi sebuah produksi filem.




Sumber: mStar

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CikYaYaYa 26-10-2021 02:00 AM
Sorry yaa aq sampai sekarang xtau apa yang best nya diaa nie.. Aritu adalaa try tengok video2 diaa tapi xlehh go laaa.
Quote LostStar 26-10-2021 09:26 AM
apesal warga kelantan sanjung beliau ni?
Quote innocent_me 26-10-2021 10:37 AM
LostStar replied at 26-10-2021 09:26 AM
apesal warga kelantan sanjung beliau ni?

Dikk...meols duk kelate je.
Setahu meols takde sape pun peduli manusia ini selain dak2 bbnu kaki tgk youtube.
Takde sanjung2 nya. Kalau tnya orang2 dewasa takdenye nak kenal dia ni atau cerita dia.
Yang suka duk follow benda viral je kenal dia. Kalau ada yg kenal sekalipun takdenye nk sanjung2.
Dari circle meols lah. Circle orang lain tak pasti, circle peminat2 cerita leman kott minat dia.
Quote KamikuP 26-10-2021 12:55 PM
Meolls tak lalu tengok video yt dia mcm mempermainkan oku jahhh
Quote Sachacha 26-10-2021 01:26 PM
Tak pernah tgk video2 ni..rasa mcm tak selera gituhh
Quote makton 26-10-2021 02:09 PM
masa awal2 dia buat video tu mcm best. bila buat video duk promot produk terus jadi boring
Quote LostStar 26-10-2021 04:38 PM
innocent_me replied at 26-10-2021 10:37 AM
Dikk...meols duk kelate je.
Setahu meols takde sape pun peduli manusia ini selain dak2 bbnu kaki tg ...

daku dok peratikan.. kalau buat live sesambil dia bjalan.. org yg nampak dia nak salam la.. nak amek gambor la.. pahtu masa filem mael totey tu kan.. meletop kan.. hbs semua kt komen ke twitter ke ig ke.. x blh cuit sket syahmi ni.. sah segerombolan akan backup.. tu daku kata dia bagai disanjung disana..

tp mungkinla hanya yg tertentu kan.. tapiiiii nampak dari live dia tu.. sah org akan pandang salam bagai.. buat daku pikir dia ni hebat d negeri sendiri..
Quote NFBZCantik 28-10-2021 10:30 AM
CikYaYaYa replied at 26-10-2021 02:00 AM
Sorry yaa aq sampai sekarang xtau apa yang best nya diaa nie.. Aritu adalaa try tengok video2 diaa t ...

samaa wehh. aku ingat aku sorang
Quote CikYaYaYa 28-10-2021 06:12 PM
NFBZCantik replied at 28-10-2021 10:30 AM
samaa wehh. aku ingat aku sorang

Hahaah kan..? Citer Mail Totey dia tu pon tah papee tapii dia punya kutipan punyaa laa tinggi. Chuolss jangan sebut2 diaa nie nanti kena kecam dek peminat diaa
Quote Perawankota 29-10-2021 01:47 AM
Ntahlah.. Aku tak Minat dia ni..  Cerita dia aku tgk, pastu aku rasa menyesal byr astro first..
Quote NFBZCantik 29-10-2021 09:02 AM
CikYaYaYa replied at 28-10-2021 06:12 PM
Hahaah kan..? Citer Mail Totey dia tu pon tah papee tapii dia punya kutipan punyaa laa tinggi. Chu ...

kan. sbb tu aku excited bila aku jumpa org yg sependapat dgn aku.

aku tengok spoiler pun tak menarik minat aku langsung. haha

Lihat semua komen(11)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2021 11:38 AM GMT+8 , Processed in 0.072771 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top