CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Shuk Nak Saman Gadis Sebab Isu Lawak 'Double Meaning' Dalam Konti Pula

25-10-2021 10:17 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 7856| Komen: 64|Original author: Oleh: LilRose

Description: Kontroversi demi kontroversi melanda Shuk Sahar. Terbaru, pelawak, pelakon, dan pengacara itu mendakwa mahu menyaman seorang gadis.
Kontroversi demi kontroversi melanda Shuk Sahar. Terbaru, pelawak, pelakon, dan pengacara itu mendakwa mahu menyaman seorang gadis.


Agak panas juga isu ini dibincangkan di Twitter apabila gadis terbabit mendakwa Shuk membuat gurauan 'double meaning' ketika menjadi tetamu jemputan di konti radio terkenal tempatan dipercayai berlaku pada tahun lepas.


Kredit foto: The Star

Kredit foto: Twitter


Enggan terus difitnah, Shuk bertegas bakal mengambil tindakan undang-undang selepas membuat penafian terhadap dakwaan gadis berkenaan.

"Macam ni lah, kalau saya rasa benda ni fitnah atas saya, saya akan guna cara legal ya.

"Awak tunggu je lah surat sama daripada saya sebab saya memang tak kenal awak," tulisnya berdasarkan tangkap layar perbualannya dengan gadis itu seperti dikongsikan pengguna akaun dikenali sebagai Ayu Aziz di platform berkenaan.


Kredit foto: Twitter

Gadis itu bagaimanapun mengakui dia memiliki dua saksi kejadian dan mendakwa tidak takut dengan amaran Shuk itu.











Kredit foto: Twitter

Walaupun ada yang menyebelahi Shuk, lebih ramai menyokong tindakan gadis itu menghentam Shuk.

Malah, ada juga yang berpendapat Shuk sengaja 'nak main saman menyaman' kerana kekangan pendapatan berikutan penamatan kontraknya bersama stesen radio.

Menurut anda, lucah atau tidak gurauan dibuat Shuk ketika kejadian yang dikatakan itu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nia_salina 25-10-2021 10:25 PM
pengajaran nya...jgn isap bat ye kawan kawan
Quote LoveSungmin 25-10-2021 10:33 PM
pergi mati la jantan keparat!
Quote makadek 25-10-2021 10:38 PM
Sapa nk caya ko shrek
Ko mmg dajey muko buruk pangai burok
Lapar cipap 24j
Ni zmn kejatuhan ko..

Puih
Quote kechikchomel 25-10-2021 10:44 PM
Ni masa dia jadi announcer Hot FM la kan
Quote nordin84 25-10-2021 11:09 PM
maaf iols off topik.. ape jd ea cikgu2 kat fb yg buat dirty joke kat ain tu ea.. lepas gitu je ke..

hmm, baru ke semua org nak sedar lawak shuk ni
Quote sugarlovebutter 25-10-2021 11:14 PM
zmn kejatuhan ko shuk..nk kate ape kn…ubahlah perangai tuh btol2…
Quote dani-rox 25-10-2021 11:23 PM
artis terkenal dgn kecenderungan buat lawak double meaning, didakwa buat lawak double meaning...



Quote timah03 25-10-2021 11:23 PM
Ehhhhh... Tiba nak main saman...
Knp tak saman skandal awak tu... Yg kata awak dtg tgah2 mlm umah dia...
Dah kira untung la suami raja Farah tak saman kau sbb nak imagine scene rogol tu bini dia tu..
Puiiii
Quote dani-rox 25-10-2021 11:29 PM
nordin84 replied at 25-10-2021 11:09 PM
maaf iols off topik.. ape jd ea cikgu2 kat fb yg buat dirty joke kat ain tu ea.. lepas gitu je ke..
...

cikgu tu dilepaskan, takda tindakan lanjut drpd polis. tp si cikgu saman Ain rm1 juta sbb dipitnah katanyerr. Ain dan bapaknya pulak bg saman balas rm5 juta.
Quote nakkomenjugak 25-10-2021 11:57 PM
Tu laa shrek
Jadik laa macam alip satar ke, diva aa keeee (?)
Berpada2 laaa
Ni mentaliti ceruk hulu mana asyik melucah
Orang dah bosan laa wehhh
Quote xtinkerbellx 26-10-2021 12:10 AM
Orang yg da biasa double meaning mana nak tau apa kesilapan dia. Benda dah nampak biasa bagi dia
Quote rayna_raynes 26-10-2021 12:18 AM
nordin84 replied at 25-10-2021 11:09 PM
maaf iols off topik.. ape jd ea cikgu2 kat fb yg buat dirty joke kat ain tu ea.. lepas gitu je ke..
...

kena pindahkan dekat pejabat je. Tak ada tindakan pun. Dia yg nak saman ain dan bapaknya sekarang

Quote Cik_jantung 26-10-2021 12:30 AM
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 02:07 PM

..........
Quote miszclassique 26-10-2021 12:33 AM
Sebenarnya i tak paham apa acik ni merempan tapi shuk memang dari dulu dah dipangkah sesiap... Yg acik tu cakap we should "umur 18 tahun? Lepasni dah makin melonjak dunia dewasa" tu mende pulak
Quote hashashes 26-10-2021 12:50 AM
miszclassique replied at 26-10-2021 12:33 AM
Sebenarnya i tak paham apa acik ni merempan tapi shuk memang dari dulu dah dipangkah sesiap... Yg ac ...

Tu lah perempuan tu pun macam weng je ntah la aku xtau hujung pangkal
Quote MissYouSayang 26-10-2021 01:06 AM
Shial punya jantan.karier ko patut dah lama kena kambus belakang umah ceknon
Quote ~boolean 26-10-2021 01:10 AM
miszclassique replied at 26-10-2021 12:33 AM
Sebenarnya i tak paham apa acik ni merempan tapi shuk memang dari dulu dah dipangkah sesiap... Yg ac ...

acik tu ada post bideo dalam twitter, tapi tak ditempel kat porem...
dalam bideo tu dj tanya umur berapa...adik acik tu jawab 18 tahun..
shuk balas balik "sedang elok..sedang elok.." (gitulah lebih kurang...aku pun lupa..)

mungkin dalam bentuk penulisan tak nampak apa sangat..tapi kalau dari bideo tu shuib pun jeling shuk dan tanya balik "apa yang sedang eloknya..?"


Quote CikYaYaYa 26-10-2021 01:29 AM
Seburuk mana pon si syuk sangkak niee adaa binikk yang masih lagik boleh terimaa diaa seadanyaa.. Baik k bodoe si binik tu aq pon xtau laaa
Quote -Suri- 26-10-2021 02:12 AM
Berubahlah shuk. Sebelum ni dah hilang job gara2 perangai tak semengah

Lihat semua komen(64)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 03:14 AM GMT+8 , Processed in 0.068422 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top